سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: توليد شير از ضایعات و سبوس برنج
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
محققان یک شرکت دانش بنیان در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران از توليد شير از ضایعات و سبوس برنج خبر دادند.

به گزارش ايسنا، مهندس نایبی، كارشناس تجاری‌سازی و انتقال فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بيان اين كه اين دستاورد در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران ارائه شده است، اظهار كرد: این محصول مورد تایید گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران است و با شیر گاو برابری می‌کند.

وي در ادامه تجاری سازی و عرضه نوآوری­‌ها به صنعتگران را از اهداف نخستين جشنواره و نمايشگاه ملي گياهان دارويي، طب‌سنتي و فراورده‌هاي طبيعي دانست.

نايبي با اشاره به اینکه یکی از اهداف شرکت در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فراورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران، تجاری‌ کردن محصولات دانش بنیان است، خاطرنشان کرد: در این جشنواره محصولاتی به نمایش گذاشته شدند تا از این طریق بتوانیم جذب سرمایه داشته باشیم و محصولات شرکت‌های نوپای دانش بنیان را به مرحله تجاری سازی و در نهایت به بازار برسانیم.

وی، فراهم کردن بستر مناسب برای عرضه نوآوری‌ها و محصولات دانش بنیان به صنعتگران را یکی دیگر از اهداف‌ نخستين جشنواره و نمايشگاه ملي گياهان دارويي، طب‌سنتي و فراورده‌هاي طبيعي ذکر و برگزاری آن را برای شناساندن این صنعت به مردم بسیار مثبت ارزیابی کرد.

کارشناس تجاری سازی و انتقال فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در بخش تولید داروهای گیاهی، نوآوری‌های زیادی دارند و در حوزه محصولات ارگانیک نیز به موفقیتهای خوبی دست یافته‌اند.
خدا کنه طعم شیر گاو رو نده حداقل
سلام
همون شیر برنج میشه دیگه، نه؟؟!
استفاده از ضایعات همواره یکی از راههای کسب ثروت سریع بوده است .
این ایده هم گرچه کارشناسی است اما به نوبه خود ایده ه ای عالی است دوستان هم اگر ایده ای در مورد بازیافت از مواد دورریختنی دارند مطرح کنند .
البته از نوع خوبش !!
مثلاً کارخانه های سوسیس و کالباس فروشی که از ضایعات پوست مرغ و آشغال گوشت در تولیدات خوداستفاده می کنند .
سلام دوستان .ایده ای که من دارم استفاده از ضایعات میشه اسمشو گذاشت .
با تحقیقی که کردم تولید قره قروت از اب ماست هست و اب ماست را معمولا ماست بندیها دور میریزند که اگه بشه اونو از ماست بندیها جمع اوری کرد و قره قوت تولید کرد میشه کیلویی از 3000 تومان به بالا فروخت .ولی متاسفانه شیوه درست کردنش لم خاصی داره که باید اونو یاد گرفت . البته اگه بصورت سنتی درست بشه نیاز به پروانه بهداشت و مجوز هم نداره.
لینک مرجع