سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ما هم در حال شروع هستیم ........... نمایندگی محصولات پولیش و شیشه شور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت دوستان و بزرگواران ارجمند

عضویت ما هم در این فروم خیلی زود نتیجه داد و با همکاری جناب قربانی درصدد اخذ نمایندگی فروش محصولات برند آلمانی ( شیشه شور - پولیش جواهرات و ...) برآمدیم

(این رو بدون تعارف میگم ، درسته که هر شخصی به فکر سود شخصی خودشه ولی ایشون مثل یک دوست با ما رفتار کردن و این خیلی برای بنده ارزشمند بود)

که تا اینجای کار ایشون لطف کردن یه سری نمونه به منظور بازاریابی برای ما ارسال کردن

ما هم با توجه به اینکه قرار بر گرفتن عاملیت فروش مستقیم و همکاری بلند مدت مد نظرمون بود

نسبت به ایجاد زیر ساخت فروش برای پوشش حداکثری بازار وارد عمل شدیم

که ابتدا با هماهنگی با چند نفر از دوستان که در زمینه فروش مواد شوینده و ابزار آلات فعال هستن به توافق رسیدیم ( با حفظ درصد فروش وتوزیع)

که تا اینجا یه سری صحبت ها با مجتمع های تجاری شهر شده که در صورت نهایی شدن خدمتتون عرض میکنیم

با توجه به پوشش هزینه ها ( بازاریابی + توزیع + تبلیغات+ هزینه های جانبی + دفتر کار+ و...) و سود حداقلی بنا رو برای ابتدای کار بر روی فروش صرفا نقدی گذاشتیم (البته فعلا)

فقط تنها مشکلمون طبع خاص مشتری هامونه که علاقه ای زیادی دارن که اجناسشون رو از تهران خریداری کنن که این کمی دور اندیشیه ما رو با مشکل مواجه کرده ( که امیدواریم این موضوع با درایت بالای نمایندگی کل مرتفع بشه)

البته از تمامی بزرگوارنی که تجربه عاملیت فروش داشتن هم خواهشمندیم در صورتی که جایی از کار رو ناقص میبینن حتما حتما گوشزد کنن
تبریک میگم دوست عزیز
مشکلات کم کم برطرف میشه نگران نباش
تبریک میگم آقا مهدی

همانطور که اطلاع داری ما هم در همین حدی که فرموید فعلا با آقا محمد پیش رفتیم و چیزی که گفتین کاملا صحت داره.
اکثر مشتریها سریعا دنبال منبع و توزیع کننده اصلی کالا هستند بنده هم پیشنهاد میکنم خود محمدرضای عزیز فکری بکنند مثلا کاتالوگ تهیه کنند و در آن نام و تلفن نمایندگان محلی را برای هر منطقه ذکر کنن و بصورت سراسری توزیع بشه.
این کار هم پرستیژ محصول را بالا میاره هم به فروش بیشتر و راحتتر کمک میکنه.
موفق باشید.
شروع به کار کردی؟
مشتریا استقبال کردن؟
(08-26-2012 09:35 PM)sinior نوشته شده توسط: [ -> ]شروع به کار کردی؟
مشتریا استقبال کردن؟

سلام

بله کم و بیش

ببنید تعریف استقبال یکم متفاوته ، این محصول تازه داره وارد بازار میشه پس هنوز بین مشتریها جوابش رو پس نداده تا با استقبال روبرو باشه

منتهی همونطور که خود آقا محمدرضا هم گفتن باید نیروتون رو روی بحث بازاریابیش متمرکز کنید و با توجه به کیفیت و اصل بودن محصول ،بازار خودش رو داره

البته با توجه به نو بودن محصول، بازار کمی مقاومت داره که خوب طبیعیه
(08-26-2012 12:14 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان و بزرگواران ارجمند

عضویت ما هم در این فروم خیلی زود نتیجه داد و با همکاری جناب قربانی درصدد اخذ نمایندگی فروش محصولات برند آلمانی ( شیشه شور - پولیش جواهرات و ...) برآمدیم

(این رو بدون تعارف میگم ، درسته که هر شخصی به فکر سود شخصی خودشه ولی ایشون مثل یک دوست با ما رفتار کردن و این خیلی برای بنده ارزشمند بود)

که تا اینجای کار ایشون لطف کردن یه سری نمونه به منظور بازاریابی برای ما ارسال کردن

ما هم با توجه به اینکه قرار بر گرفتن عاملیت فروش مستقیم و همکاری بلند مدت مد نظرمون بود

که ابتدا با هماهنگی با چند نفر از دوستان که در زمینه فروش مواد شوینده و ابزار آلات فعال هستن به توافق رسیدیم ( با حفظ درصد فروش وتوزیع)

که تا اینجا یه سری صحبت ها با مجتمع های تجاری شهر شده که در صورت نهایی شدن خدمتتون عرض میکنیم

با توجه به پوشش هزینه ها ( بازاریابی + توزیع + تبلیغات+ هزینه های جانبی + دفتر کار+ و...) و سود حداقلی بنا رو برای ابتدای کار بر روی فروش صرفا نقدی گذاشتیم (البته فعلا)

فقط تنها مشکلمون طبع خاص مشتری هامونه که علاقه ای زیادی دارن که اجناسشون رو از تهران خریداری کنن که این کمی دور اندیشیه ما رو با مشکل مواجه کرده ( که امیدواریم این موضوع با درایت بالای نمایندگی کل مرتفع بشه)

البته از تمامی بزرگوارنی که تجربه عاملیت فروش داشتن هم خواهشمندیم در صورتی که جایی از کار رو ناقص میبینن حتما حتما گوشزد کنن
سلام.
من هم تبریک میگم.
برای بار اول مبلغ محصولات رو نقدی پرداخت کردید یا چکی؟
چه میزان خریداری کردید؟
(08-26-2012 04:06 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]تبریک میگم آقا مهدی

همانطور که اطلاع داری ما هم در همین حدی که فرموید فعلا با آقا محمد پیش رفتیم و چیزی که گفتین کاملا صحت داره.
اکثر مشتریها سریعا دنبال منبع و توزیع کننده اصلی کالا هستند بنده هم پیشنهاد میکنم خود محمدرضای عزیز فکری بکنند مثلا کاتالوگ تهیه کنند و در آن نام و تلفن نمایندگان محلی را برای هر منطقه ذکر کنن و بصورت سراسری توزیع بشه.
موفق باشید.

سلام و احترام

آقای سلمان پور داریم این کار رو هم انجام میدیم
سایت ثبت کردیم و منتظریم بقیه کارها اوکی شه
سایت هنوز بالا نیومده . میخوام خودم ظراحی کنم که بلد نیستم
در این سایت نمایندگی های کمپانی autosol هست و اسم و مکان نماینده ها در نقاط مختلف ایران و .... هست

و یکی دو ماه آینده یک جلسه حضوری با تمامی نماینده ها در تهران خواهم داشت برای دادن رسمی نمایندگی
تشکر میکنم از آقا مهدی
امیدوارم بتونم قدم محکمی برداشته باشم برای دوستان با یک همکاری و تشکیل تیم قوی
و در آینده نزدیک شاهد نمایندگی های مختلف ار کمپانی های مشهور جهان خواهیم بود
(08-27-2012 12:41 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2012 04:06 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]تبریک میگم آقا مهدی

موفق باشید.

سلام و احترام

آقای سلمان پور داریم این کار رو هم انجام میدیم
سایت ثبت کردیم و منتظریم بقیه کارها اوکی شه
سایت هنوز بالا نیومده . میخوام خودم ظراحی کنم که بلد نیستم
در این سایت نمایندگی های کمپانی autosol هست و اسم و مکان نماینده ها در نقاط مختلف ایران و .... هست

و یکی دو ماه آینده یک جلسه حضوری با تمامی نماینده ها در تهران خواهم داشت برای دادن رسمی نمایندگی
تشکر میکنم از آقا مهدی
امیدوارم بتونم قدم محکمی برداشته باشم برای دوستان با یک همکاری و تشکیل تیم قوی
و در آینده نزدیک شاهد نمایندگی های مختلف ار کمپانی های مشهور جهان خواهیم بود

مرسی از توجه و جوابتون آقای قربانی عزیز
من هم امیدوارم بتونیم همکاری خوب و مثمر ثمری در کنار شما و بقیه دوستان داشته باشیم و بعد از چند تماسی که با هم داشتیم اگر به جوابگو بودن این محصولات در بازار هم ایمان نداشته باشم که دارم، به حرارت و انرژی شما و علاقه ای که برای همکاری و کمک به دیگران دارید صدرصد ایمان دارم و انشالله که همه چیز نتیجه بخش خواهد بود و این گروه یکی از بهترین ثمرات انجمن باشد.
(08-27-2012 12:08 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2012 12:14 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان و بزرگواران ارجمند

سلام.
من هم تبریک میگم.
برای بار اول مبلغ محصولات رو نقدی پرداخت کردید یا چکی؟
چه میزان خریداری کردید؟

سلام بزرگوار

بنده نقد خرید داشتم

منتهی میتونید این موارد رو با خود جناب قربانی هماهنگ باشید
سلام.
برای بازاریابی باید به چه اصنافی مراجعه کنیم؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع