05-18-2012, 09:41 PM
صفحه ها: 1 2
05-18-2012, 10:43 PM
(05-18-2012 09:41 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون آقا پارسا
میتونم بپرسم شما قیمتاتون از کجا گرفتین؟
یعنی قیمت کجا و مربوط به چندوقت پیش هست؟
ممنون
قيمت تازه از يكي از دوستانم گرفتم.من يه سري كار خودم توليد كردم و با اين مراكز در ارتباطم .بگرد شايد پايينتر هم پيدا كردي.
05-19-2012, 09:00 AM
دیگه داره دوره این محصولات به پایان میرسه الان بیشتر هارد و فلش های با ظرفیت بالا بورس میشه.
05-19-2012, 09:06 AM
ممنون آقا پارسا
اگه امکان داره تلفن و یا آدرس اون مراکز را لطف کنین بهم بدین ممنون میشم.
05-19-2012, 12:47 PM
(05-19-2012 09:06 AM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون آقا پارسا
با خودم تماس بگير.
يه مطلبي هم در مورد امضات بگم از همين الان شروع كن نزار برا تابستان.
05-19-2012, 03:11 PM
سلام من در روز پنج شنبه در شهرستان نور با آقا بهنام دیداری داشتم ازاینکه تونستم از نزدیک با ایشون ملاقاتی داشته باشم بسیار خوشحال شدم پسری ایده پرداز و پر تلاش امیدوارم بتونم کمک کاری برای شما باشم این سایت را ببین وباهاشون تماس بگیر http://www.chapnegar.com/CD.html راستی اینم بگم آقا بهنام تازه ازدواج کردند یک ماهی میشه منم از طرف تمامی اعضاء به ایشون تبریک گفتم انشااله خوشبخت باشند
05-19-2012, 03:20 PM
(05-18-2012 10:43 PM)parsajoon نوشته شده توسط: [ -> ](05-18-2012 09:41 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون آقا پارسا
میتونم بپرسم شما قیمتاتون از کجا گرفتین؟
یعنی قیمت کجا و مربوط به چندوقت پیش هست؟
ممنون
قيمت تازه از يكي از دوستانم گرفتم.من يه سري كار خودم توليد كردم و با اين مراكز در ارتباطم .بگرد شايد پايينتر هم پيدا كردي.
(05-19-2012 03:11 PM)mteam نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من در روز پنج شنبه در شهرستان نور با آقا بهنام دیداری داشتم ازاینکه تونستم از نزدیک با ایشون ملاقاتی داشته باشم بسیار خوشحال شدم پسری ایده پرداز و پر تلاش امیدوارم بتونم کمک کاری برای شما باشم این سایت را ببین وباهاشون تماس بگیر http://www.chapnegar.com/CD.html راستی اینم بگم آقا بهنام تازه ازدواج کردند یک ماهی میشه منم از طرف تمامی اعضاء به ایشون تبریک گفتم انشااله خوشبخت باشند
سلام آقای شهسواری بزرگوار
ممنون از لطفتون
ملاقات شما برای بنده هم افتخاری بود.
ممنونم.
05-20-2012, 01:02 PM
کافیه یه روز بیایی تهران
کلاً 25 هزار تومان هم خرجت نمیشه
14 تومن بلیط رفت و برگشت
5 تومن هم ناهار و مابقیش هم خرج های ضروری (بلیط مترو-تاکسی و ...)
سه راه تهرانپارس اتوبوس BRT سوار شو میدان انقلاب پیاده شو:
1:
کارگر جنوبی رو برو داخل دست راست پاساژ مهستان هست
اونجا هم 5-6 تا مغازه هست که کارشون فقط cd و dvd هست
2:
مترو انقلاب سوار شو ، مترو امام خمینی پیاده شو (از ایستگاه دروازه دولت باید خط عوض کنی) همین که بیایی تو خیابون مغازه ها معلومه
اگر هم ندیدی بپرسی بهت نشون میده
چندتا مغازه هستند که سمت خیابان سعدی هستند هستند من 3-4 سال پیش عمده از اونا میخریدم
کلاً 25 هزار تومان هم خرجت نمیشه
14 تومن بلیط رفت و برگشت
5 تومن هم ناهار و مابقیش هم خرج های ضروری (بلیط مترو-تاکسی و ...)
سه راه تهرانپارس اتوبوس BRT سوار شو میدان انقلاب پیاده شو:
1:
کارگر جنوبی رو برو داخل دست راست پاساژ مهستان هست
اونجا هم 5-6 تا مغازه هست که کارشون فقط cd و dvd هست
2:
مترو انقلاب سوار شو ، مترو امام خمینی پیاده شو (از ایستگاه دروازه دولت باید خط عوض کنی) همین که بیایی تو خیابون مغازه ها معلومه
اگر هم ندیدی بپرسی بهت نشون میده
چندتا مغازه هستند که سمت خیابان سعدی هستند هستند من 3-4 سال پیش عمده از اونا میخریدم
صفحه ها: 1 2