08-30-2012, 04:40 AM
یکی از اپراتورهای تلفن همراه سرویسی به نام تکنیکهای معاشرت دارد که در صورت اشتراک به شکل روزانه برای مشترک در قالب پیام کوتاه میفرستد.
برآن شدم این مطالب مفید و زیبا را در این تاپیک برای دوستان نقل کنم.
برآن شدم این مطالب مفید و زیبا را در این تاپیک برای دوستان نقل کنم.
- گفتار و نگاه شما هدف مشترکی را دنبال میکنند. وقتی شما به مخاطب خویش نگاه میکنیدبا نگاه به او میگویید روی سخن شما با اوست و احساس او را از گفتارتان، با نگاه درک میکنید.
صدایتان را در گلو حبس نکنید و واژگان را درست و کامل ادا کنید. وقتی روشن و ساده حرف میزنید، شنونده شما احساس آرامش میکند.
- وقتی حرف می زنید حرکاتی که از خود بروز میدهید باید متناسب با گفتار شما باشد مثلا وقتی راجع به موضوعی جدی صحبت میکنید به چشم مخاطبان خویش نگاه کنید.
اگر ایستاده اید راست قامت باشید!
- خود و زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید. افکار مزاحم را ار ذهن خود دور کنید زیرا مثل خوره روح شما را میخورد و اعصابتان را به هم میریزد.
- هرکسی ممکن است نقطه ضعفی داشته باشد. پس هرگز به نقاط ضعف دیگران اشاره نکنید و خدای ناکرده هرگز نباید از نقطه ضعف کسی بعنوان سلاحی علیه وی استفاده کنید.
- در زندگی هیچگاه خوش قولی را فراموش نکنید و خود را در برابر عهد و پیمانی که بسته اید،مسئول بدانید.
- همواره باید خوشبین بود، خوشبینی به زندگی و مردم، باعث آرامش خاطر شما میگردد.
- همیشه در زندگی و تعامل اجتماعی راستگو باشید، راستی ارزنده ترین سرمایه حیات آدمی است، پس هرگز ریا نکنید.
- همواره در انتهای سخنرانیها از شنوندگان خود تشکر کنید حتی اگر واکنش آنها در طول سخنرانی منفی بود، چون نشان میدهد شما به شنونده خود احترام میگذارید.
- ادامه دارد...