سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(07-21-2012 11:14 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]با دلتون خلوت کنید که چی میخواد نه اینکه هر کسی گفت فلان کار توش پول تو هم بیا برو انجام بده

کاملا صحبت استاد عزیزمون تایید میشه

اگه بهترین کار دنیا رو هم داشته باشی ولی دلت باهاش نباشه به ریالی نمی ارزه

مرد عاشق کار کردنه ، کاری مطلوب تره که هر روز عاشق ترش کنه ولو دستفروشی
(07-21-2012 11:14 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]من 10 ماه پیش دبی بودم پسر دایی و دایی بنده از سرمایه دارهای امارات هستند.به من زنگ زد گفت بیا نمایشگاه دست تنهام.برام کارت صادر کرد و رفتیم ... خلاصه مشتری ها میامدن مخصوصا ایرانی ها ما 5 تا نمایندگی داشتیم
به دلایلی نمیخواستیم نمایندگی به ایران بدیم بیشتر به خود امارات عربستان کویت عمان قطر و... که کشورهای ثروتمندی هستند.غرفه ی ما از شلوغ ترین غرفه های نمایشگاه بود و برام عجیب بود که از هر 3 نفر 2 نفر دست میزاشت رو نمایندگی AUTOSOL ALBERTI و من با داییم صحبت کردم که نمایندگی ایرانو بده من.
برای نمایندگی من باید حدود 150 هزار یورو هزینه میکردم و ... پس گفتم بیخیال ... نمیشه

اومدیم ایران تو فکر این بودم یک کار نوع و جدید بیارم تو بازار بعد از 3 ماه یادم اومد .... خلاصه زنگ زدیم داییم گفتم دستم به دامنت اینو اوکی کن گفت نصف قرارداد رو بده برای شروع کار و چون برند اول تو دنیا بود باید با احتیاط جلو میومدم

و هیچی هیچی همه کارها اوکی شد و نمایندگی رو داریم گسترش میدیم حدود 30 میلیون داریم تبلیغات میکنیم و حدود یک کانتینر هم 4 هفته دیگه میرسه دستمون

حتما نباید منتظر بود تا یک کاری بهتون پیشنهاد کنند شما باید از فرصت ها استفاده کنید.من 3 ماه وقت گذاشتم برای این کار.
از سخت ترین کاره هست ما باید با شرکت های ایرانی رقابت کنیم
محصول ما گرونتر از محصول ایرانی هست حدود 5 الی 10 برابر یک محصول ایرانی ولی کیفیت 100 برابر ایرانی

به قول دوستمون از زنگ زدن ها شروع میشه تو کار باید پر رو باشیم . البته پر رو خوب نه بد

با دلتون خلوت کنید که چی میخواد نه اینکه هر کسی گفت فلان کار توش پول تو هم بیا برو انجام بده

من همیشه پیگیر اخبار و مطالب مفیدتون هستم و شما را یکی از موفقترین اعضای انجمن میدونم براتون پیام خصوصی گذاشتم برای همکاری.
موفق و کامیاب باشید.
[/quote]

آقای رضائی عزیز خوشحالم که شما با انگیزه بدنبال هدفت هستی و تصمیم داری میلیاردر بشی امیدوارم موفق تر باشی.
اگه لطف کنی کمی بیشتر در مورد طرحت توضیح بدی که در چه زمینه ای هست تا دیگر اعضای انجمن هم استفاده کنند هم در صورت امکان شما را راهنمائی کنند و از تجارب یکدیگر استفاده کنیم. متشکرم
[/quote]

ممنون از ابراز محبت دوست عزیزمان
البته گفتن ایده در اینجا اشکالی ندارد اما اجازه بدهید بعد از انجام کامل طرح و برطرف کردن موانعی که سر راه قرار دارد به طور مفصل و کامل ایده خودم و راههای اجرای آن را برای دوستان انجمن باز گو کنیم .
من امروز یه گام دیگه به جلو برداشتم. گام پر مانعی بود اما موفقیت آمیز.
دوستان عزیز من از شما انگیزه میگیرم، نیرو میگیرم، انرژی میگیرم و قدرتمندتر عمل میکنم.
از همه تون ممنونم
متاسفانه من مدتیه از اهدافم دور شدم
دیگه اون نیروی محرک اولیه رو ندارم.
اگر دقت کرده باشید فعالیتمم خیلی کمتر شده تو انجمن.
نمیگم خودمو باختم....نه ولی یکم تنبلی کرم

دعا کنید همه چی درست بشه.

آقای رضائی عزیز خوشحالم که شما با انگیزه بدنبال هدفت هستی و تصمیم داری میلیاردر بشی امیدوارم موفق تر باشی.
اگه لطف کنی کمی بیشتر در مورد طرحت توضیح بدی که در چه زمینه ای هست تا دیگر اعضای انجمن هم استفاده کنند هم در صورت امکان شما را راهنمائی کنند و از تجارب یکدیگر استفاده کنیم. متشکرم
[/quote]

ممنون از ابراز محبت دوست عزیزمان
البته گفتن ایده در اینجا اشکالی ندارد اما اجازه بدهید بعد از انجام کامل طرح و برطرف کردن موانعی که سر راه قرار دارد به طور مفصل و کامل ایده خودم و راههای اجرای آن را برای دوستان انجمن باز گو کنیم .

[/quote]
همراه عزیز جناب آقای رضائی
حرف شما صحیح ولی منظور بنده همین موانعی بود که میفرمائید،چون بارها مشاهده شده که دوستان با مطرح کردن موانعی که بر سر راهشان قرار میگیرد با راهنمائی و پیشنهادات دیگر دوستان موفق به برداشتن آنها شده اند. به هر حال شما هرطور راحت هستید و صلاح میدانید.موفق تر باشید.
(08-03-2012 02:46 AM)درناز نوشته شده توسط: [ -> ]من امروز یه گام دیگه به جلو برداشتم. گام پر مانعی بود اما موفقیت آمیز.
دوستان عزیز من از شما انگیزه میگیرم، نیرو میگیرم، انرژی میگیرم و قدرتمندتر عمل میکنم.
از همه تون ممنونم

گرچه گام برداشتن به سوی هدفی خودش ذاتا هدف حساب نمیشه اما لذت و انرژی که انسان پس از گام برداشتن به سوی هدفش کسب میکند کمتر از شور و هیجان رسیدن به هدف نیست! براتون آرزوی موفقیت و برداشتن گامهای محکمتر و بیشتر دارم.
(08-03-2012 12:45 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه من مدتیه از اهدافم دور شدم
دیگه اون نیروی محرک اولیه رو ندارم.
اگر دقت کرده باشید فعالیتمم خیلی کمتر شده تو انجمن.
نمیگم خودمو باختم....نه ولی یکم تنبلی کرم

دعا کنید همه چی درست بشه.

آقای گل محمدی شما که استادید و پیشکسوت در این انجمن ماشالله این همه فعالیت مفید داشتید و دارید.
خوب حتما برای میلیاردر شدن خیلی عجله دارید سرتون شلوغه نمیرسید تو انجمن مطلب بنویسید Big Grin
من به روش خودم دعا میکنم همه چیز درست بشه.
بزرگواری عزیز
نه اینطور که شما میگید نیست.من نمیدونم چه مشکلی دارم همش دارم همینطور درجا میزنم.اینه که اعصاب منو ریخته بهم.
مدیریت هزینه ندارم.نمی دونم چیکار کنم.
(08-03-2012 11:27 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]بزرگواری عزیز
نه اینطور که شما میگید نیست.من نمیدونم چه مشکلی دارم همش دارم همینطور درجا میزنم.اینه که اعصاب منو ریخته بهم.
مدیریت هزینه ندارم.نمی دونم چیکار کنم.

یه پیشنهاد دارم دوست من!
من چند وقت پیش یه نرم افزار فارسی دانلود کردم از یه سایت ایرانی که در واقع شبیه یه کتاب مصور بود و در بعضی جاها محاسبات سود و زیان و هزینه و بودجه هم انجام میده این نرم افزار طبق روشهای رابرت کیوساکی طراحی شده گرچه تمرکزش بر مدیریت هزینه و پس انداز خانواده هست اما روشهاش تو کسب و کار هم کاربرد زیادی میتونه داشته باشه من واسه اینکه تبلیغ نشه اسم نمیارم اگه خواستین پ.خ بزارین آدرس سایتشو میدم. اینم اضافه کنم قیمت نرم افزار 4500تومان هست که به نظرم خیلی ارزان و در عین حال مفیده!
امروز با یکی از اعضای محترم و از چهره های موفق انجمن تماس تلفنی داشتم و در رابطه با همکاری صحبت کردیم قرار شد برام کاتالوگ و نمونه کار بفرستند تا به امید خدا شروع کنیم من میشم نماینده شرکت ایشون در استان.انشاءالله
(08-03-2012 11:27 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]بزرگواری عزیز
[b]مدیریت هزینه ندارم.نمی دونم چیکار کنم.[/b]

بزرگترین ضربه ای که یک فرد در کار کردن می بیند نداشتن بودجه بندی در کار است(مدیریت هزینه است : ):
- پیش بینی اجاره
- هزینه رفت و آمد
- هزینه پذیرائی
- اعتبار برای خرید مواد اولیه
- اقساط دستگاه
- پبش بینی مالیات
- پیش بینی بیمه
- استهلاک دستگاه
- حقوق (برداشت ماهیانه)
- هزینه های پیش بینی نشده.

مهدی جان سعی کن با یک حسابدار وریده مشورت کنی.هزینه در اینکار سرمایه گذاری است.
امیدوارم بزودی خبر خوش بشنویم.
من امروز رفته بودم ناهار بگیرم دو تا داداش پیدا کردم داییشون نماینده مجلس بود ، همینجوری الکی الکی باهم صمیمی شدیم قرار گذاشتیم داییشون رو ببینم که اگه شد 4 نفری یه کاری رو شروع کنیم ، هنوز دارم میخندم خدایی خیلی باحال خدا تو این 1 سال و نیم برام فرصت تراشیده Big Grin
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع