سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک هدیه، ماهنامه کارآفرین ناب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مدتی است که سایت میلیاردرهای آینده ایران با ماهنامه کارآفرین ناب که ماهنامه ای جامع و تخصصی با موضوع کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار است، همکاری های مشترکی را آغاز نموده است و پیرو این توافقات و آشنایی بیشتر اعضا، با این ماهنامه قدیمی، تیم کارآفرین ناب آخرین شماره این ماهنامه را به رایگان در اختیار ما جهت استفاده اعضای انجمن، قرار داده اند. با تشکر از آقای "زارع یکتا" مدیرمسئول ماهنامه و خانم "احمدی" مدیر داخلی این ماهنامه:

ماهنامه کارآفرین ناب
آیا می دانید حدود 90% از کسب و کارها سه ماه پس از راه اندازی با شکست کامل مواجه می شوند؟ علت اصلی این موضوع، عدم آشنایی با فنون راه اندازی و پس از آن مدیریت کسب و کار است.
من و همکارانم در تیم کارآفرین ناب، سه سال است که به طور کاربردی و عملی مشغول آموزش جدیدترین و به روزترین مطالب مدیریت کسب و کار هستیم.
در حال حاضر قصد دارم آخرین شماره مجله را به صورت کاملاً رایگان در اختیارتان قرار دهم تا پس از دانلود آن را مطالعه نمائید.
هم چنین از دوست و همکار عزیزم آقای کامیار کاظمی برای ارسال این مطلب کمال تشکر را دارم.

برقرار باشید
محمدرضا زارع یکتا
صاحب امتیاز و مدیر مسئول

[تصویر: DownloadButton.jpg]
با تشکر از مسئولین ماهنامه و آقای کاظمی
خیلی ممنون
ممنون از لطف همه شما عزیزان
تشکر از ادمین عزیز
عالی بود کامیار جان
ممنون از زحمات شما .اگر میتوانید دانلود جدیدترین ماهنامه کارآفرین ناب را در این تاپیک قرار دهید.
لینک مرجع