سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شماره 12ماهنامه انجمن - تیر1391 منتشر شد.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
5 مرداد 1390 اولین شماره ماهنامه انجمن منتشر شد و امروز با یکساله شدن ماهنامه، شماره 12 ام را منتشر می کنیم و خوشحالیم که با یاری خدا خللی در انتشار این 12 شماره ایجاد نشد.
یکسالی که به سرعت گذشت و امیدواریم درس های خوبی برای همه ما داشته باشد. درس هایی از استقامت و پایداری در هدف با هر سختی و زحمتی!
در این شماره از اقا محمدشموسی گل که با استعداد بی نظیرشان، افتخار طراحی جلد را بر عهده داشتند و علی نیکویی عزیز که مطلب خوبشان را برایمان ارسال کردند کمال تشکر را دارم و البته جناب آقای دهنوی که زحمت بسیاری از امور ماهنامه را بر دوش می کشند نیز برادرانه دستشان را می فشارم.

در اینجا لازم می دانم از تمام عزیزانی که در این یکسال با ارسال مطلب، خواندن مطالب و تشویق هایشان در کنار تیم تحریریه بودند کمال تشکر را داشته باشم و آرزو کنم که در سال دوم انتشار این ماهنامه بیش تر از قبل مورد توجه همه عزیزان واقع شویم.

[تصویر: Unc_co_12.jpg]

دانلود شماره دوازدهم (کلیک کنید.)
بسیار عالی دست شما درد نکنه!!
منتظر شماره های بعدی هستیم!
کامیار جان دستت درد نکنه مجله های هر ماهت جذابتر از دیروز با مطالب جدید و دست اول بابت همه زحمتهائی که برای تهیه این مجله میکشی ازت ممنونیم من به نمایندگی از همه دوستان ارت تشکر میکنم البته دوستان سوء تفاهم نباشه دوستان نسبت به همدیگه ارادت های ویژه ای دارند ولی لازمه از زحمات کامیار جان و همه دوستانی که در تهیه این ماهنامه نقش دارن تشکر و قدردانی بشه دوستان خسته نباشید دستتون درد نکنه.
جناب کاظمی ماه نامه هایی که ارائه میدین بسیار عالی خوب با انرژی هستن در یک جمله میتونم بگم ماهنامه های شما آدم پیر رو جوان میکنه. براتون آرزوی موفقیت و بهترینها دارم.
موفق و پیروزتر باشید.
ممنون کامیار جان
با تشکر از شما جناب آقای کاظمی و عرض خسته نباشید که مجله را ارایه می دهید
دست شما درد نکنه و خسته نباشید
مثل همیشه مطالبش عالی بود ممنون
عالی بود ایول .
کی میشه که این ماهنامه را چاپ بکنید و در تمام ایران بدهیم
عالی‏!مثل همیشه‏!‏
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع