قديما ميگفتند گنجينه و ودفينه و خزينه بيشتر تو مخروبه ها و ويرانه ها يافت ميشود يك حديثي هم داريم كه ميفرمايد خدا را دردلهاي شكسته جستجوكنيد(نقل به مضمون) اين خودپردازپيرهم نماد گنجينه دنياي مدرنه و اين خانم هنرمند هم كه دارد با كاري شرافتمندانه والبته هنرمندانه دنبال گنج وجودي خويش ميگردد ازنسل جويندگان طلاست و مطمئنم كه در آينده اي نه چندان دور به آن خواهدرسيد
(06-22-2012 05:27 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]این میتونست روش بهتری رو انتخاب کنه!
همکاری با گروههای موسیقی و حتی آموزشگاههای موسیقی جهت تدریس
مهم این هست که این دختر خانم روح با عظمتی داره و میخواد در بی پولی روی پای خودش واسته و اگر همینطور ادامه بده و قدرتش رو حفظ کنه و با برنامه جلو بره روزی میرسه که میلیاردها ثروت کسب میکنه.همه چیز از صفر شروع میشه.
به امید خدا موفقتر باشند.

واقعا تحت تأثیر قرار گرفتم ما آدمای مغروری هستیم که حاضر به انجام هر کاری نیستیم ولی خوب این خانم با این کار خودشو ثابت می کنه که می شه بدون کار خلاف هم پول درآورد
عکس این خانم انگیزه موفقیت عزیزان انجمن را صدها برابر افزایش می دهد.
این عکسی بود که چند ماه پیش در این تایپک گذاشتم .
باور کنید من خودم بسیار تحت تاثیر قرار گرفته بودم و به جسارت و شروع ساده این دختر که نگاه می کردم
حرفهای ذهنی خودم و درگیری های وجودی خودم را برای گسترش کارم مقایسه می کردم اینکه او براحتی شروع به کار کرده است و من هنوز درگیر چکنم و چکار کنم هستم ...............
تصمیم گرفتم شروع کنم و از عواقب کار نترسم ، شکست را بشناسم و راه مدیریت آنرا درک کنم .
ترس از شکست در کار مثل ترس از تاریکی در بچه هاست ، بزرگ که شوی همیشه میدانی باید شمعی برای روشن کردن در این مواقع باید کنار بگزاری ....
مولانا مصرعی دارد بخوانیم و بخوانیم و بخوانیم و...........
دوست دارد یار این آشفتگی
کوشش بیهوده به از خفتـــــــگی
شروع کنیم به همین سادگی ( بســـــــــــــم الله )
منم تحت تاثیر قرار گرفتم
عالی بود
کاش مشقت این دختر برای تهیه پول برای پدری معتاد نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاش چشمهای بد از این دختر دور باشه
کاش و بازهم کاشهایی که هزار تا حرف تو خودش داره
ی مصاحبه با ی گروه موسیقی خیابونی بود فک کنم تو همین سایت بود خوندم. ماهی ۳ میلیون در آمد داشتن. نفری ۱ میلیون. طرفای گیشا بود فکر کنم

به نظر من بزودی میلیاردر می شود.
ببیند تو عکس چقدر کاسب شده.!!!
(06-22-2012 06:21 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]ارگ زن کنسرت و گروه مازیار فلاحی جوانی بین 18 تا 21 ساله هست و نابینا
از بدو تولد نابینا بوده و من هروقت کنسرت مازیارفلاحی رو میرم سرشار از انرژی میشم
از کسایی بود که در خیابان ها ....
و این همه استعداد با نابینا بودن در کنسرت های زنده واقعا شاهکار است
میلیاردها هم ثروت داشته باشه نوش جانش از راه حلاله و این دختر خانوم هم حتی حلال باشد پولش
بهتر از امثال بعضی از مردم هستند که میگویند با این وضع مملکت نمیشود اینجا پول نیست و اینجا برای وام گرفتن باید کفش آهنی پوشید و با بازپرداخت های نجومی ...
این خانوم کاربرد عملی دو برابر شدن پول کامیار عزیز رو خونده و داره اجرا میکنه
و یک مسئله که میخواستم بگم همیشه حتی خودم هم میگفتم الان اوضاع اقتصادی ایران خوب نیست یا برم خارج یا بسازیمو بسوزیم ولی وقتی سرگذشت میلیاردرهای ایران رو بخونید در همین انجمن در بدتر از زمان ما خواستند و توانستند پس بهانه ممنوع
در کتاب اسرار زهن ثروتمند هم نوشته که باباجون بهانه گرفتن از خودتو و اطراف خودت باعث از بین رفتن فرصت ها میشه
یکی من و روشن کنه
این اولین پستم تو این سایته
یه نفر مثه من که هیچ سرمایه ای نداره
حتی یک ملیون اصلا بگو ۵۰۰ تومن
چطوری می تونه ملیادر نه تو ایران با این اوضاع گول در بیاره
خودمم و خودم مدرک کاردانی نرم افزار دارم الان هم دانشجوی کارشناسی همین رشته ام
حاظرم هر کار مفیدی انحام بدم تا پول در بیارم اما نمیشه
ایده زیاد دارم اما نیاز به یه سرمایه ای هست.
واقعا نمی دونم چیکار کنم
مرسی
زوبین عزیز چندین سال برای تحصیل وقت گذاشتی و گلایه ای نکردید. تازه به این انجمن تشریف آوردید که مقدمت گلباران. حداکصر 3 ماه در انجمن تشریف داشته باشید و تایپیکهای مختلف را مطالعه فرمائید تا نگرشهای منفی شما به مثبت تبدیل شود. ایمان دارم نتیجه مثبتش را خواهی دید. موفقتر باشی.