صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(08-30-2011 10:23 AM)mas نوشته شده توسط: [ -> ] (08-30-2011 09:54 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]و شما میگویید که همین 17 هزاتومان را هم مثلا بگذاریم در یک حساب روزشمار با سود 17٪ و سود آن را هم دریافت کنیم؟
و البته فکر میکنم که اگر به سود در همان موسسه هم دست نزنیم سودی بر روی سود تعلق میگیرد اما بقول شما دیگر پولی در دست نمی ماند!
البته یک راهی هم در ذهن من بود که از روی پولی که سود میگیریم وام گرفته و وام را در جای دیگر بصورت روزشمار سرمایه گذاری کنیم که با گرفتن وام میزان درصد سود که کاهش می یابد چندان سود قابل توجه ای نصیب نمیشود.
روی این موضوع که از روی پولی که سود میگیریم وام گرفته و وام را در جای دیگر بصورت روزشمار سرمایه گذاری کنیم هم کار کردم ولی چون سود وامی که می دهند و این که ده درصد سپرده رو هم نگه می دارن و سود اونم حساب کنی اینطوری به صرفه ما که سپرده گذاری می کنیم نیست چون عملا سود وام به بالای28ال 35 می رسه .
پس اینکه پول رو بزاریم حساب ثامن الحجج و نود درصدشو وام بگیریم.به صلاح نیست؟
من میخواستم 10 م بزارم ثامن بعد 90 درصد اونو وام بگیرم 7 م اونو توی سه دنگ از تاکسی سرویس اقایون با کسی شریک شم که حداقل ماهیانه 500 سود داره و 2 م اونو بزارم رو ماشین ماشینمو عوض کنم و یا بزارم حساب روز شمار و یا تسویه کامل وام هایی که هنوز اخرشون مونده. نظرتون چیه؟نمی صرفه؟
کیمیا خانم
اگه دهمیلیون بزاری سودش توی 5 ساله 60 ماهه می شه 23% به عبارتی ماهی 191600 تومان سود میگیری و 90% سپرده وام می گیری می شه 9 میلیون بهت می دن منتها همون 60 ماهه قسطش می شه ماهی 267000 تومان اینطوری شما بایید ماهی 76000- روی پول سودت بزاری و قسطش رو بدی از اونورم یک میلیونت که پیششون می مونه سود 5 سالش می شه ماهی 19166 تومان که با 76000- جمع بشه می شه حدود 95166- حالا خودت ببین اون کارهایی که می خوای بکنی جبران این منفی رو می کنه اگه جبران می کنه و سود هم برات می مونه انجام بده
محاسبه نرخ سود سپرده
جالبه اون پایین هر % بزنی جواب می ده منتها یک کوچولو سود رو پایین تر می زنه چون از فرمول بعضی از موسسات وبانک ها استفاده کرده
http://sepahanbank.ir/محاسبه-نرخ-سود-سپرده
محاسبه سود تسهیلات
http://sepahanbank.ir/محاسبه-سود-تسهیلات
خیلی ممنون . مطلب خوبی بود . خصوصا فرمولها.
(08-30-2011 12:15 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-29-2011 03:48 PM)oveisi2005 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
کسی میدونه اگه تو این موسسات سپرده بالا بزاریم مشکلی پیش نمیاد ( مثل موسسه صالحین )
مثلا پولمون رو بالا بکشن و ....
کلا قابل اعتماد هستند و بانک مرکز جواب گو هست یا نه ؟
ممنون
سلام
بانکها و مؤسسات اعتباري مجاز
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
لیست موسسات مجاز
تمام موسساتی که در این لیست رسمی هستند بانک مرکزی بر فعالیت آنها نظارت داشته و به نوعی تضمین میکند!
سلام
تا حالا پس اتفاق خاصی نیفتاده که نگران باشیم
چون یکی میگفت موسسات خطر دارند پول رو بزار بانک
ممنون
نمی دانم چرا سپرده گذاری را قبول ندارم.
(08-30-2011 09:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]نمی دانم چرا سپرده گذاری را قبول ندارم.
میشه توضیح بدین؟
حتما باید بشه بهترین سود رو در اورد که سپرده رو قبول ندارین؟
(08-30-2011 11:23 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (08-30-2011 09:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]نمی دانم چرا سپرده گذاری را قبول ندارم.
میشه توضیح بدین؟
حتما باید بشه بهترین سود رو در اورد که سپرده رو قبول ندارین؟
بله میشه بهترین سود را در آورد.[b]در سپرده ارزش پول کم کم پائین میاید ولی در سرمایه گذاری روز بروز سود بیشتر و سرمایه نیز بیشتر می شود.
وقتی پولی را 5 ساله سپرده گذاری بکنیم بعد از 5 سال ارزش آن پول پائین است.10میلیون 5 سال بعد را حتی نمیتوان پیش خانه داد.
[/b]
حتما حتما بایید روی سود ماهانه که از سپرده می گیریدبرنامه ریزی کنید
سلام اين سود ها ي جديد رو بنويسيد
درباره90 در صد تثحيلات بشتر توضيح دهيد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10