11-19-2012, 07:16 PM
(11-19-2012 04:45 PM)mehrdad20 نوشته شده توسط: [ -> ]شما پول را در قرض الحسنه به حساب خود گذاشته و بعد از شش ماه امتیاز حساب را یکجا واگذار میکنید(09-20-2012 12:17 PM)pedram68 نوشته شده توسط: [ -> ]دروووود به همگی
یکم از شرایط خودم بگم
23 سال سن دارم - به خاطر کارم تقریبا دارم از کارشناسی انصراف می دم چون واقعا وقت و انرژیم گرفته - ساکن تهران هستم
حدود 70 میلیون تونستم جمع کنم شاید تا اسفند امسال به 100-110 میلیون هم برسه
فعلا چون وقت کار دیگه ای ندارم مجبور شدم پول سپرده 5 ساله 20% بخوابونم که همش به ضررم تموم شده - چون اگه همین 5-6 ماه پیش که سکه پیش فروش می کردن با 50 میلیون می تونستم خرید داشته باشم و الآن حدود 20 میلیون سود می کردم ولی اقدام نکردم و به سود 20% بانک راضی شدم الآن هم اینجوریم
حالا به نظرتون طرحی می تونید معرفی کنید که زیاد وقتمو نگیره و حداقل سوددهی 50% داشته باشه
ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید
سلام
اول از همه بابا دم شما گرم که تونستی توی این سن این پولو داشته باشی
دوم اینکه اگه به 20 درصد سالیانه قانع شدی من راه بهتری برات دارم
راستش من امروز عضو این فروم شدم و تازه دارم مطالبو میخونم و اطلاعات کسب میکنم
چندتا ایده هم دارم و بیشتر به دنبال طرحهای جدید هم میگردم
ولی در مورد پول شما و درصد سودتان راه حلی دارم اما نمیدونم به مزاج شما بخوره یا نه
اول اینکه با توجه به روند تورم در کشور این واقعیت وجود داره که شما سالی 25 درصد به اصل سرمایه و سالی 25 درصد به حقوقتان باید اضافه کنید تا دچار ضرر نشوید
دوم اینکه ملک و املاک و بورس هر کدام ریسک خودشو داره و اگر شما به دنبال سود منطقی باشید و نه 50 درصد سالیانه هم میتونین کاری با کمترین ریسک و پس اندازی برای همیشه برای خودتون بوجود بیارید
آدمها همیشه به خاطر طمع دچار ضرر هم میشوند و این در همه ما وجود داره
و اما راه حل من برای شما اینه که شما ماهیانه 3.4 درصد سود ببرید و سالانه 25 درصد آن را به اصل پولتون اضافه کنید یعنی شما در سال 40.8 درصد سود میبرید که 25 درصد آن را به اصل سرمایهتان اضافه میکنید
شما قرار نیست سرمایه رو به کسی بدید و کل پول هم نزد خودتان باقی میماند و همیشه صاحب اصلی حساب خودتان هستید و قرار نیست پول را برای اشخاص دیگر سرمایه گذاری کنید
با توجه به 70 میلیون شما سود سپرده و درصد سالیانه شما از هر موقعی که شروع کنید در پایان سال اول سرمایه شما به 87.5 میلیون و مجموع دریافتی شما در ماهها به 12.4 میلیون میرسد و همینطور در سال بعد اصل سرمایه به 112.5 میلیون و دریافتی در سال دوم به 15.9 میلیون میرسد
شما همیشه سالی 25 درصد به اصل سرمایه و 25 درصد به حقوق اضافه میکنید
این کار همیشگی است کاملا قانونی بدون کوچکترین ریسک و همیشه پول نزد شما است و قراردادها 6 ماه یکبار تمدید میگردد
اگر اطلاعات بیشتر خواستید با من تماس بگیرید
09131295513
شرکتی در قبال پول شما به میزان 3.4 درصد ماهیانه شود به شما میدهد
این شرکتها بسته به ظرفیت درخواست وام و مشتریانشان در حال تغییر هستند
ولی پول در حساب شماست و ضامن پول شما قرض الحسنه میباشد
پس از دوره 6 ماهه شما پول خود را دوباره میتوانید تمدید کنید
در مورد سود هم بهتره که با توجه به نرخ تورم شما 25 درصد آن را در سال به اصل سپرده خود برگردونید تا دچار افت سپرده نشید