سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظر شما درباره این لوگو چیست؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
[تصویر: behnamaloe.jpg]
ممنون که نظرتونو اعلام میکنین.
یه کم شکیل تر باشه بهتره به نظرم خیلی ساده است
يه خورده شلوغه.در ضمن فكر ميكنم اسمي كه انتخاب كرده بودي چيز ديگه اي بود نه؟
(06-05-2012 11:08 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]يه خورده شلوغه.در ضمن فكر ميكنم اسمي كه انتخاب كرده بودي چيز ديگه اي بود نه؟
آره پارسیان بود.
این بود، به نظرتون کدوم زیباتر هست؟
عكس خيلي كوچك بود واضح نبود. فكر كنم آقاي شموسي خيلي بتونه توي طراحي لوگو كمك كنه.
آقای شموسی کجایین؟
بیاین یه کمکی به ما بکنین.
ببخشید توی بحث تخصصی شرکت میکنم اما به نظرم لوگو باید افراد رو به سمت خودش جذب کنه .
این لوگو خوبه اما به نظر شخصی من یه کم میزان جذابیتش بیشتر باشه بهتره. مثلا تنها رنگ استفاده شده سبز نباشه.تااونجایی که میدونم آلوئه ورا وقتی رشد میکنه گل زیبایی داره میتونید از اون گل و طرحش هم برای لوگو استفاده کنید.
تولگوي اوليتون زياد اسم بهنام با آلورا هم معنان نيست بعد فكر نكنم گياهش اين شكلي باشه

درمورد دومي درنگاه اول خيال كردم كاج هست
اگر ميخواي از طرح خود گياه استفاده كني حتما سعي كن دقيق ترين شكل به خود گياه باشدتا شباهت كمتري با ديگر گياهان

بازم آقاي شمسوي تجربه اي بيشتري دارد
سلام
با اجازه نظرم رو بگم
-----------------------
لوگو و آرم هیچ وقت لازم نیست که 100 درصد نشون دهنده مشخصات اون محصول یا فعالیت شرکت رو باشه
بر فرض مثال : حتما احتیاج نیست که در طراحی یک لوگو برای شرکت کامپیوتری از کاراکتر و اجزای کامپیوتر مثل کیبورد و موس و... استفاده کرد
یا مثلا توی کار خودتون حتما چیزی اثبات نیست که از گیاه آلوئه ورا استفاده کنید
اگر روی این فعالیت آینده نگری کردید و تصمیماتی جهت پیشرفت توی اینکار دارید بهتره روی لوگو بیشتر حساس باشید
چون لوگو چیزی نیست که بخوایید سالی یکبار عوض کنید
---------------------
یک سری ایده خدمتتون میگم برای این لوگو:
اول اسمی که برای اینکار در نظر دارید رو مشخص کنید که بعدا تصمیم به عوض کردنش نداشته باشید
مورد بعدی اینکه وقتی اسم رو در نظر گرفتید ، برای اینکه مشخصه ای از گیاه آلوئه ورا داخل طرح باشه ، میتونید رنگبندی لوگو رو به رنگ گیاه بزنید و اگر داخل اسم نقطه باشه به جای اینکه نقطه قرار بدید از قسمتی از نماد گیاه به جای نقطه استفاده کنید
------------------------
این دو مورد که خدمتتون گفتم خاصیت های زیر رو داره:
1- به مرور زمان طرح قدیمی نمیشه ( چون اسم کارتون ثابت میمونه )
2- با دیدن لوگو ، مخاطب متوجه میشه که این لوگو مربوط به چه فعالیتی هست
3- هم ساده هست هم شیک ( یکی از موارد طراحی لوگو ساده و رسا بودنش هست )
-------------------------------
موفق باشی
(06-05-2012 11:08 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]يه خورده شلوغه.در ضمن فكر ميكنم اسمي كه انتخاب كرده بودي چيز ديگه اي بود نه؟

دوستان اسم دیگه ای انتخاب کردم.لطفا نظراتتونو بفرمایید.
[تصویر: aloesevgul.png]
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع