سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: طرح و پیشنهاد کسب وکار درامد زا از شما وسرمایه گذاری از ما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام خدمت دوستان
هر کدوم از شما که فکر وایده یا طرح کسب وکار سو دهی دارید و برای شروع ان
با مشکل بودجه مواجه هستید میتوانید طرح هایتان را در این تایپیک مطرح نمایید
تا بنده ان را در جلسات صندوق سرمایه گذاری که خودم تاسیس کردم مطرح نمایم
و اگر مورد تایید قرار گرفت مراحل کار انجام گردد .
با تشکر
با درود فراوان خدمت شما عزیز - مدت 6 سال است در زمینه ی کشاورزی تحقیقاتی معنوی - اقتصادی با برخی از دوستان داشته ام . البته ناگفته نماند خودم لیسانس کشاورزی و کارشناس بین الملل گل و گیاه زینتی هستم و در رامسر - تنکابن در مرکز تحقیقاتی با مهندسین در زمینه ی گل و گیاه زینتی به تحقیقات خودمون ادامه می دهیم . در این 6 سال با همفکری و آسیب شناسی بازار و تولیدات محصولات کشاورزی تونستیم طرح بزرگترین شرکت تعاونی در خاورمیانه را در مورد گل و گیاه زینتی را بنویسیم اما هم اکنون در حال گسرش دادن و تمرکززیاد این طرح و فعالیت شرکت تعاونی در زمینه ی محصولات میوه لوکس هستیم ( ارائه میوه به بازار ) که قسمتی از کار را پیش برده ایم و آماده ی ارائه ی محصولات ارگانیک با امکاناتی ویژه ( که در ایران وجود نداشته ) هستیم . البته اگر اینجا مطرح شد همش دلیل به بحث اقتصادی یا سرمایه گذاری مطلق نیست . درسته اسپاسر یا سرمایه گذاری بخش مهمی از کار و شغل محسوب میشه اما شخصیت و تعهدات ناعضاء برایم خیلی مهمتر هستش .
شاید دوستان این مسائل را ندانند و یا مثل من به عنوان کارشناس رنج ببرند :
کسی هست در تهران یا ایران تامسون ناول ( تامسون نمونه ی هفت نسل کشت شده در اسرائیل ) که در خطه ی رامسر تا نوشهر کشت میشه - یا محصولات میوه ی (فوجی یا - فیجیوا) که وقتی کنار هر میوه ای میزارند طعم همان میوه را به خودش میگیره - هنونه های بالای 60 سانت طول - خرمای اصیل بم یا کیوی 400 گرمی و .... را خورده باشه ؟؟؟؟
نه که نیست یا اگه باشه خیلی افراد کمی هستند که مصرف کرده باشند - چرا ؟؟؟ خودتون بهتر از من میدونید
صادرات برای عربستان - ترکیه - روسیه و ....
ما با هدف حذف دلالان مفسد - کمک به کشاورز ( منبع تولید ) - رائه بهترین کیفیت میوه های لوکس برای عموم نه فقط افراد خاص و .................................... این طرح ها را دنبال میکنیم و موفقیت از آن افرادی هستش که بعد معنوی را هم در نظر میگیرند
با سپاس از شما
سلام
در ابتدا ممنون از استقبالتون برای ایراد طرح ها
فکر میکنم عزیزان بیان و طرحهاشونو بیان کنن شاید تلنگر و جرقه ای باشه هم برای دوستان دیگه در زمینه های مربوطه و هم راه گشای طرحهای مشابه باشه
من کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه خواجه نصیرم
شاید خنده دار باشه اما در نظر داشتم یک واحد مرغداری رو اجاره کنم
با توجه به تخصصم و محاسباتی که برای احداث مرغداری( 10000) در نظر گرفتم، طرح توجیهیش سود ده بود اما منطقی بنظر نمیرسید
من از بیرجند هستم
در اینجا شاید حدود 200 واحد مرغداری فعاله.مجتمع مرغ مادر جنوب خراسان هم که معرف هر کسی هست
اما واقعا با کمبود شدید مرغ مواجه هستیم طوریکه الان که البته بخاطر جو روانیش بازار، مصرف از روزی 35 تن به 40 تن رسیده.بیرجند خیلی از گوشتهای مرغش رو به استانهای مجاور صادر میکرد اما الان به سختی مجوز خروج میدن
طرح بدی نیست و بنظرم جواب میده.اگه خوب کار کنیم و مراقب جوجه ها توی دورشون باشیم متوسط هر جوجه ای 1500 تا 2000 سود میده که این حداقلشه
و با اجاره کردن یک باب مرغداری با ظرفیت 10000تایی سود مناسبی عاید میشه
من سرمایه ای که دارم در حد 9000000 تومان هست اما برآورد اجاره این واحد نشون میده به 70000000 سرمایه نیاز هستش
خوشحال میشم اگه کسی میتونه اطلاعات بیشتری بده و یا اینکه بخواد با هم صحبتی داشته باشیم و یا از لحاظ مالی بتونیم با هم کار کنیم، مطرح کنه
و از شما هم ممنون میشم اگه توی جلسه ای این موضوع رو هم مطرح کنین و حمایتم کنین
شماره تماس من:09155614668
Best Regards
Morteza Jafari
با سلام خدمت اقای جعفری
بنده از طرف خود وهمه اعضای این انجمن به شما خوش امد میگویم
امیدوارم که اشنایی با این انجمن بتونه شما رو به اهداف و ارزوهاتون برسونه
من در خدمتتون هستم دوست عزیز از هیچ کمکی دریغ نمیکنم و میتونید اینجا رو تک تک
کسانی که بتونن قدمی برای موفقیت شما بردارن حساب کنید باهاتون تا چند روز اینده تماس میگیرم
ومفصل در مورد این طرح تون صحبت میکنیم .
بهتون یه خبر خوب هم بدم که اینجا یه همشهری دارید که کارش خیلی درسته و میتونید
از تجربیات و راهنمایی هاشون استفاده کنید
سلام جناب تنگسیر عزیز
عذرخواهی می کنم که بنده اسم و فامیل حضرتعالی رو نمیدونم
و نمیدونم شما کی عضو انجمن شده اید.من کلا از کارهای همفکری و گروهی خیلی استقبال میکنم
و بسیار خوشحالم عضو انجمنی هستم که از ته قلبم احساس بسیار خوبی نسبت به همه عزیزان دارم
در مورد اون فردی هم که فرمودید بسیار خوشحال میشوم بدنم ایشون کی هستن
البته با کسب اجازه بزرگترها من یک صفحه برای بیرجند در زیرمجموعه پست های استانی باز کردم
خوشحال میشم اگه دوستانی از این خطه و در سطح بزرگتر، کشور عزیزمون بیان و معرفی کنن خوداشونو
همچنین اگه منو به صفحه ای راهنمایی کنین که خودتون رو بیشتر در اونجا معرفی کردین بسیار ممنون میشم
و تشکر ویژه من بخاطر پایه گذاری این صندوق هست که شاید راه گشای مسائل هرچند کوچک دوستان محترم باشه
صدها فرشته بوسه بر آن دست میزنند
کز کار خلق یک گره بسته واکند
Best Regards
Morteza Jafari
سلام.
من یک کار خوب و درآمد دار سراغ دارم. یکی هم نه چندتا. منتهی من چند ساله به خاطر روحیه ضعیفم نتونستم قدم جدی برای ثروتمند شدن بردارم. تا میام حرکتی شروع کنم ابتدای راه می برم. اگر می شد یک مشاور یا مرکزی وجود داشت که آموزش لازم رو می داد و در طی مسیر هم همراه آدم بود و مثل دانشگاه و یک استاد سخت گیر که از آدم مدام کار می کشن وجود داشت خوب می شد. یه جایی که مدام با جلسات گروهی و فردی مشاوره و راهنمایی در زمینه موفقیت در کسب وکار آدم رو با انگیزه نگه داره. مثل گلدکوئست که مدام اعضا باهم جلسه داشتند و به هم انگیزه می دادند یا مثلا یک تیم درست می شد و یک جایی اجاره می کردن و شروع به کار می کردن تا پول دربیارن. البته می دونم کار گلد کوئست خلاف بود من به موضوع کارشون کار ندارم بلکه به سیستم کاریشون کار دارم که مدام اعضا شارژ می شدن و انگیزشون قوی می شد.
اما کار من:
اول بگم که همه نوع امکاناتش رو دارم. مالی و ... فقط مرده شور روحیه رو ببرن.
ببینین کار مورد نظر من کار فنیه. کار نصب. در حال حاضر کرکره برقی که برا مغازه می زنن یا جکهای اتوماتیک که برا پارکینگ ها می زنن تا اتوماتیک باز شن. به مرور می تونه شامل نصب سایر درب های اتوماتیک ازجمله ریلی و شیشه ای هم بشه + نصب دوربین مداربسته آنتن و د ی ش مرکزی تلفن سانترال گیت های فروشگاهی دزدگیر اماکن سیستم اعلام حریق آیفون تصویری گیت های فروشگاهی و ....
البته همون درب های اتوماتیک خودش کلیه و طول می کشه تا کار به سایر موارد برسه. حتی اگه اختصاصی فقط در زمینه کرکره برقی هم کار کنیم میشه و کلی درآمدزاست.
من نصب کرکره و جک رو تا حد زیادی بلدم. چون یه جا کار می کردم کارش همینا بود. دوربین و سایر موارد هم آسونه و بیشتر شبیه یادگیری مثلا کامپیوتر می مونه. یک سری اتصالات، سیم کشی، برنامه ریزی دستگاه، و از این جور کارها که به راحتی با مطالعه کاتالوگ ها و منابع فراوانی که در اینترنت هست می شه به راحتی و به مرور زمان بر آنها مسلط شد.
اما برای شروع این کسب وکار چند چیز هست که باید فراهم شه:
1- آموزش: که باید تسلط کافی بر موضوع داشته باشی. یعنی اگه می خوای کرکره نصب کنی کامل بلد باشی و بتونی نصب کنی. برای شروع از کرکره و جک پارکینگی شروع کنیم من اینها رو بلدم یعنی کار کردم. سایر موارد هم یه چیزهایی می دونم و با تکمیل اطلاعات از طریق اینترنت می تونم مثلا هر ماه یک یا دو آیتم جدید به کار اضافه کنیم. مثلا 2 ماه اول همون کرکره و جک رو کار کرد و از ماه سوم بعد از کسب اطلاعات لازم مثلا دوربین رو هم اضافه کرد و به مرور هر ماه یک یا دو مورد اضافه می شه.
2- دفتر کار: خیلی از مشتری ها اگر ببینن که ما این آمادگی رو داریم که برا کلیه کارها از معرفی تا بستن قرارداد و نصب پیش اونها بریم لزومی نمی بینن که بیان به محل شرکت و می شه برا کلیه کارها ما پیش اونها بریم تا نیازی به دفتر کار نباشه یا مثلا بگیم آدرس کارخونه ما ورامینه و این طور از اومدن منصرف می شن و ما فقط پیش اونها می ریم. در این حالت نیازی به دفتر کار و هزینه اجاره نداریم. ولی اگه خواستیم می تونیم یک اتاق اداری اجاره کنیم با هزینه پایین و برا بستن قرار دادها ازش استفاده کنیم.
3- وانت بار: ما تو این کار نیاز به یک وسیله ایاب ذهاب برای نیروها و ابزار و وسیه ها داریم. یک پیکان وانت با قیمت 6 یا 7 ملیون مناسبه. خودم دنبال گواهی نامم هستم و قصد دارم وانت بگیرم حالا اگه این کار شد می زنم تو همین کار و گرنه می رم این جاهایی که راننده وانت می خوان کار می کنم که ماهی 1 تا 2 ملیونی داره.
4- کارگاه: همین که یه فضای کوچیک به اندازه مثلا یک حیاط کوچیک باشه کافیه. می تونه حیاط خونه یا هر جای مناسب دیگه باشه. البته می شه کارها رو برای ابتدای کار طوری رله کرد که نیاز به کارگاه نباشه. ما تو کارگاه قراره تیغه ها و وسایل کرکره رو انبار یا مونتاژ کنیم.
5- تبلیغات: مانند تراکت، آگهی، بازاریابی اینترنتی و ... می شه از روش های ارزان ولی پربازده تبلیغات استفاده کرد. ولی به هر حال باید ماهیانه هزینه ای برای این کار هم در نظر گرفت.
6- نیرو:
- یک نفر که تو اینترنت فعال شه و سایت رو بگردونه و بازاریابی اینترنتی کنه. در کنارش می تونه جوابگوی تلفن مشتری ها که زنگ می زنن هم باشه. و کارهای طراحی و اداری و ... مثل یک منشی تقریبا ولی با توانایی هایی چون بازاریابی اینترنتی، توانایی اداره یا حتی ساخت یک سایت، قدرت بیان و اطلاعات فنی بالا.
- یک نفر بازاریاب موتور سوار که باید صبح ها بره از روی نقشه همه ساختمون نیمه کاره ها رو چک کنه کاتالوگ بده و با کارفرما صحبت کنه. باید موتور سوار باشه که سریع از این ساختمون بره سراغ بعدی. در ضمن بعد از ظهرها باید بره بین مغازه ها تراکت پخش کنه و بازاریابی کنه.
- یک نفر با پرستیژ بالا برای وقتی که مشتری زنگ می زنه میگه من تراکت یا سایتتون رو دیدم. اگه می شه بیاید حضورا صحبت کنیم و ... اصطلاحا بازدید فنی. باید فردی با فن بیان قوی باشه که بتونه کارو بگیره.
- نیروی نصب: برای شروع کار خودم هستم یکی دیگه هم می خواد که چون جوشکاری من قوی نیست جوشکار باشه بهتره.
- نیروهای دیگه هم می خوایم که برای گسترش کار به مرور اضافه می شن.
برای شروع 2 نفر خوبه. من خودم پرستیژ ندارم برا همین نفر دوم حتما باید پرستِژ کافی داشته باشه.
7- ابزار کار: چیزی حدود 1 تا 2 ملیون هم ابزار کار می خوایم. مثل دستگاه جوش و ...

خلاصه طرحم اینه. تازه چیزهای دیگه هم در مورد این طرح هست که می تونه عجیب کار رو رونق بده که دیگه بیان نمی کنم.
اگر من یه آدم قوی بودم خودم می تونستم این طرح رو پیاده کنم. ولی یه جورایی به یک فرد یا مرکز که به من مشاوره بده نیاز دارم. یه جایی که مدام منو شارژ کنه. کلی هم نه بلکه ریز به ریز با طرح هام بیاد جلو مثل یک استاد معماری که به دانشجو می گه یک ویلا طراحی کنید بعد هر جلسه رو طرح ها نظر می ده و دانشجو هفته دیگه باید طرحشو تصحیح کنه و بیاره و باز دوباری استاد رو طرح نظر می ده.
یه طرح دیگه دارم که مغازه فست فوده. زیاد روحیه نمی خواد یک کار بیشتر یدیه نه فکری برا همین اگه روحیت بد باشه رو فکرت اثر هم بذاره مهم نیست.
طرح دیگم هم اینه که وانت بخرم با وانت کار کنم که الاف گواهی نامه هستم.
یه طرح هم دارم. این طرح می دونی برا کی خوبه و جواب می ده برا زمانی که دستت خالیه خالیه و هیچ سرمایه نداری که نه وانت بخری نه فست فود راه بندازی نه ابزار بخری. این طرح طرح ضربتی و کوتاه مدت برا جمع کردن سریع سرمایستو اگه دو نفر کار کنن خیلی زود سرمایه برا کار اصلی که بالا گفتم جور می شه. این طرح سکرته و نمی تونم بگم. ریسک داره البته خیلی کم و در ضمن کوتاه مدته یعنی نمی شه زیاد ادامش بدی. برای جمع کردن سرمایه و زدن تو یه کار دیگه توپه.

لطفا منو راهنمایی کنید. من طرح های خوبی دارم ولی زود کم میارم و جا می زنم. یعنی زود از کار خسته می شم. جسمی مهم نیست ها. از لحاظ روحی تو کار زود خسته می شم نمی دونم چرا. شاید به شیوه زندگیم ربط داره. چون من بین دو راه موندم. یه راه هست که بیشتر دوستش دارم و وقتی 1 سال اون طوری زندگی کردم خیلی عالی بود. ولی الان شرایط زنگیم رو دوست ندارم می خوام برگردم به شرایط اون یک سال ولی برا این کار باید بعضی چیزها رو پشت سرم رها کنم و برم. در دو حالت: 1- همین الن برم که در این صورت پولی برای سرمایه گذاری ندارم که باید از همون طرح سکرتم استفاده کنم و کلا خیلی پشتیبانی ها و امکاناتم می پره ولی یه جورایی دلم راحت تره. 2- یه مدت یکی از همین طرح ها رو اجرا کنم و سعی کنم هرچه زودتر کار رو جابندازم و به سود برسونم بعد که به سود مناسب رسید و رو کار مسلط بودم برم دنبال همون سبک زندگی که دوست دارم.
...
یکی راهنمایی مناسب کنه.
با سلام و عرض ادب
مجید هستم از شمال ایران - آستانه اشرفیه (سرزمین برنج و بادام زمینی) - دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم های اطلاعات مدیریت

طرحی که دارم (( ایجاد شرکت بسته بندی بادام زمینی )) است.با توجه به اینکه عمده فعالیت کشاورز های این شهرستان تولید برنج و بادام زمینی می باشد به نظرم ایجاد همچین شرکتی میتواند سودآور باشد.هدف تنها بسته بندی نیست بلکه ایجاد فراوردهای مختلفی از بادام زمینی است که امروزه در بازار شمال بصورت سنتی تولید می شوند.
برای این کار زمینی 5000 متری نزدیک به شهرستان رشت در اختیار دارم اما برای ایجاد مکانیزم های مختلف نیاز به مشارکت مالی دارم.

------------------------

البته اگر شرکت شما طرحی جهت اجرا در مناطق شمالی کشور داشته باشد میتوانیم بصورت شراکتی نیز (زمین و کار از من سرمایه از شما) فعالیت نماییم.

با سپاس فراوان
سلام
جناب تنگسیر بنده منتظر راهنمایی حضرتعالی هستم و سایر اعضای محترم هستم
همچنین لحظه شماری کرده تا فرصت و افتخار آشنایی با این دوست عزیز که فرمودید همشهری من نیز هست، را داشته باشم
مرسی
سلام خدمت دوست عزیز اقای جعفری
بابت تاخیرم پوزش میطلبم دوست عزیز طرح خود را با پیام خصوصی برای بنده بفرستید جامع وکامل
من در جلسه اون رو مطرح میکنم فقط یه سوال داشتم در مورد طرح شما من صحبت های اولیه را مطرح کردم و
یکی از دوستانمون گفتند که به مرغ ها هورمون رشد تزریق میکنند واین هورمون نیز از خارج کشور وارد میشود
وما با مشکل واردات ان در کشور مواجه هستیم میخواستم بدونم صحت داره ؟
و همشهری شما که من ارادت خاصی بهش دارم و بعنوان یه مشاور وراهنما در خدمت بچه های انجمن میباشد
رو میتونید با نام goldman تو انجمن پیدا کنید .
سلام اقاي جعفري
اقاي تنگسير ارادت دارن به ما ولي باشما اندازه سه تا استان فاصله داريم ولي هنوز زير پرچم خراسان بزرگ زندگي ميكنم
قدسي هستم ازخراسان شمالي
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...8#pid35508
تولينك بالا ميتواني مشخصات خودت رو بگي وبا مابقي بچه هاي آشنا بشي

درخصوص اون طرحي كه براي مرغداري گفتي خيلي گنگ فرمودين طرح شما چطرو هست واون جايي كه كرايه ميكنيد براساس طرحي هست كه شما نوشتين؟ هزينه اش اينقدر زياد نيست براساس اون تعداد كه فرموردين

آقاي تنگسير
بعضي از واحدها از مواد هورموني استفاده ميكنند كه بهداشت گير ميده اساسي
يا حتي بجاي آنتي بيوتيك از مواد مخدر يا مشروبات هم استفاده ميكنند
ولي واحدهاي صنعتي يا با وجدان از بعضي خوراك دام ويژه استفاده ميكند كه حسابي غني شده هست وخيلي هم تورشد تاثير داره
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع