(12-28-2012 02:54 PM)hamedhonarjo نوشته شده توسط: [ -> ] (10-29-2012 12:50 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (10-29-2012 12:30 PM)mahdikhn نوشته شده توسط: [ -> ]آقا هومان بنده هم نفر چهارم ، اگه بخوای دوستان دیگر رو هم میارم تو کار ، مخصوصا با پرورش قارچ ، ورمی کمپوست و پرورش ماهی خوراکی و زینتی و پرورش بوقلمون و شتر مرغ موافق هستم ، و برای شروع کار دوره پرورش قارچ رو هم رفتم و قصد دارم دوره ورمی کمپوست و سایر دوره ها رو هم شرکت کنم تا حداقل اطلاعات علمی و فنی در این موارد داشته باشم .
اینم شمارمه : 09193486727
و اینم ایمیلم : mahdikhn228@gmail.com
خوش اومدی مهدی جان 
متاسفانه زمینم رو فروختم
و با پولش زدم تویه کار چاپ.الان یه مزرعه ورمی کمپوست تویه زنجان پیدا کردم که میخوام به زودی برم فضولی و اگه شد نیم کیلو کرم ازش بگیرم(الان کیلویی 15 تومن شده) و بد نیست اگه قبل از کلاس رفتن اولین جلسه رو تشکیل بدیم و کارگروهای زنجان رو تشکیل بدیم.اگر دوستهات هم تویه انجمن عضو بشوند خیلی خوب میشه.
در مورد دوره هم بگم که دوره رفتن تک نفری زیاد دلچسب نیست.اگر اعضا گروه زنجان به صورت کارگروه در دوره های فنی و حرفه ای شرکت کنند خیلی بهتره و راندمان بالاتر میره.
سلام من راجع به ورمی کمپوست فقط شنیده ام.پدرمن یک گاوداری متروکه سنتی به مساحت 600 متر دارم(البته با احتساب حیاط).میشه تو همچین جایی که حدود 500 مت با اتوبان 22 بهمن فاصله داره این کاررو راه اندازی کرد؟با تشکر
سلام گاوداری شما برای ورمی کمپوست مناسبه فقط باید یه بازدید انجام بشه اگه ممکنه ایمیل یا شماره تماس بذارید تا اعضای گروه بتونن ارتباط برقرار کنن
نظر دوستان در مورد برگزاری جلسه در هفته اول اسفندماه چی هستش؟پیشنهاد من دوشنبه یا سه شنبه بعد از ظهر هستش
(02-14-2013 08:09 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]نظر دوستان در مورد برگزاری جلسه در هفته اول اسفندماه چی هستش؟پیشنهاد من دوشنبه یا سه شنبه بعد از ظهر هستش
سلام من با سه شنبه 1 اسفند موافقم لطفا نتیجه رو اطلاع رسانی کنید کلی فکر تو سرم هست واسه عید که می شه در آمدهای خوبی ازش داشت فقط زودتر بچه ها
آدرس ایمیل sepideh_ta78@yahoo.com
(02-16-2013 02:04 PM)galaxi نوشته شده توسط: [ -> ] (02-14-2013 08:09 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]نظر دوستان در مورد برگزاری جلسه در هفته اول اسفندماه چی هستش؟پیشنهاد من دوشنبه یا سه شنبه بعد از ظهر هستش
سلام من با سه شنبه 1 اسفند موافقم لطفا نتیجه رو اطلاع رسانی کنید کلی فکر تو سرم هست واسه عید که می شه در آمدهای خوبی ازش داشت فقط زودتر بچه ها
آدرس ایمیل sepideh_ta78@yahoo.com
سلام بر دوستان
من هم با 1 اسفند موافقم فقط ساعت 4 به بعد باشه که بتونم برسونم
آدرس ایمیلم:snoruzi20@gmail.com
اولین جلسه مورخ یک اسفند سال 1391 ساعت 16:30 در محل آلاچیق های گاوازنگ تشکیل خواهد شد(آوردن همراه کاملا آزاد است)
هدف این جلسه آشنایی اعضای گروه زنجان با یکدیگر و ثبت توانایی های گروه میباشد.در صورت به حد نصاب رسیدن نیز مدیر و معاون موقت گروه نیز انتخاب میشوند.
برای هماهنگی بیشتر میتوانید با شماره موبایل 09352640432 از طریق پیامک در ارتباط باشید
با تشکر-هومان هرمزدی
(02-18-2013 06:21 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]اولین جلسه مورخ یک اسفند سال 1391 ساعت 16:30 در محل آلاچیق های گاوازنگ تشکیل خواهد شد(آوردن همراه کاملا آزاد است)
هدف این جلسه آشنایی اعضای گروه زنجان با یکدیگر و ثبت توانایی های گروه میباشد.در صورت به حد نصاب رسیدن نیز مدیر و معاون موقت گروه نیز انتخاب میشوند.
برای هماهنگی بیشتر میتوانید با شماره موبایل 09352640432 از طریق پیامک در ارتباط باشید
با تشکر-هومان هرمزدی
گویا این جلسه هم با استقبال مواجه نشد.
کاربر galaxi حضورشون رو منوط به حضور حداقل 3 عضو گروه دونستند.
آقای حسن قجر هم به دلیل دوری راه مانند کاربر galaxi حضورشون رو منوط به حضور تعداد بیشتر اعضا دونستند.
کاربر mahdikhn و mahdikhn به پیامکهای من پاسخی ندادند.
گویا قرار هست كارگاه كسب و كار اينترنتي در زنجان برگزار بشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به لینک
http://www.rbzanjan.ir/view/id-316 مراجعه کنید
(02-19-2013 03:11 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ] (02-18-2013 06:21 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]اولین جلسه مورخ یک اسفند سال 1391 ساعت 16:30 در محل آلاچیق های گاوازنگ تشکیل خواهد شد(آوردن همراه کاملا آزاد است)
با تشکر-هومان هرمزدی
گویا این جلسه هم با استقبال مواجه نشد.
کاربر galaxi حضورشون رو منوط به حضور حداقل 3 عضو گروه دونستند.
آقای حسن قجر هم به دلیل دوری راه مانند کاربر galaxi حضورشون رو منوط به حضور تعداد بیشتر اعضا دونستند.
کاربر mahdikhn و mahdikhn به پیامکهای من پاسخی ندادند.
گویا قرار هست كارگاه كسب و كار اينترنتي در زنجان برگزار بشه.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به لینک http://www.rbzanjan.ir/view/id-316 مراجعه کنید
سلام اقای هرمزدی
وقتی این تاپیک رو میخونم برای تلاش شما، دلسوزی و همتتان در گردهم کردن دوستان زنجانی، تنها میتوانم میگویم:
دست مریزاد....
با سلام و تبریک سال نو.
مخلص بچه های گل و با مرام زنجانی . اگه خدا بخواد منم هستم.
(03-27-2013 07:44 PM)kahkeshan نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و تبریک سال نو.
مخلص بچه های گل و با مرام زنجانی . اگه خدا بخواد منم هستم.
سلام
ورودت به انجمن رو تبریک میگم
خیلی سعی کردم یه جلسه تشکیل بدم اما متاسفانه سر زمان به تفاهم نرسیدیم و چند نفری هم تلفن و ایمیلشون رو جواب ندادند.
ایده های زیادی برای شروع کار هستش اما متاسفانه هنوز جلسه حضوری رو تشکیل ندادیم.
راستی لطفا پروفایلتون رو تکمیل کنید و اگه میشه شماره تماس یا ایمیلی رو برام پ.خ کنید.