سلام
نظر دوستان در مورد انجام بسته بندی های تی بگ برای چای، گیاهان دارویی و غیره چیه؟!
به نظرتون چقدر سرمایه می خواد؟!
بازار فروشش چطوره؟!علی الخصوص واسه گیاهان دارویی؟!
الان وضع بازار خرابه.اگه برای صادرات هم بخوای یه همچین کاری کنی باز جلوت رو میگیرن.به همین سادگی
دوست عزیز پیوستنتونو به این سایت تبریک میگم در مورد بسته بندی گیاهان داروئی باید خدمتتون عرض کنم بنده در این حرفه فعالیت داشتم و نمایندگی مناطق 22 گانه تهران که محصولات مریوط به شرکت سها جیسا که یکی دیگه از حدماتش در زمینه سرم سازی هست فعالیت داشتم و بسته بندی محصولات این شرکت واقعا قشنگ بود ولی متاسفانه به دلیل اینکه فرهنگ استفاده از دارو های گیاهی در کشور ما اون طور که باید هنوز جا نیوفتاده به همین دلیل پیشنهاد بنده اینه که در این زمینه انرژیتو هدر ندی من در روز حدود 5 تا 7 ساعت وقت برای بازاریابی این محصول اختصاص میدادم ولی استقبالی که باید ازش بشه نشد این محصول فقط برای صادرات خوب بود که صادراتشو یه مهندسی که از کارمندان اون شرکت بود بر عهده داشت و خوب تو کارش موفق بود ولی من بعد از کلی انرژِی بی خیال این کار شدم .
نقل قول :الان وضع بازار خرابه.اگه برای صادرات هم بخوای یه همچین کاری کنی باز جلوت رو میگیرن.به همین سادگی
چرا جلوم رو می گیرن؟!
نقل قول :ت عزیز پیوستنتونو به این سایت تبریک میگم در مورد بسته بندی گیاهان داروئی باید خدمتتون عرض کنم بنده در این حرفه فعالیت داشتم و نمایندگی مناطق 22 گانه تهران که محصولات مریوط به شرکت سها جیسا که یکی دیگه از حدماتش در زمینه سرم سازی هست فعالیت داشتم و بسته بندی محصولات این شرکت واقعا قشنگ بود ولی متاسفانه به دلیل اینکه فرهنگ استفاده از دارو های گیاهی در کشور ما اون طور که باید هنوز جا نیوفتاده به همین دلیل پیشنهاد بنده اینه که در این زمینه انرژیتو هدر ندی من در روز حدود 5 تا 7 ساعت وقت برای بازاریابی این محصول اختصاص میدادم ولی استقبالی که باید ازش بشه نشد این محصول فقط برای صادرات خوب بود که صادراتشو یه مهندسی که از کارمندان اون شرکت بود بر عهده داشت و خوب تو کارش موفق بود ولی من بعد از کلی انرژِی بی خیال این کار شدم .
ممنون از لطف شما!
یعنی این همه عطاری تو کشور و تهران فعاله ! آیا اینا بازارهای بالقوه ای نیستن؟!
آیا این محصولات برای صادرات مناسبه؟! یعنی نمیشه رو بازار صادراتیش تکیه کرد؟!
من با عطاری ها هم کار میکردم ولی به دلیل اینکه این محصول در بسته بندی های شکیلی فرار گرفته بود ما ناچار بودیم تا یه مقدار مبلغ فروشو ببریم بالا به همین دلیل برای عطاری ها صرف نمیکرد از ما محصول بخرن بیشتر تمایلشون روی محصولات فله ای به خاطر قیمت پائینش بود در زمینه صادراتش من اطلاعات کاملی ندارم ولی عرض کردم یکی از مهندسین شرکتی که من باهاش کار میکردم تمام تلاششو روی صادرات این محصول معطوف کرده بود و موفق هم بود و از این راه سود خوبی تونست کسب کنه.
دمنوشهای دارویی و گیاهی دکتر بین نمونه ای از فروش موفق داروهای گیاهی در ایران هست.تایک سال پیش کسی این برند رو نمیشناخت ولی با کمی تبلیغ بازار فروش خوبی ایجاد کرده.شما میتونید از این شرکت الگو بگیرید اگه بتونین باهاش رقابت بکنید.
ممنون از نظرات دوستان! می بخشید یکی دو روزی نبودم!!
انشالله سعی می کنم بیشتر رو این قضیه تحقیق کنم علی الخصوص بازارهای صادراتیش و اینا! نتایج رو حتما به اطلاعتون می رسونم!!
راستی از هزینه ها کسی اطلاع داره؟!
کار خیلی خوبیه، ولی اول باید فرهنگ آن را بین مردم جا انداخت.
ممنون!
کسی دیگه از دوستان نظری تو این زمینه نداشت؟!
به نظرتون چطوره که یه تغییراتی بدیم و به شکل دیگه ارائه کنیم! یعنی نه حتما تی بگ!