سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوستان کی میتونه یه راه حل ساده و عملی برا ی شروع یه کسب و کار بده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان عزیز من یه چند مدتی هست که اینجا تو این انجمن عضو شدم یه محیط خیلی خوب با اطلاعات بهتر و تقریبا بروز
ولی هنوز نتونستم یه ایده خوب برای کسب و کار خودم پیدا کنم Idea[font=Tahoma][/font]

به نظرم خیلی از مطالب را که دوستان میزارن میشه تو کتاب ها پیدا کرد من از تمام دوستان میخوام اگه ایده عملی بغیر از بازار معاملات ارزی جهانی و اینجور چیزا دارن اینجا بزارن تا من و دوستای دیگه هم بتونیم از اون استفاده کنیمHeartIdeaIdeaIdea
ببین دوست عزیز ایده زیاد هست

خود من تو بخش ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی کلی ایده مطرح کردم

شما الان مشغول چه کاری هستید؟ دنبال چه جور ایده ای هستید؟
اینا رو بگید من راهنمایی تون کنم
(06-27-2011 06:11 PM)mhdi855 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من یه چند مدتی هست که اینجا تو این انجمن عضو شدم یه محیط خیلی خوب با اطلاعات بهتر و تقریبا بروز
ولی هنوز نتونستم یه ایده خوب برای کسب و کار خودم پیدا کنم Idea[font=Tahoma][/font]

به نظرم خیلی از مطالب را که دوستان میزارن میشه تو کتاب ها پیدا کرد من از تمام دوستان میخوام اگه ایده عملی بغیر از بازار معاملات ارزی جهانی و اینجور چیزا دارن اینجا بزارن تا من و دوستای دیگه هم بتونیم از اون استفاده کنیمHeartIdeaIdeaIdea

برای جلسه حضوری اگر تشریف آوردید مطمئن باشید چیزهای خوبی دستگیرتان خواهد شد.
معمولا ماها که سنمان بالا است , زیاد حرف می زنیم.پس در جلسه حضوری تشریف داشته باشید و یک سری ایده از این جوان 61 ساله را بشنوید.Smile
موفق هستید , موفقتر باشید.
آقا اجازه:
ما در این جلسه مخلوط بستنی با فالوده میخوریم.
دوستان درباره مکان و ساعت لطفا نظر دهید!
ادمین عزیز برای اینکه تعداد عزیزان شرکت کننده مشخص شود (برای سفارش بستنی با فالوده Smile) لطفا در صورت امکان در این تایپیک و یا تایپیک جداگانه اسم نویسی شود. موفقتر باشید.
ممنونم از این همه راهنمایی
عدسي كه شوخي بود Blush

ولي ايده هاي خوبي دارم كه ان شاالله در روز گردهمايي دربارش صحبت ميكنيم .
ممنون آقا مصطفی

بعضی مواقع از یه سری چیزهای خنده دار ایده های جالبی بدست میاد.

مثلا یه طوفان فکری گذاشته بودن. که هر کی قرار بود یه ایده ای بده . یکی گفته بود چی میشه من میکی موس بشم برم تو گردو پوستش رو بکنم تا مغزش سالم در بیاد.و بعد بیام بیرون.
بعدا اومدن یه دستگاهی که اندازه سوزن بود رو ساختن که به داخل گردو می رفت و با فشار به دیواره ها پوست رو جدا می کرد و مغزشو سالم در می آورد بیرون.

نتیجه اخلاقی:حتی خنده دار ترین ایده ها هم روزی به کارمان خواهند آمد.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع