سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
در حال حاضر صفر تومن در ماه Huh
سلام

صفر ریال در سال !!!!
من 17 ماه میشه یه سوپر مارکت نقلی راه انداختم . چون مغازه واسه خودمه پول اجاره نمیدم . در حال حاضر روزی 500 تومان فروش دارم و ده درصد یعنی پنجاه هزارتومان اخر شب کنار میزارم (میندازم قلک!) خرجهای متفرقه رو از مغازه تامین میکنم و ماهیانه 1 تومان میریزم بانک . بدی این شغل اینه که همش پات گیره . و نمیتونی زیاد اینوز و اونور بری . در ضمن اگه چند روز مغازه رو ببندی باید هوا بخوری !!! با این حال بازم شکر
من فعلا بیشتر با پسر 2سالم سرگرمم و کمتر کار میکنم در حد هزینه ی گردش و باشگاه و اینام در میارم
گاهی 200 بعضی ماهها هم 500-600

یادش بخیر قبل از بچه دار شدنم 1-2 تومان رو در میاوردم
جناب حمید رضا و زارع چرا 0 تومان؟؟؟
اگه کار ندارید تخصصها و مشخصات بزارید با دوستان کار بدیم دستتون
(09-04-2014 12:58 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: [ -> ]جناب حمید رضا و زارع چرا 0 تومان؟؟؟
اگه کار ندارید تخصصها و مشخصات بزارید با دوستان کار بدیم دستتون

سلام
من دانشجوی مهندسی صنایع (صنعت) هستم

صنعتو گذاشتم ک با صنایع غذایی اشتباه نگیرن

هنوز آنچنان وارد رشتم نشدم ک بتونم ازش پول در بیارم

تو این تابستون خیلی ذهنم درگیره کار و.. هست

و خیلی خوشحال شدم ک با این انجمن آشنا شدم ولی نتونستم تاپیک بزنم تا دوستان راهنماییم کنن

من اول میخواسم تولیدی بزنم همون روغن کشی ک دوستان گفتن حتی رفتم دستگاهشو دیدم و با نماینده فروششم دیدار داشتم (ینی ی کاری ک ببینم خوبه رو تا تهش میرم )

اینو هم بگم من عاشق بازاریابی و فروش بودم ولی 2بار این کارو کردم ک خوشم نیومد چون یکیش پولش کم بود و درد سرش زیاد و...

خب بگذریم با خودم فکرامو کردم میخوام تا وقتی ک وارد شغل رشته خودم میشم وارد بازار خرید و فروش بشم چون از بچگی دوس داشتم

تو شهر من جنس های زیادی هست ک تولیدش خوبه و میشه اونا رو برد تو شهر های دیگ فروخت

حلوا ارده _ ارده _ زیلو _ کاشی و سرامیک _ سفال_ شیرینی _ قطاب و...

ولی من بیشتر ب مواد غذایی علاقه دارم حالا شاید بعدا ب کارهای دیگ بپردازم

و اینو بگم دوس دارم برای فروش و خرید ب شهرهای دیگ سفر کنم ولی نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم

چون نه اشنا دارم تو اون شهر ها و نه وسیله و همچنین پول Big Grin

خب دوستان و سروران عزیز این همه بیوگرافی من بود و من سراپا گوشم برای کمک هاتون

و بی نهایت از خانوم tan-graphic ممنونم ک راهی ساخت تا من حرفامو در این انجمن بذارم

ب قول استاد قربانیان موفق تـــر باشید10_004
کارشناس ارشد حسابداری
1200 دبیر حسابداری هنرستان+600 از حسابداری پاره وقت
خدا را شکر.
ولی در نظر دارم که درآمدمو بیشتر کنم.
کسی پیشنهادی نداره از دوستان؟
حدود 8 میلیون تومن ماهیانه
(02-15-2016 03:17 PM)نیما روشنگر1 نوشته شده توسط: [ -> ]حدود 8 میلیون تومن ماهیانه

چه شغلی؟
دوستان لطفا درآمد را همراه با نوع کار اعلام کنند.
(02-16-2016 02:05 PM)adel28 نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-15-2016 03:17 PM)نیما روشنگر1 نوشته شده توسط: [ -> ]حدود 8 میلیون تومن ماهیانه

چه شغلی؟
دوستان لطفا درآمد را همراه با نوع کار اعلام کنند.

5.5م
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع