سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: "کروکودیل"، مخدری وحشتناک! عکس(16+)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
خبرگزاری ایسنا: «كروكوديل» عنوان مخدر جديدي است كه بنابر گزارش‌هاي غيررسمي وارد بازار مصرف كشور شده است هرچند مقامات رسمي نيز اين موضوع را شنيده‌اند اما آنرا هنوز به طور قطعي تاييد و يا رد نمي‌كنند.

مخدر «كروكوديل» كه مصرف آن به عنوان ماده اعتياد آور جديدي در جهان بخصوص «روسيه» گسترش يافته، در قاره اروپا كشف شده است.

ماده مخدر كروكوديل از تركيب "قرص كدئين" با "بنزين"، "تينر"، "يد"، "اسيد كلريدريك" يا همان "جوهر نمك" و "فسفر قرمز" توليد مي‌شود.

[تصویر: 87464_291.jpg]

اين ماده مخدر كشنده به عنوان جايگزيني براي «هروئين» تبديل شده و قيمت آن به مراتب پايين‌تر از اين ماده مخدر (هروئين) است، اما به دليل مواد خطرناكي كه در آن وجود دارد، از هروئين كشنده‌تر است.

ماده مخدر كروكوديل كه از سال 2002 ميلادي در دو منطقه سيبري و خاور دور شناخته شده، در سال‌هاي اخير افزايش چمشگيري در اين كشور داشته است، به طوري كه تا سال 2011 ميلادي حدود 100 هزار نفر در روسيه به اين ماده مخدر اعتياد يافته‌اند.

بررسي افراد معتاد به اين ماده مخدر نشان داده است كه مخدر كروكوديل باعث مي‌شود تا "پوست بدن" به رنگ سبز درآيد و پس از مدتي گوشت بدن به طور كامل پوسيده شده و از بين برود.

توليدكنندگان اين ماده مخدر، از بنزين به عنوان ماده حلال و از ساير مواد تركيبي به عنوان واكنش دهنده استفاده مي‌كنند تا قرص دارويي كدوئين به اين ماده مخدر تبديل شود.

[تصویر: 87465_535.jpg]


مهمترين دليل گسترش توليد و توزيع اين ماده مخدر در روسيه، دسترسي آسان افرد به قرص كدوئين بدون نياز به نسخه پزشك، گزارش شده است.

مركز كنترل مواد مخدر روسيه اعلام كرده‌ است كه در سه ماه نخست سال 2011 ميلادي حدود 65 ميليون دوز از اين ماده مخدر در اين كشور كشف و توقيف شده است.

ستاد مبارزه با مواد مخدر ورود مخدر «كروكوديل» به بازار را شنيده، اما نه تاييد مي‌كند و نه رد

علي علي‌اكبريان ـ مديركل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر ـ درباره ورود و مصرف مخدر جديد «كروكوديل» به كشور اين گونه اظهار نظر كرد كه "ورود اين مخدر به كشور را نه تائيد مي‌كنيم و نه رد".

وي تاكيد كرد: شنيده‌ايم چنين مخدري وارد بازار شده، اما وجود آن را نه تائيد مي‌كنيم و نه رد و اين موضوع در دست بررسي و تحقيق است.

علي‌اكبريان افزود: شنيده‌ايم اين مخدر جديد از دسته آمفتامين‌هاست، اما اينكه از كجا وارد كشور شده و آيا صحت دارد يا خير؟ در دست بررسي است و بزودي جزئيات آن را اطلاع‌رساني خواهيم كرد.

[تصویر: 87466_700.jpg]

مديركل پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي كشور:

گزارش‌هاي غير رسمي از مصرف ماده مخدر جديد كروكوديل را دريافت كرده‌ايم


همچنين فريد براتي‌سده ـ مديركل پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي كشور ـ نيز با اعلام دريافت گزارش‌هاي غيررسمي از مصرف ماده مخدر جديد كروكوديل، گفت: هنوز از مراكز درماني اعتياد سازمان بهزيستي گزارش رسمي در اين زمينه دريافت نكرده‌ايم.

وي با بيان اينكه مواد جديد مخدر، همان مشتقات تركيبي از مواد مخدر صنعتي و ديگر تركيبات هستند، عنوان كرد: سيستم مافياي مواد مخدر به سمت ايجاد تركيبات جديد مخدر سوق يافته‌اند.

براتي سده در مورد مشتقات و مواد تركيبي موجود در مخدر كروكوديل گفت: كروكوديل تركيبي از مواد مخدر با مواد فرار است و جزو روانگردان‌ها محسوب مي‌شود كه اين روانگردان‌ كاركردي خطرناك‌تر و تخريبي‌تر از ديگر مخدرها دارد؛ مشكلات بيشتري ايجاد مي‌كند، لذا درمان آن به مراتب دشوارتر است.

مديركل پيشگيري و درمان اعتياد سازمان بهزيستي كشور در ادامه با تاكيد بر لزوم آگاهي بخشي جدي در بحث پيشگيري از اعتياد عنوان كرد: مافياي مواد مخدر با اين عنوان شروع به توزيع اين مواد مي‌كنند كه اين مواد مشكلي ايجاد نمي‌كنند و اعتيادآور نيستند و بدين ترتيب به جذب افراد براي مصرف اقدام مي‌كنند.

براتي در پايان خاطرنشان كرد: لازم است، رسانه‌ها به ويژه صدا و سيما در اين زمينه فعالتر ظاهر شوند و روند آگاهي‌رساني به جوانان و خانواده‌هايشان پررنگ‌تر باشد.

علي‌رغم اينكه مسوولان مربوطه نيز ورود اين ماده مخدر جديد به بازار مصرف ايران را شنيده‌اند، اما به نظر مي‌رسد مسوولان ذي‌ربط، اطلاع‌رساني دقيق در اين باره را منوط به مراجعه مصرف‌كنندگان بيمار ناشي از مصرف مخدر كروكوديل به مراكز درماني ترك اعتياد مي‌دانند تا در مورد عواقب آن به صورت شفاف صحبت كنند.

منبع : خبرگزاری ایسنا
سلام
آقای کاظمی اگه واقعیت داشته باشه و توی ایران هم اومده باشه، فقط می تونم بگم یه بدبختی بزرگ برای جوونا و خانواده هاشون هست
خدا بهشون رحم کنه
سلام خدمت اساتید محترم و میلیاردی

من رشته ام پیشگیری از اعتیاد هست

ولی میخوام واقعیتی رو متذکر بشم :اینکه نه تنها بهزیستی بلکه هیچ نهاد دیگری بفکر نجات جوونها نیست

و تمام اینها در حد حرف و شعار و کاغذبازی است.

براتون مدرک هم دارم :یه ساعت برید تو کلینیک های ترک اعتیاد

ببینید شعار خودشون چیه؟میگن کسی که معتاد شد رو باید با کافور شست

متاسفانه کمتر از 5 درصد معتادان ما درمان کامل داشتن و عود نکردند

اکثر فارغ التحصیلان این رشته بیکار یا در شغلهای دیگه مشغول بکارند

یادتون باشه ایران یه مسیر ترانزیتی مواد مخدر به اروپا هست

حالا که تمام کشورهای اروپایی ما رو تحریم کردن پس لزومی نداره کشور ماهم اجازه بده مواد مخدر از این مسیر حمل و نقل بشه

ولی متاسفانه شاهدیم همچنان این رویه ادامه دارد؟چرا؟
دختری پشت یک اسکناس ۱۰٫۰۰۰ تومانی نوشته بود:

پدر معتادم برای همین پولی که پیش توست،یک شب مرا به دست صاحبخانه مان سپرد!

خدایا؟چقدرمی گیری که بگذاری شب اول قبر،

قبل از اینکه تو از من سوال کنی، من از تو بپرسم چرا؟
هنوز نتونستيم از شر كراك و شيشه خلاص بشيم نامردا قوي ترش رو برامون فرستادن؟!!!اخه چه فكري ميكنن اينا رو درست ميكنن؟!باور كنيد اگه الان بريد پيش دكتر بگين ترياك ميكشم ميگه دمت گرم چيز ديگه اي نميكشي
ساعتي تفكر از هفتاد ساعت عبادت بهتر است
سلام دوستان
از اینکه دستهایی تو کار هست تا جوانها رو به خماری بکشونن که هیچ شکی نیست .چون اینجوری هیچ با غیرتی پیدا نمیشه که در هیچ موردی اعتراضی داشته باشه.
جدیدترین اسم های مواد مخدر صنعتی


مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه تمامی مواد مخدر صنعتی موجود در بازار از مشتقات شیشه است گفت: اسمهایی مانند شوره سر شیطان، سوخت موشک و نمک هاوایی برای جذب جوان و به دام انداختن این قشر است.

علی علی‌اکبری در خصوص اسامی جوان پسند مواد مخدر صنعتی اظهار داشت: قرائن و شواهد موجود حاکی از یک حرکت برنامه ریزی شده از جانب بیگانگان و کشورهای معاند با نظام در تغییر الگوی تولید و مصرف مواد در سطح کشور است.

وی ادامه داد: این برنامه شوم عمدتا بر تولید و عرضه مواد صنتعی و روانگردان با هدف تباهی نسل مولد جامعه و تهی ساختن کشور از توان فکری- عملیاتی اقشار جوان و نوجوان و به نوعی در تقابل قرار دادن مردم با نظام از طریق ایجاد نارضایتی در جامعه و انحراف توجه نیروهای امنیتی – انتظامی از دیگر مسائل اساسی کشور متمرکز است.

به گفته مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر در این بین نکته مهمی که وجود دارد آن است که ترکیب بسیاری از مواد مذکور که با نام های جدید عرضه می شود یکی است و در حقیقت سوداگران مرگ با بکاربردن اصطلاحات و عناوین جوان پسند و نو، سعی در آلودگی بیشتر اجتماع و افزایش شمار مشتریان و طبعا سوداندوزی بیشتر دارند.

علی اکبری افزود: متامفتامین کریستاله که ما با نام شیشه می شناسیم با نام های دیگری چون یخ، شابو، آیس، مت و ... نیز عرضه می شود در حالیکه ترکیب اصلی همه این مواد همان متامفتامین است و این نام ها و اصطلاحات مشابه عموما برگرفته از متامفتامین عرضه شده در فرهنگ محلی دیگر کشورهاست.

وی تاکید کرد: به عنوان نمونه شابو واژه ای است که در ژاپن مورد استفاده قرار می گیرد، همچنانکه مالزیایی ها به این ماده باتوکیلات می گویند و اسپانیاییها آن را ویدریو می نامند. از دیگر نام های مورد استفاده می توان به کرانک، گچ، شوره سر شیطان، دوپ، گرد مصنوعی، نمک هاوایی، کراک، هیلی بیلی، راشت جاوا، هرویین گردن قرمز، اسمارفدوپ و سوخت موشک اشاره کرد
لینک مرجع