سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد زمین
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام به دوستان گلم

من حدود 4 هکتار زمین با چاه آب حدود 25 کیلوتری شیراز به طرف بوشهر دارم

میتونید راهنماییم کنید چه کارایی میشه انجام داد توش باسود خوب؟

ممنون میشم ازتون
سلام دوست عزیز
به نظر من از 4 هکتار زمینِ دارای چاه آب هر استفاده ای بکنید دارای سود هست.ولی اگه بتونی ازش واسه کاشت درختان میوه ای استفاده کنی خیلی عالی هست.
چاه موتور چی داره ، چند اینچ توامان 24 ساعته می شه ازش آب گرفت ؟ کیفیت آب چطوره
خاک را آزمایش خاک بردید ، زمین های همسایه چه کشتی می کنند؟
چون دیوار نداره و منم خودم اونجا زندگی نمیکنم نمیتونم درخت بکارم لب جادست زمین و قسمتیش افتاد تو طرح دو بانده کردن جاده

اگه درخت بکارم پدرشو در میارن گله هم شاید بیاد توش.نظرتون درباره گیاهان دارویی چیه؟ مثلا به لیمو

یه زمین که حالت باغچه خوانوادگیه هم داریم همونجا 3500 متره تازه درخت کاشتیم حدودا 1000 مترش خالیه اونجا نمیتونم کاری کنم؟ دورش دیواره چاه آبم داره

مهدی جان این زمینو پدرم بهم داده اینارو که گفتی میپرسم میگم خدمتتون
برای کشت مهمترین چیز آبه ، تکلیف آب را مشخص کن ، بسته به حجم و کیفیت آب می شه کشت را انتخاب کرد

----
تو اون 1000 متری اگه در زمینه کشاورزی می خوای فعالیت کنی ، فارم کود ورمی کمپوست می تونی بزنی ، پرورش قارچ هم می تونی بزنی
علوفه داشته باشی دامداری هم می تونی راه بندازی و خیلی کارهای دیگه که بستگی به شرایط و علایق خودتون داره
به دامداری علاقه ای ندارم.پرورش قارچ هم چند تا اشنا رفتنمیگن جالب نیس نصفه ول کردن رفتن سراغ کاره دیگه

اون فارم ورمی کمپوست نمیدونم چیه
راستش من پدرم میخواد بفرستتم کار اداری من متنفرم از کارمند بودن میخوام به هر دری بزنم خلاص بشم ازش
مهدی جان در مورد ورمی کمپوست یه سری مطالب خوندم مثل اینکه در آمدش خیلی خوبه ولی هزینه اولیش خیلیه واسه من

در توانم نیست ولی خیلی خوشم اومد انشا الله اگه پول گیرم اومد راه میندازم

از پدرم درمورد زمین پرسیدم گفت این چاهه 2 ساعت در روز آب داره حدودا 3-4 اینچ آزمایش خاک نرفته و پمپ هم واسه آبکشی رو تراکتور سواره زمینهای همسایه هم گندم کشت میکنن

یکی از دوستام پیشنهاد کرد گیاه دارویی به لیمو بکارم کسی هم هست که تضمینی محصولاتو میخره تو محل دوستم
سلام. من ميگم پرورش شترمرغ بديد ، كار خوبيه جاييم كه زمينتونه ميدونم مزرعه پرورش شترمرغ داره چند بار بازديد كردم ، مي دونيد شتر مرغ همه چيش فروش ميره از گوشت تا پوست و پر و چربيش ، زمين هاي بزرگ براي پرورش شترمرغ مناسبه . نظرتون چيه؟
ممنون از لطف و راهنمایتون

اون زمین 4 هکتاری دیوار نداره من مشکلم اینه سرمایه اولیه ندارم حساب کردم واسه دیوار کشی 28 تومن باید خرج کنم واسه 4 هکتار

یه زمین 8000 متری هم الان پدرم گفت داریم ولی فکری به نظرم نمیرسه.پدرم مخالف کشاورزیه.الان باهاش صحبت کردم.مشکلم دو تا شد
کسی از بچه های خودمون هست ورمی کمپوست کار کرده باشه؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع