جالب بود سجاد جان چندتا ايده خيلي برام جالب بود : انگشتي هوشمند،پارچ آب هوشمند،پسر همه فن حريف،خلاقيتهاي بي هزينه.
موفقتر باشيد.

سلام دوست عزیز آخرین ورژن آکربات را چگونه می شود بدست آورد مجله شما را دانلود کرده ولی متاسفانه نتوانستم آن را باز کنم راهنمایی بفرماید متشکر می شوم
(07-06-2012 08:01 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام دوست عزیز آخرین ورژن آکربات را چگونه می شود بدست آورد مجله شما را دانلود کرده ولی متاسفانه نتوانستم آن را باز کنم راهنمایی بفرماید متشکر می شوم
دوست عزيز
مجله ايده يار 3 بعدي هست براي اجرا به اكربات نيازي ندارد.به فلش پلير احتياج دارد.
براي اجرا مجله اخرين ورژن فلش پلير(10يا 11) متناسب با ويندوز را نصب كنيد.
در موقع دانلود فلش پلير به نوع سيستم عامل(سون يا اكس پي) چند بيتي بودن سيستم(32 يا64) و در مواردي هم به مرورگرها(مرورگر اينترنت اكسپور باشد بهتر خواهد بود) توجه كنيد
موفق باشيد.
(07-06-2012 08:01 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام
شما برای مشاهده این برنامه نیاز به فلش پلیر دارید
از اینجا
دانلود کنید
لینک دانلود فلش پلیر
دانلود[/color] کنید ]اینجا
سجاد جان دستت درد نکنه مجلت عالی بود به خصوص تغییراتی که درش ایجاد کرده بودی قابل توجه بود فقط یه لطفی کن موزیک هائی که برای این برنامه در نظر میگیری خوب باشه من از بین همه موزیک های مجلت از موزیک اولین مجله خیلی خوشم اومد سعی کن از موزیک های (یامی) برای این منظور استفاده کنی.
ناصرجان
بيشتر افراد در هنگام مطالعه دوست دارند موزيك ارام باشد.
موزيك اولي كمي تند بود.ولي بازم چشم.هرچه شما خوانندگان بخواهيد
قرار خواهد گرفت
واقعا عالی بود پسر
مثل میشه مطالب مفید و آموزنده ای بود
مخصوصا با موزیک زیبایی که گذاشته بودی
چراغ مطالعه کتابی
ماشین جاده ساز : خیلی جالب بود ، اگه همین کار هم توی ایران انجام میشد میدونید چقدر هم توی هزینه هم توی زمان صرفه جویی میشد
60 تمرین برای افزایش قدرت ذهن
و......
همه عالی بود
ممنون
--------------------
فقط سجاد جان ، آخرین برگه از مجله که لینک چند تا سایت رو گذاشتی ، لینک چندتاشون اشتباه بود
یعنی با بقیه تکراری شده بود
-------
موفق و سلامت باشی دادا
ممنونم محمد جان
بله در مورد لينك ها ميدونم كه اشتباه قرار دادم.
در هر شماره بايد يك عيب وجود داشته باشد تا در شماره هاي بعدي به ان پرداخته شود تا مجله بهتر از قبل بشود.
براي اولين بار ميخواهم در ايران كه مجله 3 بعدي رو درست كنم چندتا ويژگي ديگر به ان اضافه كنم تا مجله از قبل هم جذاب تر شود.
اميدوارم كه برايتان جالب باشد.
منتظر شماره ي ويژه باشد.