سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: خرید و فروش بدلیجات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان؛
به نظر من بدلیجات با توجه به رنج قیمت گسترده ای که داره می تونه گزینه خوبی برای شروع در بازار باشه.
نظر دوستان چیه؟ و کجا میشه بدلیجات به قیمت عمده و ارزان خرید؟
سلام
فروش خوب در کدوم بازار؟ اینترنت یا بازار سنتی؟
(06-28-2012 04:55 PM)virangar65 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
فروش خوب در کدوم بازار؟ اینترنت یا بازار سنتی؟
بازار سنتی
تو بازار بزرگ تهران یه راسته هست که بدلیجات به صورت عمده میفروشه از اونجا میتونی تهیه کنید
کار خوبیه بازارش هم خوبه به نظر من هم فروش مغازه ای داشته باشید هم فروش اینترنتی چون الان فروش اینترنتی بدلیجات خیلی خوبه با سایت تخفیفان و نت برگ هم میتونی کار کنی واسه فروش
(06-28-2012 10:34 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]تو بازار بزرگ تهران یه راسته هست که بدلیجات به صورت عمده میفروشه از اونجا میتونی تهیه کنید
کار خوبیه بازارش هم خوبه به نظر من هم فروش مغازه ای داشته باشید هم فروش اینترنتی چون الان فروش اینترنتی بدلیجات خیلی خوبه با سایت تخفیفان و نت برگ هم میتونی کار کنی واسه فروش
متشکرم از جوابتون.
فروش اینترنتی واسم کاری نداره. ولی در زمینه فروش مغازه‌ای چون تجربه‌ای ندارم، نگرانم اون کارایی لازمه رو نداشته باشه.
درباره اینکه از کجا مجوزش رو بگیرم و نوع جنس رو چطور تشخیص بدم و ... باید تحقیق کنم.
فکر نکنم به مجوز احتیاج داشته باشه
توی خیابان اصلی تهرانسر هم یه بدلیجات فروشی بزرگ هست خیلی کارش گرفته و همیشه داخلش پر مشتریه
سلام دوستان من خودم در مغازه بدلیجات کار کردم .این مغازه ها مجوز رسمی خاصی نمیخواهد.اگر مغازه پروانه کسب خرازی، بدل فروشی و حتی صنایع دستی هم داشته باشه اجازه کسب بهش میدند.
(06-29-2012 07:49 PM)omid-shamoosi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من خودم در مغازه بدلیجات کار کردم .این مغازه ها مجوز رسمی خاصی نمیخواهد.اگر مغازه پروانه کسب خرازی، بدل فروشی و حتی صنایع دستی هم داشته باشه اجازه کسب بهش میدند.
سلام؛
شما جنس رو از کجا تهیه می‌کردین؟
من رفتم بازار سلطانی، خیلی گرون بود. انگشتر استیل ۳،۴ تومن کمتر پیدا نمی شد.
دقیقا بگو چی میخوای من شاید بتونم کمکت کنم
لینک مرجع