به نام حق
سلام به تمامی دوستان عزیز
من یک تصمیمی گرفتم که میخوام شما رو هم در جریان بگذارم
من میخوام از چین شال و روسری وارد کنم البته برای خودم نه . خانومم میخواد کار عمده و تک فروشی شال و روسری انجام بده به همین دلیل خواستم ببینم از دوستان کسی تمایل به همکاری داره یا خیر
سود بسیار بالا
پیشنهاد :
از دوستان که میخواهند کاری را شروع کنند به صورت شراکتی(فقط واردات) نهایتا 2 یا 3 نفری با هر مقدار پولی که دارند تصمیم بگیرند و بنده اعلام نمایند کالاشونو وارد کنیم (شراکت حتما نه با من هر کسی که میخواد با هر کی شریک باشه من کالاشو به راحتی وارد میکنم)
نکات مثبت این طرح :
1.کار دلخواهتون رو میتونید انتخاب کنید
2.شراکت میکنید. کارهایتان سریع تر پیش میرود
3.میتونید برند سازی کنید و یک ایده ی جدید وارد کنید
4.و اگر هر یک از دوستان بتونند کاری با هم انجام بدن پول هزینه حمل و نقل و بیمه به جای نفری 2000 دلار نفری 150 دلار میفته
حتی پول ترخیص هم نصف میشه
. شما هم میتونید با حداقل واردات را انجام بدید و کالاتون رو از واسزه نگیرید و مستقیما به فروش برسانید
ارادتمند محمدرضا
محمدرضا جان میشه در مورد قیمت هم صحبتی بفرمایید؟
منظورم اینه که قیمت عمده را بفرمایید تا در صورت صلاحدید، دوستان بازار مناسب و مشتری را پیدا کنند و به شما سفارش جنس بدن.ممنون.
(09-01-2012 10:07 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]من میخوام از چین شال و روسری وارد کنم البته برای خودم نه . خانومم میخواد کار عمده و تک فروشی شال و روسری انجام بده به همین دلیل خواستم ببینم از دوستان کسی تمایل به همکاری داره یا خیر
سود بسیار بالا
اولا برو از بانه شال و روسری و جوراب بیار.البته سفره هم گیرت میاد.
دوما این هم شد کار؟به مملکت ضرر میزنه،تولید رو میخوابونه.بعدش هم لباس های چینی معلوم نیست چی هستند.تازه الان شالهای فارسی نویس مد شده.نمیدونم جوراب فارسی نویس هم داریم یا نه؟
به هر حال محمدرضا جان شما قیمت ها رو بفرمایید ما ببینیم وضعیت قیمت چطوره.
منظور قیمت های شال و روسری هستش؟؟؟
قیمت عمده درجه یک : روسری از 6000 تا 12000 که در بازار و مغازه ها از 30000 الی 50000
قیمت عمده درجه دو : روسری از 4000 تومن تا 9000 تومن و مغازه ها از 20000 الی 40000
قیمت عمده شال درجه یک : از 2000 تومن تا 4000 تومن در بعضی مواقع هم بالاتر میره پایین تر نمیاد
(09-02-2012 12:14 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (09-01-2012 10:07 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]من میخوام از چین شال و روسری وارد کنم البته برای خودم نه . خانومم میخواد کار عمده و تک فروشی شال و روسری انجام بده به همین دلیل خواستم ببینم از دوستان کسی تمایل به همکاری داره یا خیر
سود بسیار بالا
دوما این هم شد کار؟به مملکت ضرر میزنه،تولید رو میخوابونه.بعدش هم لباس های چینی معلوم نیست چی هستند.تازه الان شالهای فارسی نویس مد شده.نمیدونم جوراب فارسی نویس هم داریم یا نه؟
من سرم بره هیچ وقت تو ایران کار تولیدات نمیکنم حتی اگر سرم بره
مگه میزارن شما کار تولیدات انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنی تولیدات در ایران چه جووری هستش؟؟؟؟
دوستان تولید کننده میرن از چین مواد خام درجه 6 میارن اینجا شروع میکنند به تولید
شیر با وایتکس تولید میکنند
سوسیس کالباس با گوشت گربه سگ و ... هستش
مرغ ....
...
وای وای.محمدرضا جان.ادامه بدی من دیگه تو ایران چیزی نمیخورم تا بمیرما.البته راست میگی
محمدرضا جان چقد سرمایه اول کار لازمه؟
(09-02-2012 11:11 AM)motafaker77 نوشته شده توسط: [ -> ]وای وای.محمدرضا جان.ادامه بدی من دیگه تو ایران چیزی نمیخورم تا بمیرما.البته راست میگی
محمدرضا جان چقد سرمایه اول کار لازمه؟
حداقل بین 15 تا 25 میلیون
با 15 هم میشه شروع کرد
بستگی به شراکت و شریکتون داره
با سلام
خدمت همگی عرض کنم که یکی از بازارهایی که چه در دوره رونق وچه رکود اقتصادی که مردم قدرت خرید کمتری دارند
بازار پوشاک است .
چین یکی از بزرگترین شاید هم میتوان گفت عمده ترین تولیدکننده و صادر کننده پوشاک در جهانه طوری قدرتمند شده
که حتی امسال در المپیک لندن که بزرگترین رویداد ورزشی دنیاست بیشترین سهم تولید البسه ورزشی تیم های شرکت کننده
رو چین برعهده گرفته بود تا جایی که در این زمینه جنجال بزرگی در کنگره امریکا صورت گرفت مبنی بر اینکه چرا ما با وجود قابلیت های
زیادی که در صنعت پوشاک داریم باید لباس های ورزشی کاروان المپیکمون رو از چین خریداری کنیم .
اینها رو گفتم که بدونید بر غلاف بعضی ها که تا اسم پوشاک چینی میاد میگن بی کیفیته نه اصلا هم واقعیت نداره
بستگی داره شما بخواین کدوم جنس رو با چه کیفیتی خریداری کنین ودر همه لحاظ باز از نظر قیمت به صرفه است
و جامعه ما هم نظر خاصی به شیک پوشی دارد و یکی از دغدغه اصلی خانم هاست پس تو هر جایی مشکل فروش ندارین
و اونم برمیگرده به هنر فروشندگی خودتون وخلاقیتی که نشون میدید .
محمد جون طبق معمول خوب جایی رو از نیاز بازار رو نشونه رفتی معلومه که خانمتون هم شم اقتصادی بالایی دارند
امیدوارم مثل همیشه تو همه زمینه ها زوج موفقی باشید وبا هم به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنین و
تو این طرحی که شروع کردین تو وارداتش و شراکتش رو کمک من حساب کنی
(09-02-2012 09:50 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]منظور قیمت های شال و روسری هستش؟؟؟
قیمت عمده درجه یک : روسری از 6000 تا 12000 که در بازار و مغازه ها از 30000 الی 50000
قیمت عمده درجه دو : روسری از 4000 تومن تا 9000 تومن و مغازه ها از 20000 الی 40000
قیمت عمده شال درجه یک : از 2000 تومن تا 4000 تومن در بعضی مواقع هم بالاتر میره پایین تر نمیاد
(09-02-2012 12:14 AM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (09-01-2012 10:07 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]من میخوام از چین شال و روسری وارد کنم البته برای خودم نه . خانومم میخواد کار عمده و تک فروشی شال و روسری انجام بده به همین دلیل خواستم ببینم از دوستان کسی تمایل به همکاری داره یا خیر
سود بسیار بالا
من سرم بره هیچ وقت تو ایران کار تولیدات نمیکنم حتی اگر سرم بره
مگه میزارن شما کار تولیدات انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنی تولیدات در ایران چه جووری هستش؟؟؟؟
دوستان تولید کننده میرن از چین مواد خام درجه 6 میارن اینجا شروع میکنند به تولید
شیر با وایتکس تولید میکنند
سوسیس کالباس با گوشت گربه سگ و ... هستش
مرغ ....
...
با درود
دوست گرامی ، در بازار پوشاک اصفهان چند تا بنکدار روسری هستند که در هفته شاید یک کانتینر فروش دارن ، و به صورت عمده تو شهرستان ها پخش می کنند ، نمی دونم از کجا می یارن ، تخصصی هم در روسری ندارم ، ولی قیمتهاشون از قیمت هایی که شما اعلام کردید تموم می شه به مراتب پایین تره (یعنی بود این لحظه را نمی دونم) . به من قیمت 2900 و 5100 را چندوقت پیش دادن ، دوست داشتید تشریف بیارید یک تحقیقی هم اینجا بکنید.
البته اگر بتوانید با حجم بالا خرید کنید مسلمه که خیلی زیر این قیمت ها براتون تموم می شه
حرف شما صحیح هستش ولی به جنس هم بستگی داره درجه 1 یا 2 یا 3 و ... باشه
مثلا در فروشگاه آدیداس تهران : قیمت منیریه با قیمت الهیه 400 هزار تومن فرق داره میگم بستگی به جنس کالا داره
اگر براتون مقدوره شماره تلفن و ... دارید به بنده بدید قیمت ها و نوع برند و درجه جنس ها رو آزشون بگیرم
ممنون از راهنماییتون