سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چاپ کتاب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
به عنوان اولین پست این بخش ایده زیر را ذکر میکنم که نیاز به همکاری و همراهی علاقمندان و پیشنهادات مفید در این زمینه هستم.

عنوان ایده خام : چاپ کتاب رازهای کسب ثروت
نیاز به ایده ، همکار و پیشنهاد در این زمینه دارم.
برای به انجام رساندن این ایده فکر میکنم که باید فهرست این کتاب را آماده کرده و بدنبال مطالب و رئوس مطلب و سپس چاپ کتاب و پخش آن باشم.
[تصویر: L6341704268781.jpg]
با سلام در خصوص فهرست به نظر من می توان از کتاب های منتشر شده خارجی در این زمینه استفاده نمود
(11-28-2010 10:47 AM)123456 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام در خصوص فهرست به نظر من می توان از کتاب های منتشر شده خارجی در این زمینه استفاده نمود

بله خوب است اما ترجیح میدهم مترجم نباشم...
مترجم نه ، منظور من این است که کتاب های خارجی را بایستی به طریقی بومی کرد چرا که بسیاری از گفته های آنان در کشور ما جواب نمی دهد
شاید بتونم یه کمکی بکنم
به نظر من اولین بخش یا فصل این کتاب باید در رابطه تعیین هدف و تمرکز کردن بر روی یک موضوع باشد تا بتوان یک ایده برای شروع کسب و کار مطرح کرد.
باز هم اگر موضوعات دیگری به ذهنم رسید دریغ نخواهم کرد
اگر بخواهید به عنوان همکار می توانم با هم فکری شما موضوعات را گسترش دهم
اگر بتوانیم این کتاب را آماده کنیم بازار هدف خوبی در اختیار خواهیم داشت
برای انجام هر ایده ای از همفکری اعضای خوبی مانند شما استفاده خواهم کرد.
آقای قربانیان متشکر از همفکریتان.دست نویس های این کتاب آماده هست و من سعی کرده ام از میان مصاحبه ها و سخنان ثروتمندان دلایل موفق را بیرون آورده و با نوشتن متن و داستان هایی در این زمینه آنرا بسط دهم که کار خوبی درآمد اما وقتی برای مجوز ارسال شد کمی دچار بی مهری قرار گرفت و باید اصلاحاتی بر روی آن انجام دهم.امیدوار به چاپ آن هستم.
خوشحالم که با عزیزی چون شما آشنا شده ام. امیدوارم بزودی شاهد انتشار آن باشیم. مسئله مهمی که در مطلب قبل لازم بود اشاره کنم بحث بر سر شکستن دیوارهای ذهنی است که متاسفانه کمتر به این مهم توجه کرده اند.
موفق هستید , موفقتر باشید.
من بشدت مایل هستم که موضوع شکستن دیوارهای ذهنی که متاسفانه حتی در آثار چاپی کمتر به آن پرداخت شده بپردازیم.
هر شخصی که فکر میلیارد شدن را میکند , در ذهنش این جملات نقش می بندد:
- من که نمی توانم میلیاردر بشوم؟
- اگر این فکر را با خانواده و دوستان مطرح کنم , به من می خندند؟
- این همه افراد با عرضه نتوانستند و من چگونه می توانم؟
- و...... ضمنا لبخندی هم بخودش تحویل می دهد که چه فکر بچه گانه ای کردم.
این افکار و افکار دیگری که هر عزیزی می تواند بیان کند , دیوار ذهنی است. چون از بچگی این دیوار ها مدام برای خود ساخته ایم با تمرین و تلقین می توان این دیوارها را خرد کرد.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع