جدیدا اودکلنی به نام lovely ساخت اسراییل از مرز عراق وارد کشور می شود که حاوی مواد کشنده است وبا استنشاق آن پس از 4 الی 5 روز تاثیر گذاشته و درمان نیز ندارد
منبع خبر :یک ایمیل
خوب شواهدی هم وجود داره یا فقط شایعه است؟
(08-04-2012 03:52 PM)maximus99 نوشته شده توسط: [ -> ]خوب شواهدی هم وجود داره یا فقط شایعه است؟
نه خیر شاهدی ندارم بنده فقط یک smsدریافت کردم که خبر دارم کرد
(با عرض معذرت که با اشتباه منبع خبر را ایمیل عنوان نموده بودم)
يک نوع ادوکلن قاچاق که عطر خوبي دارد اما حاوي مواد کشنده است، در بازار عراق مشاهده شده و گفته مي شود از طريق مرز جنوب وارد کشورمان شده است. به گزارش مهر، ماجرا از ارسال پيامکهايي شروع مي شود که در محتواي آن آمده است: «ادوکلن با عطر خوب به نام « lovley « ساخت اسرائيل که جديدا از مرز عراق وارد ايران شده است، حاوي مواد کشنده است که پس از استنشاق آن پس از 4 الي 5 روز تاثير خود را گذاشته و درمان ندارد.»
وقتي موضوع را با مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي اهواز در جريان گذاشتيم، او از تشکيل ستاد ويژه اي در معاونت غذا و داروي اين دانشگاه به منظور بررسي اين موضوع خبر داد و افزود: تا اين لحظه موردي در بازار يافت نشده که چنين ويژگي داشته باشد.
نجفي در گفتگو با مهر اظهارداشت: مشابه اين برند در بازار وجود دارد که البته برچسب وزارت بهداشت را دارد.وي با عنوان اين مطلب که ظاهرا اين ادوکلن در بازار کشور عراق خيلي شايع است، ادامه داد: ظاهرا عکسي که بر روي ادوکلن مورد اشاره در عراق ديده مي شود، تصوير بن لادن است اما ادوکلني که در بازار داخلي موجود است و برچسب وزارت بهداشت را دارد، چنين تصويري را ندارد و فقط تشابه اسمي است.مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي اهواز در خصوص کشنده بودن اين ادوکلن نيز افزود: در اخبار آمده که اين ادوکلن در عراق کشته هم داده است.
نجفي با عنوان اين مطلب که احتمالا واردات اين قبيل محصولات قاچاق به واسطه زائران عتبات صورت مي گيرد، گفت: بر همين اساس، قصد داريم با اعزام افرادي به عراق و تهيه اين ادوکلن، آزمايشات لازم را بر روي آن انجام دهيم تا از صحت و سقم آن مطمئن شويم.اين در حالي است که دکتر بهزاد شريف مخملزاده معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي اهواز عنوان داشته است که اين معاونت در آزمايش اقلام وارداتي تنها مواردي را مورد سنجش قرار ميدهد که به صورت رسمي و از مرزهاي قانوني وارد کشور شده باشند.وي گفته است که ادوکلن موسوم به «lovely» به صورت غيررسمي وارد کشور شده و با توجه به اهميت موضوع، اکنون بايد سازمان پزشکي قانوني وارد عمل شود با تشکيل پرونده، اين موضوع بررسي شود. معاونت غذا و داروي دانشگاه جنديشاپور نيز تا جايي که امکان داشته باشد در اين زمينه با پزشکي قانوني همکاري ميکند تا با هماهنگي بينبخشي، موضوع روشن شود.
منم همچین خبری رو شنیده بودم
امیدوارم اطلاع رسانی درست بشه تا مردم بتونن تصمیم بگیرن
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مردم به هیچ وجه ادکلن Lovely نخرند.
به گزارش ایلنا، در پی انتشار اخباری مبنی بر عرضه و توزیع ادکلنهای حاوی گازهای سمی در عراق و احتمال ورود این فرآورده به داخل کشور، سازمان غذا و دارو از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک و مرتبط با این موضوع، سریعا دانشگاههای علوم پزشکی محل سکونت خود را در جریان امر قرار دهند.
عبدالعظیم بهفر گفت: سازمان غذا و دارو نیز به صورت غیررسمی در جریان امر قرار گرفته و طی چند روز اخیر مجدانه پیگیراین موضوع است که منبع خبر اطلاع رسمی را در راستای صحت و سقم مسئله در اختیار کارشناسان قرار دهد.
وی افزود: با توجه به اینکه نظارت بر فرآوردههای آرایشی و بهداشتی جزو وظایف وزارت بهداشت است به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اعلام کردیم تا علاوه بر بازدیدهای روتین خود، بازدیدهای میدانی مجددی انجام بدهند که اگر با این ادکلن برخوردند، سریعا آن را گزارش کنند.
بهفر با اشاره به اینکه تاکنون گزارش رسمی در این مورد به سازمان غذا و دارو اعلام نشده است، اظهار داشت: بهتر است سایر سازمانها در صورتی که به موارد این چنینی برخورد میکنند، آن را حتما به وزارت بهداشت که متولی امر است منعکس کنند تا بتواند آن را پیگیری کند و دقیقتر مورد آنالیز قرار دهد.
منبع : سایت تابناک
وضیعت نگران کننده سرطان در ایران
دکتر عبدالله فضلعلی زاده رئیس انجمن سرطان ایران، از بیماری سرطان به عنوان سومین عامل مرگ و میر در کشور نام برد و گفت: اکثر
سرطانها پس از اینکه کاملا پیشرفت میکنند تشخیص داده میشوند در صورتی که اگر کلینیکهای غربالگری افزایش یابند در مراحل اول بیماری شناسایی شده و شانس بهبودی بیمار بالا میرود. همچنین هزینههای سنگین آن کاهش مییابد.
به گزارش مهر این در حالی است که دکتر پیام آزاده مسئول کمیته سیاستگذاری شبکه ملی وزارت بهداشت از سرطان به عنوان معضل اصلی کشور طی یک دهه آینده نام برد و گفت: آمار مبتلایان به سرطان در ایران بسیار وخیم است.
به گفته وی، آمار فعلی مبتلایان به سرطان بسیار وخیم است و 90 هزار مبتلای جدید تنها در سال جاری ثبت شده است که این آمار در سه سال پیش 70 هزار بیمار بوده است.
دبیر علمی هفتمین کنگره انجمن علمی جراحان عمومی ایران معتقد است که 50 درصد سرطانها ناشی از سطح زندگی غیرصحیح است که در ایران این مسئله بیش از 50 درصد دیده میشود.
بازگشت به ابتدای صفحه
Bookmark and Share
تشخیص آینه دوطرفه در اتاق های پرو (+عکس)
بحث آینه های دو طرفه، بله افرادی به این روش از شما در حالیکه در هتل یا اتاق پرو یا در حمام یا دستشویی هستید فیلم یا عکس تهیه کرده و به معرض دید عموم می گذارند. پس حتما قبل از اینکه از محل های دارای آینه استفاده کنید از یکطرفه بودن آن مطمئن شوید!
این روزها مساله امنیت و پخش عکس و فیلم های خصوصی داغ است و جدای اینکه با پیشرفت های خوبی که در زمینه ساخت دوربین های مخفی که تشخیص آنها هم چندان آسان نیست میسر شده، زمان خوبی هست که این مطلب را نیز بخوانید:
بحث آینه های دو طرفه، بله افرادی به این روش از شما در حالیکه در هتل یا اتاق پرو یا در حمام یا دستشویی هستید فیلم یا عکس تهیه کرده و به معرض دید عموم می گذارند. پس حتما قبل از اینکه از محل های دارای آینه استفاده کنید از یکطرفه بودن آن مطمئن شوید!
اما چطور؟
قبل از هرکاری از تست انگشت استفاده کنید:
انگشت خود را روی آینه قرار داده. اگر بین انگشت شما و تصویر آن یک فاصله ای باشد، این آینه واقعی است. اگر انگشت شما به تصویرش چسبیده باشد، این آینه دو طرفه است و فردی دارد شما را مشاهده می کند.
دلیل : چون در آینه واقعی لایه جیوه در پشت شیشه است ولی در آینه های دو طرفه لایه جیوه در روی سطح شیشه است. از همه شما دوستان خوبم انتظار دارم این موضوع را برای آشنایان خود مطرح کنید و نگذارید عده ای سودجو و فرصت طلب، آبروی فرد یا خانواده ای را مورد سوء استفاده قرار دهند.
![[تصویر: 243494_654.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/7/17/243494_654.jpg)
X Ray
حتما جدی بگیرید
یک دکتر متخصص در برنامه بسیار جالبی در باره گسترش سریع سرطان تیرویید خاطرنشان کرد که این افزایش میتواند احتمالا بعلت استفاده از عکسبرداری "ایکس ری" از دندان باشد.
وی اشاره کرد دندانپزشکان می توانند هنگام عکسبرداری پیش بند محافظ را بالا آ ورده بطوری که گردن بیمار را کاملا بپوشاند.
بسیاری از دندانپزشکان این زحمت را به خود نمی دهند.
همچنین وسیله ای بنام "محافظ تیرویید" وجود دارد .
تصادفاً من دیروز دندانپزشكي رفته بودم . با اینکه احساس میکردم سوال ...انه ای خواهد بود اما در مورد "محافظ" سوال کردم .
تکنیسین یکی از کشو بیرون اورد. پرسیدم چرا همیشه از ان استفاده نمی شود .
وی جواب داد :"نمیدانم. باید بخواهید ." خوب اگر من این برنامه را ندیده بودم چطور میتوانستم درخواست استفاده از آ ن را بکنم .
این را برای دوستان و اقوام خود بفرستید !