سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نتیجه گیری از مباحث خودم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوست عزیز تشکر می کنم بابت نظر دادن
منظور من این بود من در همین انجمن برای دو نفر و یا بیشتر کار نویسندگی برای یک بار پیدا کردم و درامد نیز داشتند
و به بیش از 20 نفر یاد دادم . و درامد دارند
فقط سوال من این بود ایا از این موضوعات کسی استفاده کرده است و اگر کرده است به درامد رسیده است
مثلا همین نویسندگی راه رسیدن به درامد ان حداکثر یک ماهه اگر پروژه بگیرید
اون واردات صادرات رفیق فرق می کنه درسته شما اموزش دادی . ولی کار من با صفر درصد سرمایه بعضی هاش شروع میشه مثل همین نویسندگی ولی کار شما برای واردات حداقل باید بیش از چندین میلیون پول داشته باشید
بازم تشکر می کنم از اینکه امدید و نظر دادید
لطفا دیگه نظر ندهید چون اونی من می خواستم من بدانم فهمیدم و احتیاجی نیست بیاید نظر بدهید
دوست عزیز شما که نویسنده هستید به قول خودت اول ادب را یاد بگیر در ادبیات نوشتنت بعد با مسائل دیگر برخورد کنید.
یک نویسنده باید ادب و احترام رو در سخنانش به خواننده بفهماند نه این طور جواب دادن ها
این چندمین بار هست در تایپیک ها با اعضا اینطوری برخورد میکنید
چشم دیگر نظر نخواهم داد.
متاسفم که جواب تایپیکتو دادم و وقت برای خواندنش گذاشتم
اقای محمد عزیز نگرفتید من چی گفتم . من در متن تایپکم که گفتم بسیار تشکر می کنم از شما و امدید متن های من را خواندید و نظر دادید . و بسیار هم تشکر کردم .
منظور من یک چیز دیگر است .
مثلا من می گویم ایا کسی مثلا من ایده ای دادم در مورد ساختن مثلا 10 تا وبلاگ و به روز کردن ان و بعد گرفتن پیج رنک و فروختن پیج رنک یا فروختن اون وبلاگ کسی این کار را نکرده است اکرد کرده است ایا جواب داده است یا نه
ولی شما امدید و گفتید من تمام موارد را در مورد واردات و صادرات گفتم منم گفتم کار بسیار خوبی کردید .
در ضمن بنده خودم یکی از خواننده های اون بودم .
ولی گفتم کسانی بیایند نظر بدهند که از متن های من این کارها را کرده اند .
مثلا یک نفر قبل از اینکه من این ایده ها را بدم خودش بلد بوده و انجام داده و به درامد رسیده است .
ولی مثلا من در این تایپک ها خیلی ایده دادم . و می شد ازش استفاده کرد .
حالا می خواهم بدانم هیچ کس استفاده کرده است یا نه
اگر منظور من را بد فهمیدید بازم عرض خواهی می کنم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع