سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوالات شما عزیزان در زمینه چاپ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(08-27-2012 07:54 PM)sinior نوشته شده توسط: [ -> ]به جز مغازه

هزینه تجهیزات چقدر میشه؟

هزینه خرید دستگاه منظورتونه؟؟؟
چیزی حدود 2.5 تا 3 میلیون
بله کل دستگاههایی که نیاز هست تهیه کنیم رو میگم

راستی شما روزانه چند ساعت وقتتون رو توی مغازه مشغول هستید؟ چون گفتید هفته ای 200 تومن ، میخام ببینم برای 200 تومن چند ساعت کار میکنید ?
با عرض سلام.
اول به خاطر این تاپیک واقعا ارزشمند که باعث اشتغال بسیاری از جوانان میشه از آقای گل محمدی تشکر می کنم.
و اما چندتا سوال ازآقای گل محمدی دارم:
شما به دلیل سابقه ی بازاریابی که از قبل داشته اید و اعتباری که از این طریق توی کانون های تبلیغاتی دارید کار میگیرید؟
آیا کسی که سابقه ی بازاریابی نداره میتونه از پس بازاریابی این کار بر بیاد؟
چاپ هر هزارتا برگ چقدر زمان میبره؟
به این کار میگن راهنمایی دیگران
احسنت آقای گل محمدی
الهی که خاک تو دستت طلا شه
(08-28-2012 01:03 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام.
اول به خاطر این تاپیک واقعا ارزشمند که باعث اشتغال بسیاری از جوانان میشه از آقای گل محمدی تشکر می کنم.
شما به دلیل سابقه ی بازاریابی که از قبل داشته اید و اعتباری که از این طریق توی کانون های تبلیغاتی دارید کار میگیرید؟

نه اصلا به این شکل نیست.تمامی کانون های تبلیغاتی بدنبال چاپخونه هایی هستند که درنزدیکی محل کارخودشون باشه و قیمتش هم متناسب با قیمت بازار باشه.در این صورت حاضرن که کارهاشونو رو به همون چاپخونه بدن.در ضمن کیفیت کار و زمان تحویل هم براشون خیلی مهمه.
بازاریابی اینکار (کار با همکار) زیاد سخت نیست.شما میرید لیست قیمت و مدت زمان تحویل کاررو به اونها میدید و میگید که کاررو درب شرکت تحیول میدید(یعنی خودتون باید براشون ببرید)

پس از آماده شدن طرح گرافیکی،چیزی حدود یک ربع زمان برای چاپ لازمه
شما هفته ای چند ساعت کار میکنید؟

شما برای کارتون مجوز هم گرفتید؟
(08-28-2012 12:23 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-28-2012 01:03 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام.

نه اصلا به این شکل نیست.تمامی کانون های تبلیغاتی بدنبال چاپخونه هایی هستند که درنزدیکی محل کارخودشون باشه و قیمتش هم متناسب با قیمت بازار باشه.در این صورت حاضرن که کارهاشونو رو به همون چاپخونه بدن.در ضمن کیفیت کار و زمان تحویل هم براشون خیلی مهمه.
بازاریابی اینکار (کار با همکار) زیاد سخت نیست.شما میرید لیست قیمت و مدت زمان تحویل کاررو به اونها میدید و میگید که کاررو درب شرکت تحیول میدید(یعنی خودتون باید براشون ببرید)

پس از آماده شدن طرح گرافیکی،چیزی حدود یک ربع زمان برای چاپ لازمه
طرح رو خودشون میدند و ما باید اون رو توی نرم افزار ترسیم کنیم یا اینکه طرح رو هم ما باید براشون پیشنهاد کنیم؟برای این کار نیاز به چه دانش و مهارت هایی هست؟
نه اونها طرح رو طراحی می کنن و برگه پرینت گرفته شده رو تحیول شما میدن که بزارید تو دستگاه تا چاپ بشه.اگر قرار بر این باشه که شما طراحی کنید باید هزینه طراحی رو جداگونه بگیرید.
شما برای طراحی نیاز به برنامه های گرافیکی مث کرل و فتوشاپ دارید که یادگیریش برای اینکار(طراحی های ساده)زیاد سخت نیست.
کانون های تبلیغاتی فقط تراکت رو به ما میدن تا چاپ کنیم؟
نه.تمام کارهای تک رنگ مث پاکت،قبض،فاکتور،تراکت رو میدن شما انجام بدید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع