08-12-2012, 10:07 AM
08-12-2012, 11:06 AM
اصلا باورم نمیشه!خدا رحمتشون کنه...
یکی از افرادی بود که همیشه مقالاتشون توی مجله خلاقیت آدمو به فکر وا میداشت....راهکار عملی میدادند!
یکی از افرادی بود که همیشه مقالاتشون توی مجله خلاقیت آدمو به فکر وا میداشت....راهکار عملی میدادند!
08-12-2012, 12:32 PM
اصلا باورم نمیشه......
چه قدر از ایشون مطلب یاد گرفتیم. جاشون تو بهشته
چه قدر از ایشون مطلب یاد گرفتیم. جاشون تو بهشته
08-12-2012, 01:04 PM
يعني ديگه استاد نيست تا از تجربه هاش استفاده كنيم واقعا خيلي غير قابل باوره به همه دوستان و خانواده محترمشون تسليت ميگم
08-12-2012, 02:15 PM
و نترسيم از مرگ ...
مرگ پايان كبوتر نيست
مرگ وارونه يك زنجره نيست
مرگ در ذهن اقاقي جاريست
مرگ در آب و هواي خوش انديشه نشيمن دارد
مرگ در ذات شب دهكده از صبح سخن مي گويد
سلامتی و صبر برای بازماندگان از حضرت حق مسئلت می نماییم
مرگ پايان كبوتر نيست
مرگ وارونه يك زنجره نيست
مرگ در ذهن اقاقي جاريست
مرگ در آب و هواي خوش انديشه نشيمن دارد
مرگ در ذات شب دهكده از صبح سخن مي گويد
سلامتی و صبر برای بازماندگان از حضرت حق مسئلت می نماییم
08-12-2012, 02:52 PM
خوش بحال کسایی که میرن و عاقبتشون خوشه.سر زبونا هستن و مردم تا ابد ازونا به نیکی یاد میکنن
هر وقت خبر فوت یکی از مفاخر رو میشنوم همیشه میگم وقت مرگ من آیا کسی خواهد بود که زیر جنازمو بگیره یا نه چه برسه به اینکه بخواد از من یادی کنه
درگذشت این استاد عزیز رو تسلیت عرض میکنم
هر وقت خبر فوت یکی از مفاخر رو میشنوم همیشه میگم وقت مرگ من آیا کسی خواهد بود که زیر جنازمو بگیره یا نه چه برسه به اینکه بخواد از من یادی کنه
درگذشت این استاد عزیز رو تسلیت عرض میکنم
08-12-2012, 04:06 PM
خدا رحمتشون کنه
بسیار ناراحت شدم
چه عزیزانی و بزرگوارانی رو ما باید هر روز از دست بدیم ، و تازه بعد از رفتشون به نعمت بودنشون پی میبریم
بسیار ناراحت شدم
چه عزیزانی و بزرگوارانی رو ما باید هر روز از دست بدیم ، و تازه بعد از رفتشون به نعمت بودنشون پی میبریم

08-12-2012, 04:50 PM
روحش شاد
من استاد رو خیلی وقته میشناسم واقعا از شنیدن این خبر شوکه شدم
پر از انرژی وتفکرات مثبت بودند و تجربیات خودشون رو در زمینه موفقیت مالی در اختیار عموم میذاشتند به
سواد مالی و کتابهای رابرت کیوساکی خیلی اعتقاد داشتند و همیشه به اینکه ثروتمندی از ذهن خلاق شروع میشه
تاکید داشتند و تو کلاس هاشون به شناخت تیپ شخصیتی و کوچینک فردی میپرداختند .
مقالات استاد رو در زمینه مشاوره مالی میتونید در مجله خلاقیت پیدا کنید واقعا اموزنده است
اقای کاظمی بیشتر از ایشون شناخت دارند و هردو بعنوان مشاور ونویسنده در مجله خلاقیت همکار بودند
بیمه عمر رو هم یکی از راههای کسب ثروت در ایران میدونستند که به ان خیلی اعتقاد داشتند
به این دنیای بی وفا هیچ امیدی نیست پس تا میتونیم قدر همدیگر بدانیم یکماه پیش بود که تلفنی از ایشون
مشاوره گرفتم و ازشون خواستم که بعنوان مشاور تو کسب وکارم باهم همکاری داشته باشیم
روحش قرین رحمت الهی باد
من استاد رو خیلی وقته میشناسم واقعا از شنیدن این خبر شوکه شدم
پر از انرژی وتفکرات مثبت بودند و تجربیات خودشون رو در زمینه موفقیت مالی در اختیار عموم میذاشتند به
سواد مالی و کتابهای رابرت کیوساکی خیلی اعتقاد داشتند و همیشه به اینکه ثروتمندی از ذهن خلاق شروع میشه
تاکید داشتند و تو کلاس هاشون به شناخت تیپ شخصیتی و کوچینک فردی میپرداختند .
مقالات استاد رو در زمینه مشاوره مالی میتونید در مجله خلاقیت پیدا کنید واقعا اموزنده است
اقای کاظمی بیشتر از ایشون شناخت دارند و هردو بعنوان مشاور ونویسنده در مجله خلاقیت همکار بودند
بیمه عمر رو هم یکی از راههای کسب ثروت در ایران میدونستند که به ان خیلی اعتقاد داشتند
به این دنیای بی وفا هیچ امیدی نیست پس تا میتونیم قدر همدیگر بدانیم یکماه پیش بود که تلفنی از ایشون
مشاوره گرفتم و ازشون خواستم که بعنوان مشاور تو کسب وکارم باهم همکاری داشته باشیم
روحش قرین رحمت الهی باد
08-12-2012, 09:39 PM
هیچ چیز برای من لذت بخش تر از، شنیدن صدای خرد
شدن استخوانهایم زیر بار فشار زندگی وروزگار نیست
چراکه مطمئنم آنرا بهتر از قبل می سازم.
عنبران
شدن استخوانهایم زیر بار فشار زندگی وروزگار نیست
چراکه مطمئنم آنرا بهتر از قبل می سازم.
عنبران
08-12-2012, 11:50 PM
واقعا غیر قابل باور ، با این روحیه ای که استاد داشت......
من سال 87 از شاگردای ایشون توی دوره نبوغ مالی بودم . نمیدونم چی باید گفت....ولی احساس عجیبیه ،توی این اتفاق حرفهایی برای همه ما هست
من سال 87 از شاگردای ایشون توی دوره نبوغ مالی بودم . نمیدونم چی باید گفت....ولی احساس عجیبیه ،توی این اتفاق حرفهایی برای همه ما هست