07-24-2012, 05:27 PM
1- مشتریان وفاداری را که عجله دارند ازبقیه جدا کنید.
2- مواردی استثنایی طراحی کنید.
3- مشتریانی را که عجله دارند به موارد استثنا راهنمایی کنید .
4- سریعترین و سود آورترین غذاهای رستوران را در ابتدا یا انتهای صورت غذای رستوران قرار دهید.
5- اقلامی را هم در صورت غذای رستوران بیاورید که امکان تهیه آن ازپیش میسر است.
6- هنگامی که مشتریان غذاهایی را که تهیه آنها زمان بر است ،سفارش می دهند ،آنها را از زمان مورد نیاز برای تهیه غذا آگاه کنید.
7- تدارک بوفه با تعداد کمی اقلام خوردنی آماده و کالسکه سیار و ساندویچ بیشتر را مد نظر قرار دهید.
8- قرار دادن اردور بعنوان پیش غذای آماده و دوست داشتنی برای مشتریان رستوران را مدنظر قرار دهید.
9- از تجهیزات سریع طبخ غذا استفاده کنید.
10- اقدامات آماده سازیی را که مستلزم وقفه در پخت غذای آشپز است حذف کنید.
منبع:MBALAND.net
2- مواردی استثنایی طراحی کنید.
3- مشتریانی را که عجله دارند به موارد استثنا راهنمایی کنید .
4- سریعترین و سود آورترین غذاهای رستوران را در ابتدا یا انتهای صورت غذای رستوران قرار دهید.
5- اقلامی را هم در صورت غذای رستوران بیاورید که امکان تهیه آن ازپیش میسر است.
6- هنگامی که مشتریان غذاهایی را که تهیه آنها زمان بر است ،سفارش می دهند ،آنها را از زمان مورد نیاز برای تهیه غذا آگاه کنید.
7- تدارک بوفه با تعداد کمی اقلام خوردنی آماده و کالسکه سیار و ساندویچ بیشتر را مد نظر قرار دهید.
8- قرار دادن اردور بعنوان پیش غذای آماده و دوست داشتنی برای مشتریان رستوران را مدنظر قرار دهید.
9- از تجهیزات سریع طبخ غذا استفاده کنید.
10- اقدامات آماده سازیی را که مستلزم وقفه در پخت غذای آشپز است حذف کنید.
منبع:MBALAND.net