06-12-2012, 12:26 AM
صفحه ها: 1 2
06-12-2012, 01:54 AM
سبحان ساکن مالزی !
06-12-2012, 11:07 AM
(06-12-2012 10:59 AM)alicpu نوشته شده توسط: [ -> ]ایول دوستان شما خارجی هستید و می توانید در بعضی موارد ما را کمک بکنید .
یک سوال از شما دارم که در خارج هستید .
لطفا اگر چیزی در مورد کسب درامد از بازی های انلاین می شناسید بگویید .
منتظر جواب شما ها هستم
در تاپیک مربوطه بحث را ادامه دهید. این بحث مربوط به این تاپیک نیست.
07-15-2012, 06:16 AM
(06-12-2012 12:26 AM)rezani نوشته شده توسط: [ -> ]افرادی که در خارج از کشور زندگی میکنن، لطفا همکاری کنن .
سلام، من رضا ساکن آلمان.
سلام . من صدف از مالزی
08-25-2012, 11:39 AM
سلام به تمام دوستان خارج نشین انجمن
خیلی خوش آمدید
میشه کارهای توپ اونجا رو که برای انجام در ایران به نظرتون جالب میاد ، معرفی بفرمایید
ممنون
خیلی خوش آمدید
میشه کارهای توپ اونجا رو که برای انجام در ایران به نظرتون جالب میاد ، معرفی بفرمایید
ممنون
08-26-2012, 11:40 PM
haavin
Germany
Germany
08-27-2012, 09:23 AM
من دوست دارم با تمام دوستان خارج دوست و در صورت علاقمندی همکار باشم، قبول می کنین
10-30-2012, 11:19 AM
سلام به همه هوطنان داخل و خارج
بنده هم از زنجان آماده همکاری و همفکری با دوستان داخل و خارج از کشور هستم مثلا با دوستان آلمانی می توانیم یه تجارت فرش را بندازیم ، نظرتون چیه ، من می تونم فرش های دست بافت پشمی و ابریشمی را به شما عرضه کنم . در عوض شما چی می تونین عرضه کنید .
به دوستان داخل کشور هم عرض کنم بنده می تونم صنایع دستی استان از جمله انواع چاقو ، قندشکن و ... و نیز ملیله و چارق های تزئینی زنانه و فرش و گلیم عرضه کنم و شما هم در مقابل می تونید محصولات قابل عرضه استان و یا شهرتونو بفرستید تا یه تجارت داخلی نیز راه بندازیم . مطمئن باشید با کمی همفکری میتوانیم از ظرفیت های همدیگه استفاده کنیم .
بنده هم از زنجان آماده همکاری و همفکری با دوستان داخل و خارج از کشور هستم مثلا با دوستان آلمانی می توانیم یه تجارت فرش را بندازیم ، نظرتون چیه ، من می تونم فرش های دست بافت پشمی و ابریشمی را به شما عرضه کنم . در عوض شما چی می تونین عرضه کنید .
به دوستان داخل کشور هم عرض کنم بنده می تونم صنایع دستی استان از جمله انواع چاقو ، قندشکن و ... و نیز ملیله و چارق های تزئینی زنانه و فرش و گلیم عرضه کنم و شما هم در مقابل می تونید محصولات قابل عرضه استان و یا شهرتونو بفرستید تا یه تجارت داخلی نیز راه بندازیم . مطمئن باشید با کمی همفکری میتوانیم از ظرفیت های همدیگه استفاده کنیم .
10-30-2012, 11:47 AM
خوشحالم که از دوستان خارج از کشور در این انجمن حضور دارند -این باعث افتخار است امیدوارم که از سرتاسر دنیا دوستانی وارد این انجمن بشوند و کمک دوستان داخل باشند تا با کمک یکدیگر ایرانمان را کنیم آباد وبه همه این دوستان خیر مقدم میگم
11-28-2012, 12:40 PM
سلام
من در زمينه عسل و حبوبات و خشكبار ميتونم با دوستان خارج از كشور همكاري كنم..لطفا با من در ارتباط باشين
من در زمينه عسل و حبوبات و خشكبار ميتونم با دوستان خارج از كشور همكاري كنم..لطفا با من در ارتباط باشين
صفحه ها: 1 2