سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ايده هاي خلاقانه چه زماني به ذهن خطور ميكنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ممكن است زمانيكه انتظارش را نداريد سر و كله ايده هاي خلاقانه پديدار شود
جواني در يكي از شعب مك دونالد مشغول صرف غذا بود كه چشمش به كاميوني افتاد كه پر از وسايل دست دوم بود به فكر او آمد كه او هم يك كاميوني تهيه كند و خرت و پرت هاي مردم را بخرد برايان اسكودمور نام اين فرد بود كه اينكار را با 700 دلار پول شروع كرد و خيلي زود توانست كارش را رونق دهد در عرض 5 سال شعبه هاي زيادي را براي كارش ايجاد كرد و اكنون 1000 كاميون دارد و درآمد او بيش از 107 ميليون دلار است و اسم شركت او (( خرت و پرت اضافه داريد ميباشد

اين هم آدرس سايت شركتش

1-800-GOT-JUNK

مجله خلاقيت
زمانی که انسان در حالت ریلکس و استراحت هست ایده ها به ذهنش خطور میکنه وقتی که فارغ از همه چیز داری استراحت میکنی
من به شخصه همیشه دفترچه و خودکارم همرامه و هرچی هروقت به ذهنم میرسه توش یادداشت میکنم.هرچند بعضی مواقع هم نمیتونم بخونمشون ولی بازم ذهنم اروم میشه.
زمان مشخصی برام نداره ، بیشتر وقتی روی کاری تمرکز میکنم
وقتی معمولا وقتی یک چیز جدید میبینم ، یک ایده مرتبط باطرحی که از قبل تو ذهنم داشتم به دهنم میرسه . . .
به نظر من بهترین ایده ها زمانی به ذهن آدم خطور می کنه که آدم در حوزه یک موضوعی تحت فشار و سختی قرار گرفته. اگر زندگی نامه انسان های میلیاردر و خلاق را بخونید به یک نقطه زیر صفر رسیده اند و در بن بست گیر کرده اند در همان تنگنا یک ایده خلاقانه پر سود به ذهنشان رسیده و میلیاردر شده اند
به نظر من ایده و پدیده زمانی به فکر آدمها میرسه که به چیزی نیاز داشته باشه و یا اینکه تغییر در یک محصول را مفید بدونه
"نیاز پدر و مادر اختراع"
عقیده من اینه که با نشستن و فکر کردن هیج ایده ای رو نمیشه بدست آورد

بهترین راه برای خلق یک ایده ، وارد کار شدن و حداقل دیدن مشکله
فکر من در دو حالت ایده سازی میکنه:1- زمانی که مشکل دیگرون رو میبینم و خیالم از بابت خودم راحته. 2- وقتی که سخت درگیر یه مشکلم و ذهنم به جایی قد نمیده برا چند دقیقه تمرکزمو از موضوع برمیدارم ایده خودش میاد.
(06-04-2013 02:22 AM)Alimaslooki نوشته شده توسط: [ -> ]فکر من در دو حالت ایده سازی میکنه:1- زمانی که مشکل دیگرون رو میبینم و خیالم از بابت خودم راحته. 2- وقتی که سخت درگیر یه مشکلم و ذهنم به جایی قد نمیده برا چند دقیقه تمرکزمو از موضوع برمیدارم ایده خودش میاد.
زمانی که اراده کنی ذهن به اراده شما جواب مثبت میدهد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع