سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: كلاه تصفيه هوا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در سال هاي اخير الودگي هوا و شيوع ان در سراسر جهان بخصوص كلان شهرها بسياز زياد شده است.زندگي و تنفس در اين هوا به سختي مي باشد و باعث بيماري هاي فراواني مي شود.كلاه تصفيه هوا ورودي در پشت خود دارد كه از انجا هواي الوده وارد ميشود و طي فرايند هاي تصفيه هواي پاك از خروجي كلاه كه درجلوي صورت مي باشد خارج ميشود.

[تصویر: air_helmet1.jpg]

[تصویر: air_helmet2.jpg]

[تصویر: air_helmet3.jpg]

[تصویر: air_helmet4.jpg]

[تصویر: air_helmet5.jpg]

[تصویر: air_helmet6.jpg]

[تصویر: air_helmet7.jpg]
آقا اين وسيله بازار خيلي خوبي در كلانشهرها و استانهاي غربي بخاطر ريزگردها دارد.
wow
این یه ایده بسیار خوبه من دستگاه تصفیه هوای گردنی دارم مثل گردنبند که واسه سطح شهر استفاده میکنم ولی این واقعا فوق العاده است واسه مناطقی که آقا پارسا فرمودند و کسانی که مثل من اسم دارند استقبال زیادی میکنند
(06-29-2012 11:21 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]wow
این یه ایده بسیار خوبه من دستگاه تصفیه هوای گردنی دارم مثل گردنبند که واسه سطح شهر استفاده میکنم ولی این واقعا فوق العاده است واسه مناطقی که آقا پارسا فرمودند و کسانی که مثل من اسم دارند استقبال زیادی میکنند

خانم صدفي دستگاه تصفيه هواي گردني چيه؟
یه دستگاه به اندازه یه واکمن که با بند به گردن وصل میشه و هوا رو تصفیه میکنه و یونهای منفی تولید میکنه مارکش هم neo tec هست
قیمتش هم 40000 تومان هست
(06-30-2012 12:35 AM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]یه دستگاه به اندازه یه واکمن که با بند به گردن وصل میشه و هوا رو تصفیه میکنه و یونهای منفی تولید میکنه مارکش هم neo tec هست
قیمتش هم 40000 تومان هست
من همچين وسيله رو ديدم.ولي شكل اون در ذهنم نيست.
تنها عيبي كه اين محصول بالا و محصولات مشابه دارند حجم و اندازه انها هست.
اينكه خيلي افراد كمي از اين محصول به واسطه شكل ان استفاده خواهند كرد.بخصوص در كشور ما كه افراد لباس معمولي ميپشوند همه چشمها به سمت سوي اون فرد ميرود.
البته فكر ميكنم نوع ماسكي ان هم موجود باشد و بتوان ساخت.
ولي ايده خود من نوع مدل عينكي ان هست.به اين صورت كه مثل عينك باشد.و با قرار گرفتند عينك روي چشمها.خروجي ان كه بر روي بيني هست قرار ميگيرد.با ظاهر شيك و متناسب تر
ایده خیلی خوبیه مخصوصا مدل عینکی خیلی طرف دار پیدا میکنه مخصوصا اگه رنگ بندی هم داشته باشه
لینک مرجع