سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پنجره خلاقیت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
همیشه فکر میکنیم اگر بابت کتاب یاسیمینار پول زیاد بدهیم قرار هست یه راز مهم را درباره موفقیت به ما بگویند ولی بقول آقای قربانیان همه مطالب:
درتمام این کتابها بدون استثنا نوشته شده :
- هدفهایتان را مشخص کرده و ختما مکتوب کنید.
- باور و ایمان داشته باشید که به آن می رسید.
- جملات مثبت و تاکیدی نوشته و روزانه تکرار کنید.
- مسئله مهمی که من خود همیشه مطرح کرده ام : دیوارهای ذهنی خود را بشکنید.
- ذهنتان را پر ثروت کنید.
- در نهایت کار مورد علاقه خود را پیدا کرده و رمز و رموزش را پیدا کرده و پا به پای مطالعه حرکت را هم شروع کنید.نتیجه 20 یعنی عالی.
پس حقیقت چیزی خود باوری و ایمان و مثبت بودن نیست.....
(12-02-2012 08:38 AM)soltan_sal نوشته شده توسط: [ -> ]همیشه فکر میکنیم اگر بابت کتاب یاسیمینار پول زیاد بدهیم قرار هست یه راز مهم را درباره موفقیت به ما بگویند ولی بقول آقای قربانیان همه مطالب:
درتمام این کتابها بدون استثنا نوشته شده :

- هدفهایتان را مشخص کرده و ختما مکتوب کنید.
- باور و ایمان داشته باشید که به آن می رسید.
- جملات مثبت و تاکیدی نوشته و روزانه تکرار کنید.
- مسئله مهمی که من خود همیشه مطرح کرده ام : دیوارهای ذهنی خود را بشکنید.
- ذهنتان را پر ثروت کنید.
- در نهایت کار مورد علاقه خود را پیدا کرده و رمز و رموزش را پیدا کرده و پا به پای مطالعه حرکت را هم شروع کنید.نتیجه 20 یعنی عالی.
پس حقیقت چیزی خود باوری و ایمان و مثبت بودن نیست.....

واقعا همین است. ممنونم که متوجه عرایض من شده اید.
بهترین راه حلش همینی بود که دوست عزیزمون ارائه دادند.
دوستان به نظرم حتما اشتراک سالانه مجله پنجره خلاقیت را بگیرید.من امسال این کار را کردم و برایم قیمت 58800 تومنی درامد 30000 تومن بدین صورت که در نمایشگاه روزنامه و مطبوعات مصلی امسال 10 هزار تومن تخفیف داشت و دو تا بن 10 هزار تومنی را 18 هزار گرفتم و بدین صورت مشترک شدم .
انشاالله خدا اگر عمری داد سال اینده هم میشه این کار را کرد.
با سلام به دوستان من از مشتریان پر و پا قرص این مجله هستم و از شماره های اول مطالعه کردم واقعا در دوره ی جدید چاپش مطالب خوبی کار میکنه. مخصوصا که جدر دو شماره اخیر ،یک سی دی هم همراه با مجله هست.ایده ی جالبیه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع