سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: وام بدون پس انداز
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
(09-16-2012 01:29 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]جهت محاسبه مبلغ اقساط وام بانکهای دولتی از فرمول زیر استفاده میشد :

[تصویر: interest-gov.gif]

جهت محاسبه مبلغ اقساط وام بانکهای خصوصی از فرمول زیر استفاده میشد :

[تصویر: interest.gif]

سبحان جان!

اگر ممکن است لطفا یک مثال عددی بزنید و در فرمول بگذارید. بنده گیج شده ام. شاید هم به دلیل نا آشنایی بنده با وام و بازی های بانک ها است. Confused

مرسی
(01-09-2013 12:06 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-08-2013 11:12 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان بانک مهر بسیجیان هم به کارمندان و کسبه بدون سپرده گذاری ظرف یک هفته وام میده با سود 15 تا 24 درصد نرخ سود بستگی به مدت زمان بازپرداخت وام داره.

چه طرحی ؟!
الان مهر 3 داره و میثاق4 و یک طرح دیگه که هر 3 سپرده گذاری نیاز داره ، طرح دیگه ای نداره که ؟!!

طرح نگین
(01-09-2013 08:59 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-09-2013 12:06 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-08-2013 11:12 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان بانک مهر بسیجیان هم به کارمندان و کسبه بدون سپرده گذاری ظرف یک هفته وام میده با سود 15 تا 24 درصد نرخ سود بستگی به مدت زمان بازپرداخت وام داره.

چه طرحی ؟!
الان مهر 3 داره و میثاق4 و یک طرح دیگه که هر 3 سپرده گذاری نیاز داره ، طرح دیگه ای نداره که ؟!!

طرح نگین

با درود

امروز رفتم موسسه مهر و پیگیری کردم ، طرحی به اسم نگین اصلا ندارن !!
هیچ نوع وام بدون پس اندازی هم ندارن

فقط نگین اسم شبکه نرم افزاریشون هست
از دوستان خواهش می کنم در تاپیک ها اطلاعات درست بدن Confused
طرح نگین رو سرچ بزنید در اینترنت به موسسه صالحین میرسید .من سرسری خوندم نیاز به سپرده گذای داره حتما.
داداشی من خودم وام طرح نگین گرفتم یک حساب نگین باز کردم 200 تومان ریختم داخلش کارهای وام را انجام دادم کارمزد وام 10000000 تومان شد 150 تومان که از آن حساب کم کردن. اطلاعاتی که دادم درست بود.
وام مخصوص کسبه و کارمندان تو شهر ما که میدن (ورامین) خواستین شماره بانک هم بهتون میدم بپرسین
(01-11-2013 02:27 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط: [ -> ]داداشی من خودم وام طرح نگین گرفتم یک حساب نگین باز کردم 200 تومان ریختم داخلش کارهای وام را انجام دادم کارمزد وام 10000000 تومان شد 150 تومان که از آن حساب کم کردن. اطلاعاتی که دادم درست بود.
وام مخصوص کسبه و کارمندان تو شهر ما که میدن (ورامین) خواستین شماره بانک هم بهتون میدم بپرسین

با درود
زحمت بکشید شماره اون شعبه ای که می فرمایید را بدید ، یکشنبه صبح پیگیری می کنم
ممنون 10_004
حتما:
02136256080 و 02136265717 موسسه قرض الحسنه مهر بسیجیان
به آدرس:
ورامین، خیابان شهید بهشتی ، رویروی مسجد جامع
بعد از من دو نفر از همکارهام هم از این وام استفاده کردن شاید یک هفته هم نشه؛ به من هم دوستانم گفتند که سریع گرفتن ، من شهریور گرفتم.
وام بدون سپرده گذاری خیلی از بانکها دارن، مثل مهر بسیجیان که خودم گرفتم. سودش هم حدود 25 درصده، نه کمتر! وامهای با سپرده گذاری سودشون کمتره. البته بدون سپرده بانک باید یه شناخت و اطمینان نسبی از طرف داشته باشه که بدونه میتونه قسطشو پرداخت کنه. مهر بسیجیان تا 20 میلیون تومان رو با دو تا ضامن با گواهی کسر از حقوق میده، تا 30 میلیون تومان رو با وثیقه ملکی. بازم میگم، من خودم گرفتم ولی اولی که میرید میپرسید بعضی از بانکها اگه هیچ شناختی نداشته باشن میگن نداریم. ولی بعضیا همون اول شرایط رو میگن.
موسسه قرض الحسنه مهر با جواز کسب بدون سپرده گذاری تا سقف 10 میلیون یا بیشتر وام میده و با سود رایج در اکثر بانک های کشور
چی شد آقا مهدی
پیگیری فرمودین؟
موفق شدین وام درخواست بدین؟
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع