سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع کار من در بخش کسب و کار اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان عزیز Heart

اول یه معرفی : Blush
نه میگم خدای نتم، نه میگم نت رو من ساختم، نه میگم اولین وبمستر ایرانیم، نه ادعاهایی از این قبیل
یکم تجربه دارم توی زمینه کسب و کار اینترنتی که در حد فهم و تجربه خودم سعی میکنم دوستان رو راهنمایی کنم.

بخش کسب و کار اینترنتی خیلی وقته توی انجمن هستش ولی خب سوت و کور شده یکم. با اجازه آقا کامیار و ادمین های دیگه تصمیم گرفتم فعالیت خودمو توی این بخش از سایت شروع کنم و بتونم به اعضای فروم در این زمینه کمکی بکنم.

طبق درخواستی که از آقا کامیار میکنم در ادامه انشالله این بخش رو نظم بیشتری بهش میدیم ولی تا اون موقع در این بخش فعلی یعنی : کسب و کار اینترنتی میتونید سوالات خودتون رو مطرح کنیدو پاسخها و راهنمایی های لازم رو دریافت کنید.

درخواست ها : 10_004
یه درخواست از آقا کامیار : این بخش های مربوط به اینترنت رو یه جوری بهم مرتبط کنید. یه بخش باشه بعد مثلا زیر شاخش باشه آموزش - مشاوره و به همین ترتیب. Heart

به درخواست از دیگر کاربران فعال در این زمینه : خواهشن مطالب خوبتون در زمینه کسب و کار اینترنتی رو در بخش مربوط به خودش ایجاد کنید که انشالله یه بخش حرفه ای و منسجم بشه واسه اعضای فروم.
اگر سوالات یا پست های شما در بخش های نا مربوط ایجاد بشه نظم تاپیک رو بهم میریزه پس مجبور میشیم با گزارش به مدیران محترم در دفعات اول انتقالش بدیم و در صورت تکرار حذف کنیم. پس خواهشن در بخش مربوط به خودش سوالاتتون رو عنوان کنید. Heart

اگر نظر یا پیشنهادی در این زمینه دارید خوشحال میشم بشنوم. دوست دارید در چه زمینه هایی بیشتر آموزش داده بشه؟
محمد كار بسيار خوبي مي كني
ولي بنده در اين قسما خيلي تايپك زدم و خيلي ها سوال كردند و جواب داديم
خوب اگر مي خواهي اين جا را فعال بكني
بگو به رئيس ها تمام تايپك هاي بنده را به اين جا انتقال بدهند
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=122
در ضمن اگر بنده وقت بكنم نيز به اندازه توانم كمك مي كنم براي هر چه بهتر شدن اين انجمن
مرسی علیجون
در جریان تاپیک های خوبی که ایجاد کرده بودی هستم.
منم شخصا از آقا کامیار خواهش میکنم که همه مطالب مربوطه رو به بخش خودش انتقال بده تا بتونیم بهتر مدیریتش کنیم.
خوشحال میشم علیجون شما هم در مواقع استراحتت سر بزنی و مثل قبل همکاری کنی تا این بخش رو بتونیم پر قدرت پیش ببریم.
لینک مرجع