سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فراورده هاي سيب زميني
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه در كشور ما به علت بي مسئوليتي هاي زياد-بودن واسطه هاي فراوان و روش هاي سنتي و عوامل ديگر باعث اين ميشود كه در ابتدا به كشاورز فشار زيادي وارد شود و در مورد بعد باعث نابود شدن محصولات فراواني ميشود.
نتيجه بعد ان اين ميشود كه محصولاتي كه در كشور توليد ميشود خوراك دام و يا نابود ميشود از انطرف هر محصولي را كه فكر كنيد وارد كشور ميشود.
همه نوع محصولات اين موضوع براي انها صدق ميكند.
يكي از اين محصولات سيب زميني مي باشد كه در حال حاظر زمان برداشت ان مي باشد.اما متاسفانه به علت قيمت خيلي كم و پشيباني نكردن مسئولين براي توليد يك محصول خوب بيشتر كشاورزان مجبور به نابود كردن محصولات خودشان شدند.
در ابتدا خيلي دوست داشتم سرمايه اي داشتم تا يك شركت در همين زمينه در استان هاي كشاورزي ساخته ميشد تا از محصولات كشاورزي فراورده هاي را توليد كنيد.
اما ايده من در مورد سيب زميني.
فكر ميكنم اين هست كه اگر بشود سيب زميني را در دستگاهي قرار داد و اين دستگاه در ابتدا سيب را پوست بكند و بعد پودر كند وارد مرحله بعد بخار پز بشود. بعد از ان ميتوان براي ساخت غذاهايي مثل كتلت و كوكو استفاده كرد.(درست مثل پودر كتلت اسان كه وجود داشت يا دارد)
حال به نظر شما ايا اين امكان وجود دارد؟؟؟
و يا فراورده ديگري متوان از سيب زميني استفاده كرد.البته يك زماني يكجا خوندم كه از سيب زميني چسب مايع قوي هم درست ميشود.
خوب جناب سجاد خان الان پودر سیب زمینی که تو بازار هست هم به صورت بخار پز پودر شده برای کتلت و ... و هم به صورت پوره سیب زمینی
ولی در مورد ساخت چسب باید تحقیق کامل کرد و برآورد هزینه کرد
(06-29-2012 11:28 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]خوب جناب سجاد خان الان پودر سیب زمینی که تو بازار هست هم به صورت بخار پز پودر شده برای کتلت و ... و هم به صورت پوره سیب زمینی
ولی در مورد ساخت چسب باید تحقیق کامل کرد و برآورد هزینه کرد

خانوم صدفي خوب اگر در كشور اين امكان وجود دارد.پس چرا در استان ما كشاورز بيچاره محصولي رو كه چند مدت روي ان وقت گذاشته رو نابود ميكنه بر اثر خريد نكردن؟؟؟؟
در مورد چيپس كه نه.
دنبال يك فراواده جديد بودم كه با مواد اوليه كه هست بتوان به ان محصول رسيد.
والا الان فراورده های سیب زمینی به شدت طرفدار داره
البته نمیدونم چرا تو استان گلستان چنین اتفاقی افتاده
ولی اینجا هم مدلهای مختلف چیپس مثل فر چیپس و ...
هم به صورت سیب زمینی خلال شده نیمه منجمد
هم به صورت نگینی خورد شده و درسته های ریز
هم به صورت پودر سیب زمینی و آرد سیب زمینی
هم به صورت فانتزی تو پاساژ ها که توشو با سوسیس و چیزای مختلف پر میکنن و تو فر میزارن
خلاصه طرفدار خیلی داره همه استفاده میکنن
چرا تو استان شما اینطوریه؟
من شنيدم در اردبيل هم همين برنامه هست كشاورز سيب زمينيها رو دور ميريزه. بنظر ميرسه نگهداريش دشواره. اگر سازوكاري فراهم بشه كه فرآوري بشن هم پول خوبي توشه هم كشاورز ضرر نميكنه
(06-30-2012 12:02 AM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]والا الان فراورده های سیب زمینی به شدت طرفدار داره
البته نمیدونم چرا تو استان گلستان چنین اتفاقی افتاده
ولی اینجا هم مدلهای مختلف چیپس مثل فر چیپس و ...
هم به صورت سیب زمینی خلال شده نیمه منجمد
هم به صورت نگینی خورد شده و درسته های ریز
هم به صورت پودر سیب زمینی و آرد سیب زمینی
هم به صورت فانتزی تو پاساژ ها که توشو با سوسیس و چیزای مختلف پر میکنن و تو فر میزارن
خلاصه طرفدار خیلی داره همه استفاده میکنن
چرا تو استان شما اینطوریه؟
والا خانوم صدفي براي منم سوال هست.الان هر محصولي رو ميشه فراورده ازش گرفت.من نميدونم به چه علت كشاورز رو مجبور به نابود كردن محصولي كه چند وقت زحمت كشيده ميكند.(البته من نميدونم ها.اگر اين كارو نكند پس چطوري محصولات رو وارد كنند.)
اين موضوع در همه زمينه ها هست.الان فصل شروع گوجه فرنگي هست.همين موضوع صدق ميكنه.در زمنيه هلو.ميشه كنسرو و نوشيدني گرفت.حالا كه مواد اوليه قيمت پايين دارد.خوب شما هم محصول نهايي را با قيمت كمتري بدهيد تا مردم بيچاره بتواند استفاده كنند.
ولي متاسفانه سيب زميني ها شخم زده ميشود.
هلو هارو ميدهند به گاوها بخورند.
پرتقال ها پسويده ميشود..
وووووووو
واقعا اگر توانايش را داشتم .يك كارخانه در همين زمينه در استان ميزدم.و كل كشور رو ساپورت ميشد كرد.ديگر نياز به واردات نبود.ولي مگر ميذارند يك عده كسي كاري كند تا انها از اب نان چرب بمانند
الان بابت اون سیب زمینی هایی که گفتم تو فر میزارن و توشو پر میکنن دونه 5 الی 6 هزار تومان دارن میفروشن
بنظرم يه راهي بايد پيدا كرد بدون كارخونه هم بتوان فراوري كرد.مثلا در مورد گوجه فرنگي توي همان مناطق روستايي ميتوان با آتيش(بدون مصرف سوخت)رب درست كرد و فله اي فروخت.در مورد برخي ميوه ها مثل آلو و زردآلو هم ميتوان خشك كرد و فروخت اما سيب زميني و مركبات را نميدونم بايد چكار كرد؟
(06-30-2012 12:38 AM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرم يه راهي بايد پيدا كرد بدون كارخونه هم بتوان فراوري كرد.مثلا در مورد گوجه فرنگي توي همان مناطق روستايي ميتوان با آتيش(بدون مصرف سوخت)رب درست كرد و فله اي فروخت.در مورد برخي ميوه ها مثل آلو و زردآلو هم ميتوان خشك كرد و فروخت اما سيب زميني و مركبات را نميدونم بايد چكار كرد؟

درست يادم نيست.ولي اگر اشتباه نكنم از سيب زميني يك چسب خيلي قوي ميشه درست كرد.كه فكر ميكنم نيازي به كارخونه و غيره نداشته باشه.
اما ايده كه دادم براي پودر سازي نياز به دستگاه بخار پودر كن ووو دارد.
البته بايد ديد چه كارهايي ميتوان كرد.واقعا ادم دلش ميسوزد اول براي ان كشاورز بيچاره.دوم هم براي خودمان
پارسا جان فرمایشات شما کاملا درسته این پیشنهادی که شما دادید معقوله و همچنین قابل اجراء ولی مشکلی که هستش اینه که اگه شما این پیشنهادو به کشاورزا بدید شاید درصد کمیشون استقبال کنن ولی تعداد ریادیشونم جوابی که به شما میدن اینه که ما اومدیم به فرض مثال با گوجه فرنگی ها رب تولید کردیم و کسی از ما نخرید چی اگه همون گوجه رو به حیوانات بدیم یا سایر چیزهای دیگه استفاده کنیم به صرفه تر باشه ولی وقتی رب شد و کسی از این مدل تولید استقبال نکرد چی؟
این نمیدونم چی ها ملت مارو از پیشرفت ها باز داشته و ترس را در وجود ملت نهادینه کرده به خاطر اینه ملت جرات حرکتی به خودشون نمیدن .
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع