سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه حضوری اعضا-2 شهریور-ساعت 5 بعد از ظهر-پارک ملت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام سلام
از بچه های روی صحنه و پشت صحنه تشکر میکنم ، من که برای بچه ها دلم لک زده بود.
دادا مهدی تولدت مبارک 12_002 اون شیرینی خوشمزه ها رو آماده کن Big Grin
من هم که خودتون میدونید ، رو شاخش هست که بیام Th_running1 Smile
پنجشنبه باشه خوبه ، فرداش جمعه هست ، خیالمون راحته 5_004
--------------------
راستی دوستان
برای مسافرت اصفهان هم برنامه ریزی کنید که توی شهریور بیاید. البته من اصفهان نیستما ، میرم مسافرت 19_00219_00219_002
نه شوخی کردن ، منتظر دوستان هستیم 10_004
منم خیلی دوست دارم که باشم ولی به خاطر موقعیت کاریم متاسفانه نمیتونم بیام
دوستانی که حضور می یابند لطفا ما رو هم در جریان جلسات قرار بدند
ضمنا به عنوان پیشنهاد هم اگه دوستان دوست داشتند یه جلسه هم تو تبریز برگزار بشه
مهدی جان تولدت مبارک.
متاسفانه من یکم تا هشتم مشهدم امتحان دارم.
آقا مهدی تولدت مبارک باشه داداش‏!ما که شهرستانیمو نمیتونیم بیام‏!به هرحال خوش بگذره,ما که بخیل نیستیم‏!‏
مهدی خان تولد مبارک /خیلی دوست دارم بیام شما وبقیه بچه های انجمن رو ببینم ولی قراره با خانواده بریم مسافرت.حیف شد/ان شاا... فرصت بعدی
مهدی جان تولدت مبارک.انشالاه تو جشن 120سالگیت شرکت کنیم.سهمیه کیک ما یادت نره .میتونی برام بفرستی،ادرسمو که داری؟اگه نتوستی خودم همین جا یک کیک خوشکل میگرم میخورم.البته به حساب شما.شماره کارت جهت واریز مبلغ مذکور در اختیار شما میذارم.موفق باشید
ممنون از لطف همه عزیزان
اما فکر میکنم قرار بر این است که دوستانی که تشریف می آورند اعلام حضور کنند نه دوستانی که نمی آیند، عدم حضورشان را!!
آقا مهدی تولدت مبارک چرا پایین اسمت زدی "خسته"
امیدوارم با سالروز تولدت تمام خستگی ها از تن و جانت به دور باشه و مثل همیشه یک آقا مهدی سرزنده و امیدوار باشی
متاسفانه من از عید فط تا آخر تعطیلات سران سفر هستم ولی جای منو خالی کنید
دلم برای همگی تنگ شده
موفق باشید
سلام و تبریک بابت سال روز تولدتون
به امید خدا 120 سال با تن و بدنی سالم در کنار خانواده شاد و سرزنده باشید
در پناه حق Wink
سلام مهدی جان تولدت مبارک امید وارم به هرچیزی اراده کنی با عنایت و لطف خداوند با همکاری این گروه واقعا زحمت کش برسی من تازه وارد و عضو سایت شدم لطف اگر براتون امکان داره ساعت و محل دقیق جلسه را به من اطلاع بدید تا بیشتر با شما اشنا شم و با دوستان دیگر که مشتاقانه ارزویه دیدنشونو دارم
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع