09-14-2012, 07:31 PM
(08-02-2012 11:42 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزيز
صرف داشتند شماره تلفن و ياد داشتن بازاريابي تلفني نميشود وارد اين كار شد.
چند وقت پيش از تهران همچين تماسي داشتم تلفن خونه زنگ خورد برداشتم يك خانوم اول پرسيد كپسول اتش نشاني داريد يا خير گفتم نه.گفت نميخواهيد گفتم خير.تلفن قطع كردم و تمام.
بار ديگر كه تماس گرفتم در ابتداي تماس كه نام موسسه رو گفت بدون گذر زمان تلفن رو قطع كردم.
حال چرا قطع كردم.
اول اينكه اصلا كالاي مورد نظر بكار من نمياد.
دوم اينكه پول اضافه ندارم براي محصولي بدم.
سوم اينكه نميتوان به اين تماس ها اعتماد كامل داشت و در صورت درخواست پرسيدن اطلاعات شخصي در اختيار اونها قرار داد.
و موارد ديگر.
حال شما با اين موارد كه گفتم و نه در مورد بنده بلكه در مورد بيشتر قشر جامع صدق ميكند.چه راهكاري داريد تا يك محصول را از اين طريق به فروش برسانيد؟؟
ارتباطي كه زمان ان بيش از چند ثانيه و نهايت دقيقه طول خواهد كشيد!!
راهكار را بفرماييد تا به بحث وسيله بپردازيم كه بحث ان كاملا جداست
چند ماه پیش یک مقاله از بازاریابی تلفنی خوانم وباز به قدرت بی کران ریاضی پی بردم
یک ریاضی دان چند سال پیش یک نظریه اقتصادی مطرح کرد که 20 درصد مردم به اندازه 80 درصد خرید میکنند وخریدشان سود کافی رو داره
واون 80 درصد کمتر از 20 درصد اراون کالا استفاده می کنند
تو این کار یک مثال می زنم تا متوجه برداشت اشبتاه دوستانی که نظر دادن وگفتن بازاریابی تلفنی مشکل داره بشن
1000 شماره داریم
از این لیست فقط 200 نفر حاضر می شوند به حرف های سنخگو تلفن گوش بدن واون 800 نفر سریع تلفن رو قطع می کنند
ازاین 200 نفر فقط 40 نفر خرید می کنند واون 160 نفر با انکه می داند اون کالا مورد نیاز هست ولی بدلیل نداشتن پول کافی یا موقعیت مناسب نداشتن یا به گفته یکی از دوستان مشکلاتی که اون زمان دارد نمی شود معامله کرد
این 40 نفری که محصول رو از بین 1000 شماره ما خریداری میکنند تمام هزینه هارو که جبران می کند وسود کافی هم برای ما دارد
برای پیشرفت دراین کار باید چند نکته رو در نظر داشت
درمرحله اول حتما با اون 160 نفر در موقعیت های بعدی هم تماس داشته باشیم
سعی کنیم فعالیت در یک شهر یا مناطقی باشد که بتوانیم سریعتر جنس به خریدار تحویل بدیم
مثلا بخوایم جنسی رو از تهران به زاهدان بفرستیم هم هزینه بسیار زیادی ایجاد می کند وهم زمانی زیاد که خریدار منصرف میشه
نزدیک بودن در خصوص خدمات پس از فروش هم صدق می کند وباعث می شود خریدار بیشتر اعتماد کند
اون نظریه که بیان شد تا الان کسی نتوانسته نقضش کنه وچند سال مورد ازمایش قرار گرفته وهمیشه تایید شده