سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کلاه گشادی که همراه اول سر مردم گذاشت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
کلاه گشادی که همراه اول سر مردم گذاشت

به گزارش روز چهارشنبه سرویس اقتصادی جام نیوز، سایت دی نیوز نوشت: در حال نوشتن مقاله ای هستم با عنوان "بازاریابی غیر اخلاقی ” اما امروز با یک نمونه ی جدید آشنا شدم که طاقت نیاوردم تا زمان تکمیل شدن مقاله برای صحبت کردن درمورد آن صبر کنم !

”"پیام کوتاه می آید و تلویزیون هم تبلیغ می کند که با همراه اول ، 5 دقیقه صحبت کنید و هزینه بپردازید، 55 دقیقه رایگان هدیه بگیرید.!اما هیچ کجا اشاره هم نمیکند که …وقتی شما عضو طرح شدید حتی چند ثانیه هم صحبت کنید 5 دقیقه کم می شود !!…”"این یعنی دقیقا مصداق مدرن از :” غش در معامله” از نظر حقوق اسلامی و "کلاه برداری” به زبان خودمانی !در میان تمام روشهایی که این مدت در روشهای بازاریابی غیر اخلاقی شناسایی کرده ام این نوع روش غیر اخلاقی آنهم توسط سازمانی با این حجم فعالیت و تراکنش مالی با این برند معروف و معتبر واقعا ویژه و نگران کننده بود
عجب ها.......
بگو چرا اينها يكباره خيرشدن
میگم جرا زود شارژم تموم میشه ها هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
واقعا چه تبلیغات کثیفی هست
دیگه شرمم میاد از این سیم کارت استفاده کنم
با سلام خدمت همگی.خانم صدفی او فرمایش شما درمقابل این کار بانک صادرات که چیزی نیست.بانک صادرات برای حبران 3000میلیاردی دست به ابتکار جدیدی زده به این شکل که شما برای دریافت مانده حسابتون به بانک اس م س میدادین که از این بابت نه شارژ تون کم میشد نه از حسابتون .الان برای هر اس م س 25تومان تا 75تومان از حسابتون کسر میشه.
متاسفم

این یعنی عین کلاهبرداری

متعجبم از تلویزیون دولتی ایران که چرا اجازه پخش اونو میده!!!!!!!!!!!!!!
(08-16-2012 10:49 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفم

این یعنی عین کلاهبرداری

متعجبم از تلویزیون دولتی ایران که چرا اجازه پخش اونو میده!!!!!!!!!!!!!!

شما از تلویزیون دولتی ایران متعجبین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12_002واقعاراست ميگي پس اين همه تبيلغ واسه چيه بااين درامد ميليلاري كه دارند اين يه جور حق الناس
شاید تا حالا چندین بار به من گفتن فعالسازی کنم اما نکردم
کی و کجا دیدین که توی ایران این مسئولین باصطلاح محترم کاری کنن و عام المنفعه باشه
از بانکاشون گرفته که عین رباست تا این کاراشون که خدمت بخلق مثلا تلقی بشه
هیچوقت گول همچین تبلیغاتی نخورین و حتی 1 ریال توی این موارد خرج نکنین
خدا خودش لعنتشو سر اونایی که اینجوری از مسلمانیت و ساده بودن مردمشون سو استفاده میکنن فرو بفرسته
زلزله باید بیاد اینارو منهدم کنه نه مردم بدبخت روستاهای آذربایجان رو
اگه نحوه غیر فعال کردن این طرحو کسی بلده در سایت قرار بده تا دوستان دیگه هم استفاده کنن
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع