سلام دوستان.
یه سوال و مشورتی داشتم.
من توی 2 ماه باید بیش از 1 میلیون 500 هزار تومان جور کنم.
هر جایی که برای کار رفتم قبول نکردن.
بنظر شما من توی این دو ماه از طریق نت چطور میتونم چنین پولی جور کنم/
ننوشتید که توی چه زمینهای تخصص دارید ولی فک میکنم یکی از ایدههایی که یکی از دوستان گفت بود مناسب هست اگه میتونید توی سایتهایی که احتیاج به نویسنده دارن همکاری کنید میتونید با توافق و کار متناسب چند مقاله و مطلب در روز ارسال کنید و دستمزد روزانه بگیرید
امیدوارم موفق باشین
یکی از دوستان به نام آقای گل محمدی هم مشکل شمارو داره با ایشون حتما یه مشورتی داشته باش ایشون هم باید تا شهریور ماه به اندازه این مبلغ شمارو تصویه کنن.
طرح توجیهی بنویسید و ارائه دهید . البته خارج از دنیای نت شانس های بیشتری وجود دارد .
تخصص که آنچنانی ندارم، توی نت فقط مهارت دارم (البته نه برنامه نویسی)
طرح توجیحی یعنی چی؟ جوری؟
(07-22-2012 05:09 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.
یه سوال و مشورتی داشتم.
من توی 2 ماه باید بیش از 1 میلیون 500 هزار تومان جور کنم.
هر جایی که برای کار رفتم قبول نکردن.
بنظر شما من توی این دو ماه از طریق نت چطور میتونم چنین پولی جور کنم/
سلام.
اگه موتور داری می تونی توی یک پیک موتوری کار کنی . ماهانه بیش از 1 میلیون درآمد داره، تخصص هم نمی خواد ،فقط باید مواظب باشی.
از دو دوست اخر که نظر دادن ممنون.
ولی یه مشکلی هست ، چون شهر ما کوچیکه چیزی به اسم پیک موتوری نیست ! یعنی شاید جالب باشه تازه چند تا پیتزایی باز شده که مطمئنا بعد مدتی تعطیل میشن !!!
دوست آخر که گفتن بازاریابی ، اتفاقا خودم خیلی علاقه دارم ولی همون مشکل اولم متاسفانه چیزی به اسم بازاریابی اینجا معنی نداره !!!
با توجه به اینکه کارتون توی نته
پیشنهاد میکنم با چند تا سرویس همکاری در فروش کار کنید
البته ماهی 750 رو ضمانت نمیکنم ، ولی خوب اگه بتونید چند تا وبلاگ خوب و پر بازدید گیر بیارید
شاید بتونید نصف این مبلغ با کمترین هزینه بدست بیارید
الان دارم با همکاری در فروش کار می کنم (تا حالا فقط 20 تومن )
من الان یه سایت تفریحی دارم که کلی وقتمو واسه آپدیت میگیره ، تو تا بلاگ دیگه هم دارم که بخوبی وقت نمی کنم آپ کنم.
فعلا که تنها راه پیش رو همین همکاری در فروشه