سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی بیرجند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
اینجا کسی نیست؟؟؟
سلام به دوستان عزیزم
عدرخواهی می کنم بابت اینکه مقداری تأخیر در آمدن من بوجود آمده است.
بدلیل مشغلات کاری و درسی که الان درگیرشم نمیتونم زیاد سر بزنم.
راستی دوستان یک مغازه چندوقتی شده که راه اندازی کردم. فعلا تا درسم تموم بشه سرگرم باشم. آدرس و اسمش رو در زیر می نویسم. هرکس خواست و وقت داشت حتما سر بزنه خوشحال میشم.
انشا... بچه های بیرجند هماهنگ شن جلسه بگیریم ایده بذاریم و کار کنیم.
خ غفاری-خ زکریای رازی- روبروی درب بیمارستان ولیعصر(عج)- ویتامین سرای سیب
(08-03-2012 11:19 AM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ][quote='mortezajafari' pid='35936' dateline='1343846604']
سلام
در مورد این سوالتون متاسفانه منکه چیزی به ذهنم نمیرسه
البته من فکر کنم سوال رو درست متوجه نشدم
منظورتون از ماندگاری توی فضای آزاد چجوریه؟
زرشک تازه روی درخت که چیده میشه منظورتونه یا چیز دیگه ای؟

سلام
زرشک تازه تو فصلش بصورت تره بار به بازار میاد و بصورت شاخه و بدون شاخه عرضه میشه .ولی موندگاری این محصول تو دست مشتری زیاد نیست و معمولا یکی دو روز بعد خراب میشه و باید ضررشو بدی.فکری که به ذهنم رسیده و پارسال میخواستم عملیش بکنم اینه که این محصول که استقبال خوبی هم ازش میشه رو بصورت بسته بندی که بتونه تا چند روز موندگاری داشته باشه رو به مشتریها عرضه کنم .مصرف کننده هم میتونه بعد از خرید با فریز کردن تا مدت یک سال از اون استفاده کنه بصورت تازه .ما خودمون از پارسال هنوز تو فریزر زرشک تازه داریم و بجای زرشک خشک روی پلو میریزیم که بسیار خوشمزه و قشنگه .

قضیه جالب شد !
میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید لطفا ؟
پس این زرشک هایی که تو مغازه های خشکبار بصورت فله ای در تمام طول سال عرضه میشه قضیش چیه ؟ اونا خراب نمیشه؟
من نگرفتم منظور و هدفتون دقیقا چیه...
(06-23-2013 10:52 AM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-03-2012 11:19 AM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ][quote='mortezajafari' pid='35936' dateline='1343846604']
سلام
در مورد این سوالتون متاسفانه منکه چیزی به ذهنم نمیرسه
البته من فکر کنم سوال رو درست متوجه نشدم
منظورتون از ماندگاری توی فضای آزاد چجوریه؟
زرشک تازه روی درخت که چیده میشه منظورتونه یا چیز دیگه ای؟

سلام
زرشک تازه تو فصلش بصورت تره بار به بازار میاد و بصورت شاخه و بدون شاخه عرضه میشه .ولی موندگاری این محصول تو دست مشتری زیاد نیست و معمولا یکی دو روز بعد خراب میشه و باید ضررشو بدی.فکری که به ذهنم رسیده و پارسال میخواستم عملیش بکنم اینه که این محصول که استقبال خوبی هم ازش میشه رو بصورت بسته بندی که بتونه تا چند روز موندگاری داشته باشه رو به مشتریها عرضه کنم .مصرف کننده هم میتونه بعد از خرید با فریز کردن تا مدت یک سال از اون استفاده کنه بصورت تازه .ما خودمون از پارسال هنوز تو فریزر زرشک تازه داریم و بجای زرشک خشک روی پلو میریزیم که بسیار خوشمزه و قشنگه .

قضیه جالب شد !
میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید لطفا ؟
پس این زرشک هایی که تو مغازه های خشکبار بصورت فله ای در تمام طول سال عرضه میشه قضیش چیه ؟ اونا خراب نمیشه؟
من نگرفتم منظور و هدفتون دقیقا چیه...
زرشکهایی که تو مغازه بصورت خشک هست همین زرشکهایی هست که عرض کردم و بدلیل اینکه خشک شده دیگه خراب نمیشه.
اقا مرتضی خیر مقدم میگم .
به جای ما هم یه دونه اب میوه بخور .
خب حالا زرشک تازه با زرشک خشک شده چه فرقی داره ؟ زرشک تازه خوشمزه تره؟ چیش بهتره ؟
اگر زرشک تازه رو با بسته بندی نانو عرضه کنیم چند روز زرشک ، تازه می مونه ؟ممنون
(06-24-2013 02:18 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]خب حالا زرشک تازه با زرشک خشک شده چه فرقی داره ؟ زرشک تازه خوشمزه تره؟ چیش بهتره ؟
اگر زرشک تازه رو با بسته بندی نانو عرضه کنیم چند روز زرشک ، تازه می مونه ؟ممنون

زرشک تازه خوبیش به خوشمزه بودنشه ،مثل فرق میوه تازه با میوه خشک.
زرشک تازه در صورت بسته بندی با پلاستیک نانو دو روز ماندگاری دارد.
به فصلش خودتون میتونید امتحان کنید تا فرق دو نوع تازه و خشک شده رو متوجه بشید اوایل برج 7
[/quote]

به فصلش خودتون میتونید امتحان کنید تا فرق دو نوع تازه و خشک شده رو متوجه بشید اوایل برج 7
[/quote]

بله درسته. هر چیزی تازه ش خوشمزه تره طبیعتا ولی بنظرم مدت ماندگاری 2 روز خیلی کمه و ارزش نداره که بخوایم با این روش بسته بندی کنیم !
نظرتون چیه ؟واسه 2 روز ماندگاری بیشتر مقرون به صرفه ست؟

[/quote]

بله درسته. هر چیزی تازه ش خوشمزه تره طبیعتا ولی بنظرم مدت ماندگاری 2 روز خیلی کمه و ارزش نداره که بخوایم با این روش بسته بندی کنیم !
[/quote]
درسته .
من خیلی تحقیق کردم بتونم ماندگاریش رو زیاد تر کنم ولی ره به جایی نبردم حتی روش انجماد سریع.
اگر شما به نتیجه ای رسیدید من یکی از مشتریان پرو پا قرصتون خواهم شد.
(06-25-2013 10:36 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-25-2013 04:56 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]

[/quote]
درسته .
من خیلی تحقیق کردم بتونم ماندگاریش رو زیاد تر کنم ولی ره به جایی نبردم حتی روش انجماد سریع.

[/quote]

جدی؟؟!!!10_004
چشم حتما اگر به نتیجه ای رسیدم حتما شمارو هم در جریان قرار خواهم داد...
بنظر شما اگه ماندگاری تا چند روز بره بالا خوبه ؟
راستی اتفاقا در همین رابطه با یکی از دلالها صحبت کردم ایشون گفتن اگر زرشک خشک بشه و پفکی باشه خیلی خیلی بهتره چون گرون تره! حالا نمیدووونم شما چه اصراری دارید که موندگاری زرشک تازه رو ببرید بالا !
(06-26-2013 09:21 AM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-25-2013 10:36 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-25-2013 04:56 PM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]

درسته .

[/quote]

جدی؟؟!!!10_004
چشم حتما اگر به نتیجه ای رسیدم حتما شمارو هم در جریان قرار خواهم داد...
بنظر شما اگه ماندگاری تا چند روز بره بالا خوبه ؟
راستی اتفاقا در همین رابطه با یکی از دلالها صحبت کردم ایشون گفتن اگر زرشک خشک بشه و پفکی باشه خیلی خیلی بهتره چون گرون تره! حالا نمیدووونم شما چه اصراری دارید که موندگاری زرشک تازه رو ببرید بالا !
[/quote]
چون فروش و سود خوبی دارد.
سودش حدود 10 برابر میشه.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع