سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوستانی که در مورد کامپیوتر و تبلت اطلاعات دارند کمکم کنن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ببخشید ، من میخوام تبلت بخرم ، میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم ؟؟؟ آیا تبلت چینی خوب هست ؟؟؟ چه امکاناتی واسه تبلت منناسبه ؟؟؟ و ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟
(11-14-2012 10:28 AM)c4t3r نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید ، من میخوام تبلت بخرم ، میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم ؟؟؟ آیا تبلت چینی خوب هست ؟؟؟ چه امکاناتی واسه تبلت منناسبه ؟؟؟ و ..... ؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هدفت ازخريد تبلت چي هست؟
براي زيبايي يا براي كارهاي شخصي؟
با اين وضعيت بازار وگروني هاي شديد خريدن تبلت رو به آينده بندازين بهتر هست
ولي تبلت هاي چيني تا الان خوب جوابگو نبودن
سعي كنيد از برند هاي مطرح در بازار استفاده كنيد
ولي نكته اصلي تبلت دراين هست كه با پولي كه شما به يك تبلت معمولي ميدين ميتونيد يك لپ تاب عالي تهيه كنيد
من میخواستم لب تاپ بخرم ، ولی دیدم اصلن پولم نمیرسه که حتی بهش فکر کنم ، هدفم بیشتر کارای شخصیه ، وبگردی ، بوک ریدر و .....
من خودمم تمرکز ندارم رو چینی ، یعنی دوس ندارم چینی بخرم
این تبلتو دیدم تو ادی جی کالا : http://www.digikala.com/?Products=Tablet...m-Axpad-V1
قیمتش 500 هست ، اما هیچ کدوم از دوستان تبلت ندارن که ازشون بپرسم آیا تبلت خوب هست یا خیر
نظر شما در مورد تبلت چیه ؟
من از تبلت ایسوز ترنسفورمر خیلی راضی ام. جدیدش ک فوق العاده تر شده :-)

اما قابل مقایسه با لپ تاپ نیستن همونطور ک جناب قدسی عزیز هم فرمودند
خوب من چه کنم ؟؟؟
جنس چینی نخرید. من موقعی ک داشتم این لپ تاپ دل رو می گرفتم تو کل پایتخت همه مید این چاینا بود یدونه پیدا کردم مالزی بود اونو خریدم! با اینکه چینی اش (با برند دل رو میگما!) ۲۰۰ تومن ارزونتر بود اما خب کیفیت مالزی و لهستان بهتر بود :-) مال منم از کالیفرنیا اومده دبی از اونجا هم تهران. پس کیفیت برای امریکایی هاس یعنی کیفیت بالا.

ی ضرب المثل انگلیسی هست میگه: انقد پولدار نیستم ک بخوام جنس ارزون بخرم! :-)
معمولا تو قست آگهی های روزنامه اگر بگردید ، افرادی پیدا میشن که لب تاپ ها شون می فروشن (هر چند که زیاد هم کار نکرده باشه)

اگر بتونید مورد های اینطوری رو گیر بیارید ، می تونه به صرفه تر باشه
خوب به نظرتون اینی کی دی جی کالا گذاشته خرابه ؟؟؟
گارانتی هم داره
(11-14-2012 05:12 PM)c4t3r نوشته شده توسط: [ -> ]خوب به نظرتون اینی کی دی جی کالا گذاشته خرابه ؟؟؟
گارانتی هم داره

از دی جی کالا خرید داشته ام در این که سایت معتبری است شکی نیست.
تبلت مذکور هم بنظر نسبت به قیمت؛ خیلی مناسب است گارانتی معتبری هم دارد
اما تا از تبلت استفاده نکنید نمی توان گفت که به نسبت ادعای آن چطور است زیرا این نوع از تبلت ها که در بازار جوان هستند کمتر امتحان پس داده اند مگرآنکه review آن را در مجلات و اینترنت دنبال کنید.
البته پیشنهاد می کنم تخفیف های دی جی کالا را هر روز دنبال کنید گاهی برندهای خوب، تخفیف خوبی می خورند.

نکته ای که دوست داشتم در انجمن بگویم: گاهی تخفیف ها آنقدر خوب است که براحتی میتوان درامدی نیز کسب کرد. (برای مثال مودم ها و لوازم جانبی تا 30 درصد تخفیف)
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع