![[تصویر: sea_freight_from_Qingdao_to_Algiers_with...tation.jpg]](http://i00.i.aliimg.com/photo/255848443/sea_freight_from_Qingdao_to_Algiers_with_MSC_transportation.jpg)
با سلام خدمت همه دوستان
بنده چند وقتی است تصمیم گرفتم یک شرکت حمل و نقل ثبت کنم به همین خاطر داخل اینترنت جستجو کردم و شرایطش رو جویا شدم یکی از شرایط داشتن دو سال سابقه کار در زمینه شرکت های حمل و نقل بود بنده سابقه ای در این زمینه ندارم اما پدرم تقریبا 30 سال است که راننده ماشین سنگینه و با شرکت های پیمانکاری حمل و نقل زیادی هم کار کرده ایا سابقه پدر میتونه برای شرط سابقه برای ثبت شرکت کافی باشه یا خیر
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
عزیزم سابقه را بی خیال بقیه شرایطش را داری؟ می دانی پولی که برای داشتن مکان طبق استاندارد و پول وسایل نقلیه که باید داشته باشی نزدیک 1000000000 تومان می شود
برای حمل و نقل زمینی بهتر است به سازمان پایانه ها مراجعه کنید، آنجا راهنمائی میکنند که چه فرایندی باید طی کنید اگر از لحاظ مالی امکان خرید یا اجاره دفتر در پایانه داشته باشید کسانی هستند که در این کار خبره بوده و میتوانند تمام کارها را برایتان انجام دهند کار چندان سختی هم نیست اما نیاز به تجربه و پشتکار دارد.
البته این برای حمل و نقل داخلی است.
موفق باشید.