سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد .
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
سلام
ممنون دوستان
عزیزانی که مایل به سرمایه گذاری در تعاونی دانش بنیان کارخانه تبدیل فکر به ثروت هستن ، منتظر باشن که طرح کسب و کار تعاونی رو براشون بفرستم .
سپاسگزارم
منم تبریک میگم
علي جان ايده خوبي .....
منتظر قدم هاي بعديتم .....تا آخرش برو
با ضمن تبریک و خسته نباشید به گروه و شخص شما
من نیز مثل بقیه بچه های انجمن واسه تون ارزوی موفقیت روزافزون مینماییم
وبا سایتتون هم اشنایی دارم ومطالبشو دنبال میکنم یعنی میکردم من چندوقتیه که افتخار حضور تو جمع
دوستانم رو نداشتم ولی از امروز دوباره به جمع دوستان پیوستم بین ما وتعاونی شما شباهت های زیادی
وجود داره که روزبه روز هردو به سوی موفقیت های بیشتر گام ورمیدارند و به امید خدا که اینده روشنی در
انتظار همگی ما خواهد بود .
به امید ان روز
با سلام و تبريك ؛ ممنو ن مي شم اگر طرح كسب و كار و تعاوني را براي من هم بقرستيد.
ضمن تبریک و خسته نباشید من نیز مثل بقیه بچه های انجمن واسه تون ارزوی موفقیت روزافزون مینماییم
بچه ها از لطف تون ممنونم .
به زودی طرح کسب و کار رو اینجا میزارم .

استراتژی کلی :
http://s3.picofile.com/file/7439971177/city2.png
سلام بهتون تبریک میگم.
واقعیتش من زیاد متوجه نشدم ، ولی ممنون میشم طرح برای من بفرستید
حاج علی آقا تبریک میگم خوشحالمون کردی امیدوارم در مسیری که قدم بر داشتی هر روز موفقیت های جشمگیری رو برات به ارمغان بیاره منتظر خبر های خوشت هستیم هر وقت هم طرحتو آماده کردی برای منم ایمیل کن .
در مورد صندوق هم باید جلسه ای بین اعضاء برگزار بشه تا در موردش خوب صحبت بشه به هر حال خودت که بهتر میدونی دوستان به همین راحتی نمیتونن اعتماد داشته باشن قبلش حتما باید اعتماد سازی بشه درسته که نیتت خیره ولی چون سرمایه هر کسی براش مهمه به همین دلیل باید از لحاظ بازگشت سرمایه خیالش راحت باشه به همین دلیل لازمه جلسه حضوری داشته باشیم تا در موردش مفصل صحبت کنیم.
هر چند سرمایه ها در زمینه تجاری سازی ایده ها بکار برده میشه ولی چون سرمایه دوستان در صندوف حکم سرمایه گذاری داره به همین دلیل لازمه طرحی رو که سرمایه ای براش در نظر گرفته میشه شفاف باشه .
علی آقا منم بهتون تبریک می گم
امامتاسفانه این تاپیک هم مثل خیلی تاپیک هی دیگه مثل خیلی انجمن های دیگه نزدیک دوماهه که به حال خودش رها شده وخبری از طدح کلی ویا گزارشی از پیشرفت کار نیست.
علی آقا ممنون میشم که اطلاع رسانی رو ادامه بدید.

موفق وپایدارباشید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع