سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شغلهای دفاتری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان گلم و میلیاردرهای آینده

من میخوام دفتر بیمه بزنم ؛ تحصیلانم لیسانس کامپیوتره ، علاقه ای به فروشندگی ندارم ، دوس ندارم فروشندگی کنم حدالامکان البته ، بیشتر دوست دارم کارم دفتری باشه ، مثلا دفتر هواپیمایی ، دفتر بیمه ، دفاتر خدمات پستی ....

فعلا در مورد دفتر بیمه هرکی هرچیزی میدونه بگه تا بررسی کنیم ببینیم چی میشه ؟
البته من یک واحد آپارتمان دارم که از توش 100 تومنی واسم بیاد بیرون ، ولی فعلا نه
هرکی میدونه چطور مشه نمایندگی بیمه گرفت ، درامدش چطوره و .... بهم بگه مرسی

اگر تاپیکم بد جا زدم پیشاپیش عذرخواهم .
سلام موضوع مهمی که در دفاتر بیمه باید لحاظ کنید ...
دوست عزیز با آقای goldman مشورت کنید ایشون تجربه دارند در این زمینه
سلام
چقد تجربه داری تو این زمینه هایی که گفتی؟
بنظرم اول شروع نکن.با کسیکه اینکارارو انجام دادن یا این شرکتا حداقل 2 3 ماه برو و آشنا شو
بعدش که تجربت خوب شد و کاملتر شد میتونی نیازهای اونکارو دربیاری و شروع کنی
از همه شما ممنونم ، کاش آقای goldman بیاد راهنخمایی کنه
(08-15-2012 08:37 AM)reza1401 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان گلم و میلیاردرهای آینده
من میخوام دفتر بیمه بزنم ؛ تحصیلانم لیسانس کامپیوتره ، علاقه ای به فروشندگی ندارم ، دوس ندارم فروشندگی کنم حدالامکان البته ، بیشتر دوست دارم کارم دفتری باشه ، مثلا دفتر هواپیمایی ، دفتر بیمه ، دفاتر خدمات پستی ....

فعلا در مورد دفتر بیمه هرکی هرچیزی میدونه بگه تا بررسی کنیم ببینیم چی میشه ؟
البته من یک واحد آپارتمان دارم که از توش 100 تومنی واسم بیاد بیرون ، ولی فعلا نه
هرکی میدونه چطور مشه نمایندگی بیمه گرفت ، درامدش چطوره و .... بهم بگه مرسی

اگر تاپیکم بد جا زدم پیشاپیش عذرخواهم .
عليك سلام
يك سوال شما كه علاقه مند به فروشندگي نيستين بعد تصورتون اين هست كه كارهاي كه نام بردين نياز به فروشندگي نداره؟
كار دفتري يعني بشيني پشت ميزت ومشتري هاخودشون بيان؟

براي دريافت نمايندگي بيمه:
1- صبر ميكني تا هر شركت يا شركت مورد نظرت در روزنامه هاوسايت هاي وابسته بهش فراخوان براي جذب نماينده در منطقه اي كه ميخواي بزند بعد مراجعه ميكني
2- خودت به دفاتر مركزيشون مراجعه ميكني و ثبت نام ميكني تا زودتر اگر لازم داشتن خبرت بدن
3- با يكي از شعبات شركت بيمه مدنظر فعاليت ميكني وبرات سابقه رد ميشه اگر خوب كار كردي درخواست نمايندگي ميدي بدون نوبت برات اين كارو ميكنند

درامد اين كار هيچ چيز ثابتي ندارد
وبرميگرده به فعاليت شما دراون ماه كه هرچي بيشتر باشد درامد خودتون بيشتر مي شود
مرسی از راهنما و مشاور گرامی

منظوره بنده این بود که شغل فروشندگی مثل سوپری یا بوتیک ! والا میدونم این کارم نیاز به بازاریابی خاصی داره .

بعد محاسبه درامد ماهانه چگونه حساب میشه ؟ به ازای هر سرویس درصدی میگیرید ، یا حقوق ثابتی از طرف شرکت مادر داریم ؟

با تشکر
مرسی از راهنما و مشاور گرامی

منظوره بنده این بود که شغل فروشندگی مثل سوپری یا بوتیک ! والا میدونم این کارم نیاز به بازاریابی خاصی داره .

بعد محاسبه درامد ماهانه چگونه حساب میشه ؟ به ازای هر سرویس درصدی میگیرید ، یا حقوق ثابتی از طرف شرکت مادر داریم ؟

با تشکر
(08-16-2012 02:48 PM)reza1401 نوشته شده توسط: [ -> ]مرسی از راهنما و مشاور گرامی

با تشکر

توبيمه چيزي به اسم حقوق ثابت معنا ندارد هرچي فروش داشته باشين براساس نوع بيمه اي كه درماه فروش دارين ودرصدي كه هرنوع بيمه دارد(( مثلا كارمزد بيمه ثالث با بيمه آتش سوزي فرق ميكند)) محاسبه و پرداخت مي شود
ممنون دوست عزیز سپاسگزارم

من میخوام به دفتر اصلی بیمه در استان مراجعه کنم ، فقط لطف کنین بفرمایید دوره های خاصی داره که باید آموزش ببنیم یا خیر

با درورد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع