میخوام بدونم کسی که قصد داره یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنه برای بحث تبلیغات و به اصطلاح بالا اومدن کارش از چه تکنولوژی های حوزه ی برنامه نویسی و یا تبلیغات عام باید استفاده کنه؟
منظورم بحث هایی مثل افزایش پیج رنگ یا سئو یا غیره هستش. و یا نحوه ی تبلیغات عمومی مثل سایت های رایگان و غیره
میخوام بدونم برای یه فروشگاه اینترنتی به ترتیب چه قدم هایی برای بحث افزایش بازدیدش باید برداشت؟
در ابتدا بگم که بنده به عنوان مشاور تبلیغات چاپی و محیطی میخوام کمکتون کنم.
ببنید مهم ترین نوع تبلیغ ،تبلیغات دهان به دهان هستش.که این نوع تبلیغ در صورتی جواب میده که شما یه ایده جدیدی رو پیاده سازی کرده باشید.این میتونه خیلی کمکتون کنه.
شما میگید یه محصول غذایی خاصی دارید،درسته؟؟؟
خب رو سایتی که طراحی میکنید باید یه فضایی برای عضو گیری داشته باشید.یعنی باید بازاریاب بگیرید.برای نمونه به سایت زیر یه نگاه بیاندازید:
http://www.asal24.com
اینطوری فروشتون چند برابر میشه.
برای تبیلغات هم بهترین نوع تبلیغ رفتن به فروم های مربوط به محصولتون و مشاوره دادن در مورد اون و پیداکردن مشتریان از بین اعضاء است.که این به خود من خیلی کمک کرده
نوع تبلیغ بعدی هم چاپ تراکت هستش به صورت رنگی.و پخش اون باید هدف دار باشه.یعنی چی؟؟
یعنی اینکه مثلا به سوپر مارکت ها پخش کنید و بگید درصورت خرید از اینترنت بهتون تخفیف خوبی میدم.اینطوری هم به اونا فروش میکنید و هم سایتتون بازدیدش میره بالا.
تو همین تراکتی که گفتم باید حتما حتما درباره مزایای محصولتون و طرز استفادش حتما بنویسید.چون من مشتری همیشه به دنبال این هستم که ببینم این محصول چه منفعتی برای من داره.نه که صرفا چون جعبه جالب داره بخرمش.اگر محصولتون تکه نیازی نیست قیمتتون رو بیارید پایین.اتفاقا با قیمت بالا بفروشید تا مشتری کنجکاو بشه و مطمئن بشه که یه محصول با کیفیت داره میخره.
بعد از راه اندازی سایت شما باید یه تیک عصبی-کلامی بگیرید....یعنی چی؟یعنی هرجا رفتید از محصولتون و سایتتون شروع کنید به صحبت کردن.
بازم راهکاری به ذهنم رسید بهتون میگم.
خیلی خیلی ممنونتونم. حرفاتون خیلی بهم کمک کرد. راستش هنوز تصمیم نگرفتم چه نوع فروشگاهی بزنم. به فکر یه فروشگاه محصولات نرم افزاری هم هستم. منتها با یه ایده ی خاص. یه برنامه ی جدید یا همچین چیزی. به نظرتون در این زمینه چجور تبلیغاتی به دردم میخوره؟