06-04-2012, 01:44 AM
صفحه ها: 1 2
06-04-2012, 02:35 AM
اقاي گل محمدي چيز خاصي نيست
فقط بجاي مستطيل هميشگي ازاشكال ديگر استفاده كردين
بشخصه صبر ميكنم تا چندماه ديگر كه همه چاپخانه هاازاين قالب هاداشته باشند تا هزينه اش بسيار بياد پايين
وچون همه بزودي ازش استفاده ميكنند نميشود بعنوان طرح اختصاصي مد نظر گرفت
پيشنهاد من بشما
بجاي اين مدل طرح ها سعي كنيد طرح هاي واقعا انحصاري براي شركت ها وبرندها توليد كنيد تاهم سطح فرهنگ تبليغات درايران بالاتربرود وهم طرح انحصاري براي اون برند يا كالا باشد
مثلا كارت ويزيت پيراهن يا شلوار براي توليدي هاي پوشاك يا عرضه كننده ها
و......
فقط بجاي مستطيل هميشگي ازاشكال ديگر استفاده كردين
بشخصه صبر ميكنم تا چندماه ديگر كه همه چاپخانه هاازاين قالب هاداشته باشند تا هزينه اش بسيار بياد پايين
وچون همه بزودي ازش استفاده ميكنند نميشود بعنوان طرح اختصاصي مد نظر گرفت
پيشنهاد من بشما
بجاي اين مدل طرح ها سعي كنيد طرح هاي واقعا انحصاري براي شركت ها وبرندها توليد كنيد تاهم سطح فرهنگ تبليغات درايران بالاتربرود وهم طرح انحصاري براي اون برند يا كالا باشد
مثلا كارت ويزيت پيراهن يا شلوار براي توليدي هاي پوشاك يا عرضه كننده ها
و......
06-04-2012, 02:56 AM
من هم با حرفاي احمدآقا موافقم روي كارت ويزيتهاي خلاقانه كار كن نمونه هاي بسياري در نت هست ولي من به شخصه از نزديك نديدم.(البته اون مثلثيه جالب بود)
در ضمن مهدي نظرت در مورد جلد دستمال كاغذي شبيه خودروهاي مختلف چيه؟ من كه نديدم. اين در حالي است كه همه خودروها از دستمال كاغذي استفاده ميكنن و اين ميتونه يه خلاقيت باشه.
در ضمن مهدي نظرت در مورد جلد دستمال كاغذي شبيه خودروهاي مختلف چيه؟ من كه نديدم. اين در حالي است كه همه خودروها از دستمال كاغذي استفاده ميكنن و اين ميتونه يه خلاقيت باشه.
06-04-2012, 09:09 AM
مهدی جان بهت تبریک میگم
واسه شروع خوبه و همینا باعث میشه که
کم کم ایده های قویتری توی ذهنت شکل بگیره
اما این ایده ات زود زیاد میشه دنبال ایده قوی باش
توی سایتت هم اگه توان تولیدشو داری روی کارتهای عروسی کار کن
امیدوارم موفق باشی تا جنسیستو خیلی زود بدست بیاری(آلبالویی)
واسه شروع خوبه و همینا باعث میشه که
کم کم ایده های قویتری توی ذهنت شکل بگیره
اما این ایده ات زود زیاد میشه دنبال ایده قوی باش
توی سایتت هم اگه توان تولیدشو داری روی کارتهای عروسی کار کن
امیدوارم موفق باشی تا جنسیستو خیلی زود بدست بیاری(آلبالویی)
06-04-2012, 10:48 AM
(06-04-2012 02:56 AM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ]من هم با حرفاي احمدآقا موافقم روي كارت ويزيتهاي خلاقانه كار كن نمونه هاي بسياري در نت هست ولي من به شخصه از نزديك نديدم.(البته اون مثلثيه جالب بود)پارسا جان من يك مدت اين مدل رو يادهم هست ديدم.ولي راستش نميدونم در فروشگاه ها بود يا در فيلم.ولي فكر ميكنم ايده جالبي باشد.اما بايد روي طراحي و هزينه ساخت و همچنين دستگاه هاي ساخت ان تحقيق كرد.چون اكثرا دستمال كاغذي هاي مربعي-مستطيل- استوانه اي يك شكل ثابت دارند ولي مثل ماشين در برگيرنده همه اين اشكال خواهد بود.
06-04-2012, 01:40 PM
جناب گل محمدی تبریک میگم یادتون باشه دفعه بعدی که همدیگرو دیدیم تعدادی از کارتهای خودتونو به من بدید تا به دوستان بدم
صفحه ها: 1 2