سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گفت وگوی من با خسرو سلجوقی - پرورش دهنده کرم زباله خوار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(01-03-2013 12:01 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]شانس بی معنی بی معنی بی معنی و بی معنی ترین چیز در دنیا است .

شانس = استفاده از فرصت ها .

سه نفر رو میشناختم شانس بهشون رو کرد .
در شهرستان از وسط زمین هر سه نفر خیابان رد شد .
اولی با پول حاصله یک خودرو مدل بالا خرید و در جای اعیانی تهران خانه ای اجاره کرد .
دومی در شهرستان کارگاه در زمینه تولید ماسه و اینجور چیز ها زد .
اما سومی به امید پول بیشتر و کمی تنبلی ، دنبال کارهای فروش زمین نرفت و پس از مدتی تصمیم عوض شد و خیابان دیگر از زمین وی رد نشد .

بعد از 5 سال ، خودروی نفر اول مستهلک شده بود و ارزشش تقریبا یک هفتم شده بود . با اون پول پیش پرداخت هم خانه ای در جای معمولی شهر به زور میدادند . او یک ادم معمولی است .
اما نفر دوم اولین کسی باید باشد که خودروهابی چند صد میلیونی که تازه وارد بازار ایران شده است را بخرد ، وگرنه تا مدت ها ناراحت است . او یک ادم خوش شانس است .
نفر سوم هنوز در همانجا ساکن است . از هزینه ی زندگی و گرانی ها مینالد . هزاران هزار شانس دیگر به اون روی کردند که همه را از دست داد . اون بدشانس است .

به خیلی از ما هرلحظه شانس داره روی میکنه . اما خودمون استفاده نمیکنیم . چون یه بهانه داریم به نام شانس .

شما تو ادامه مطالبتون ، خودتون جمله اول خودتون را نفی کردید که

در کل به نظر من شانس وجود داره و برای همه افراد بارها اتفاق می افته که البته کم و زیاد داره
استفاده درست از اون یک مقوله جداست

اما من با نظر دوستانی که می گن به کل چیزی به اسم شانس وجود نداره به کل مخالفم
(01-02-2013 11:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]استاد با اجازتون من اینجوری تغییرش می دم دی:

باور+پشتکار+حرکت+کمی شانس = موفقیت
با نهایت احترام به عقاید شما من به شانس ایمان ندارم. چون خیلی زجر کشیدم و افرادی که شناختی از من نداشتند , می گفتند که من خیلی خوش شانسم.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع