سلام به همه دوستان.
من تازه دیشب با سایتتون آشنا شدم.خیلی از مباحث انجمن رو هم خوندم و کلی انرژی گرفتم.
من دانشجو هستم و 4روز در هفته دانشگام.
چه ایده ای برای کار نیمه وقت ککه با درسم همراه باشه به ذهنتون میرسه؟
من به درآمد احتیاج دارم.اما چون وقتم کمه خیلی ناامیدم و به کمکتون نیاز دارم.بهم ایده بدین.چه کاری کنم که هم برام یه کمک هزینه باشه هم بتونم یه سرمایه کوچیک جمع کنم.
چه ایده ای واسه کار نیمه وقت واسه یه دانشجو پیشنهاد میکنید؟؟

رشته ی تحصیلی خیلی مهمه؟دست رسی به اینترنت داری(منظورم اینترنت مفت و پرسرعت دانشگاه هستش)؟
آره.دسترسی به اینترنت دارم.
نه.اصراری ندارم حتما به رشته تحصیلیم بخوره.رشته ام کشاورزیه اما میخوام قبل از تموم شدن درسم بتونم کار کنم.واسه همین واسم مهم نیس.
ایده ای دارین؟
خودتون ساکن کدام شهرید ؟ دانشگاهتون کدام شهره ؟
حداقل درامدی که حاضرید براش 3 روز در هفته کار کنید چند تومانه ؟
سرمایه ای که دارید چقدره ؟
امکانات جی دارید (وسیله نقلیه ، مکان ، نیروی کار رایگان یا ارزان ، انبار یا انباری و .... )
همچنین علایق
این موارد را بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
تهرانم و دانشگاهمم جنوب تهرانه.
سرمایه ندارم و درآمد زیادی انتظار ندارم که دربیارم.فقط در حد یه کمک هزینه.انتظار مبلغ بالا ندارم.
دنبال کارهایی مثل تدریس و اینجور کارا میخواستم برم اما نمیدونم خوبه یا نه.
کارهای دفتری رو دوس دارم.
همچنین کارهای هنر دستی.اما مهارت خاصی ندارم که کمکم کنه.

الان هر چی مربوط به شکم و خوردن باشه سود داره.کشاورزی هم آخرشه.من جایه شما بودم رویه ورمی کمپوست کار میکردم و یا تویه یه مزرعه نسل جدید درخواست کار میدادم.اگه دوستی داری که زمین داره حتما برو سراغ ورمی کمپوست.البته من رشته ام برق هستش، ولی میخوام برم تویه کار مرغداری و... اما متاسفانه کاربر زنجانی تویه انجمن نیست
اتفاقا دنبالش رفتم.حتی شروع کردم به پرورش کرما.اما بعد پشیمون شدم.چون حس کردم اگه بخواد به سود برسه خیلی طول میکشه و به نظرم کار پر ریسکیه.
در ضمن اینکار تمام وقته و من قبل تموم شدن درسم نمیتونم.
کاری که در طول دوران دانشجویی بتونم انجام بدم چی؟
رشته شما و رشته برق و مکانیک کاره نیمه وقت نداره.
مهندس معماری میره سر پروژه و مهندس کامیپوتر با یه لپ تاپ برنامه نویسی میکنه و طراحی وب.
اما رشته شما نیاز به ریسک پذیری و کار شبانه روزی داره.باید بتونید تویه 24 ساعت حدود 40 ساعت کار کنید و 30 ساعت درس بخونید و 8 ساعت بخوابید
منم واسه همین گفتم اینکه به رشتم بخوره مهم نیس.
کلا یه کار نیمه وقت واسه کسب درآمد.مثل تدریس
(09-02-2012 12:47 AM)mona_sph1020 نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا دنبالش رفتم.حتی شروع کردم به پرورش کرما.اما بعد پشیمون شدم.چون حس کردم اگه بخواد به سود برسه خیلی طول میکشه و به نظرم کار پر ریسکیه.
در ضمن اینکار تمام وقته و من قبل تموم شدن درسم نمیتونم.
کاری که در طول دوران دانشجویی بتونم انجام بدم چی؟
سلام و عرض ادب
چرا میگین کاری پر ریسکه ؟ تا اونجا که من تحقیق کردم کاری کم هزینه و ساده هست که نیاز به فعالیت خاصی هم نداره.
البته باز به علایق بر میگرده اما به نظرم همون تدریس واسه شما که ظاهرا خیلی هم بهش علاقمندین بهتر باشه