سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر به چین
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام
خدمت دوستان و بزرگواران عزیز
با توجه به اینکه در جلسه جمعه(دفتر احمد آقا) بسیاری از دوستان تمایل داشتند سفری داشته باشیم به چین

و من خواستم بینیم هنوز کسی تمایل داره به این سفر بیاد یا نه؟؟؟
و اگر بشه بین تاریخ 10 مرداد تا 20 شهریور (البته این تاریخو گذاشتم که چین کمی ارزان تر از فصل های دیگر است و نکته ی دیگر که دوستان فرصت برای تهیه پول داشته باشن)یه تاریخ معین برای سفر تشکیل بشه البته اگر دوستان هنوز تمایل دارند
در جلسه هم گفته شد بعضی از جزییات را .

اگر دوستان تمایل دارن بگن که اولین سفر خارج از کشور گروهی انجمن تشکیل بشه که بیشتر یه سفره کاری هست تا تفریحی و انجمن به موفقیت دیگری دست پیدا کنه.

دوستان نظرات و پیشنهادات خود را درباره ی این سفر بدهند
ایده خیلی خوبیه من از همین حالا امادگیمو اعلام میکنم
ما هم بدمون نمیاد؛ فقط شرایطشو بفرمایید تا بدونیم ماهم که خدمت و اینا نرفتیم و از این جور شرایط، میتونیم بیایم؟
هزینه و جزئیات دیگر را هم بفرمایید.
ممنون
من هم طبق صحبتهای قبل هستم.
دوستانی که سربازی نرفتن می تونن مبلغ 15 میلیون تومان نقد چک ویا وثیقه بزارند.
چک معتبر باشه بهتره.استعلام مبلغ نمیگیرن

تا 2 یا 3 ماه دیگه نمیدونم دلار چقدر میشه
بلیط قیمت رفت و برگشت : فعلا 3 هواپیمایی میبره امارات قطر سیزت . امارات از همه ارزونتره فکر کنم بین 1100000 تا 1400000 باشه.قطر هم از 1600000 به بالا
عوارض خروج از کشور : 55000
ویزا نفری 750 تا 900 هست.بستگی به نرخ روز داره و حتی دلار ولی اگر 5 نفر باشه گروهی میگیریم نفری 200 در میاد

مخارج در چین برای یک هفته : من با یوان( واحد پول چین) و با نرخ 300 حساب میکنم.ممکن ارزونتر شه و یا گرونتر
هزینه ها :
تاکسی روزی حداقل 5 بار سوار میشیم : معادل : روزی بین 10 تا 18 هزارتومان بعضی از روزها هم فقط 2 بار سوار میشیم
خورد و خوراک : دو حالت داره یا با خودت غدا بیاری یا نه
مک دونالد . کی اف سی : یک سرویس کامل میشه از 8000 تا 15000 با کمتر از اینم میشه.(یک پپسی.سیب زمینی همبرگر و 3 تا جوجه)
رستوران های محلی معروف مثل کونگفو 1000 تا غدا میزارن جلوت با 10 هزار تومان خیلی هم خوشمزه و مقوی هست
قیمت خرچنگ و مار هم از 35000 شروع میشه به بالا
موش هم بعضی از نقاط 30000 تومان

خرید : بستگی به خودتون هم داره هم قیمت و هم کیفیت هر چه قدرت چانه زنی بالاتر باشه ارزونتر میشه

هتل مناسب 2 تخته از شبی 300 یوان به بالا از شبی 250 یوان و 200 یوان هم هست

سفر به شهرهای دیگه نباشه بهتره.

هر سوالی هست و من به نکته ایی اشاره نکردم بگید خواهشا

دوستان که تمایل دارند اعلام کنند.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتی برای یک بار هم که شده از این کشور دیدن کنند بسیار زیبا هست
من چندین بار رفتم جای همه دوستان خالی بود البته ماموریتی بوده ولی فوق العاده است
اونجا مثلا من از یه کفشی خوشم اومد گفت 45000 تومان باور میکنید من اونو 10000 تومان خریدم فروششون مثل جوک میمونه فقط چونه است
محمد رضا جان :
این سفر چند روزه است؟
با نرخ دلار فعلی حداکثر هزینه بدون خرید شخصی چقدر می شود؟
ضمنا من حتما شرکت میکنم.
(05-17-2012 02:42 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستانی که سربازی نرفتن می تونن مبلغ 15 میلیون تومان نقد چک ویا وثیقه بزارند.
چک معتبر باشه بهتره.استعلام مبلغ نمیگیرن

تا 2 یا 3 ماه دیگه نمیدونم دلار چقدر میشه
بلیط قیمت رفت و برگشت : فعلا 3 هواپیمایی میبره امارات قطر سیزت . امارات از همه ارزونتره فکر کنم بین 1100000 تا 1400000 باشه.قطر هم از 1600000 به بالا
عوارض خروج از کشور : 55000
ویزا نفری 750 تا 900 هست.بستگی به نرخ روز داره و حتی دلار ولی اگر 5 نفر باشه گروهی میگیریم نفری 200 در میاد

مخارج در چین برای یک هفته : من با یوان( واحد پول چین) و با نرخ 300 حساب میکنم.ممکن ارزونتر شه و یا گرونتر
هزینه ها :
تاکسی روزی حداقل 5 بار سوار میشیم : معادل : روزی بین 10 تا 18 هزارتومان بعضی از روزها هم فقط 2 بار سوار میشیم
خورد و خوراک : دو حالت داره یا با خودت غدا بیاری یا نه
مک دونالد . کی اف سی : یک سرویس کامل میشه از 8000 تا 15000 با کمتر از اینم میشه.(یک پپسی.سیب زمینی همبرگر و 3 تا جوجه)
رستوران های محلی معروف مثل کونگفو 1000 تا غدا میزارن جلوت با 10 هزار تومان خیلی هم خوشمزه و مقوی هست
قیمت خرچنگ و مار هم از 35000 شروع میشه به بالا
موش هم بعضی از نقاط 30000 تومان

خرید : بستگی به خودتون هم داره هم قیمت و هم کیفیت هر چه قدرت چانه زنی بالاتر باشه ارزونتر میشه

هتل مناسب 2 تخته از شبی 300 یوان به بالا از شبی 250 یوان و 200 یوان هم هست

سفر به شهرهای دیگه نباشه بهتره.

هر سوالی هست و من به نکته ایی اشاره نکردم بگید خواهشا

دوستان که تمایل دارند اعلام کنند.
دوست عزیز من ریاضیم افتضاحه.
به نظرت با 5 تومن میشه رفت و برگشت؟
یه سوال دیگه:بچه مچه ها رو هم راه میدین؟
آقا مسعود اختیار دارین
بله 5 میلیون کافی هست.البته بستگی به خرید داره
(05-17-2012 09:08 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]محمد رضا جان :
این سفر چند روزه است؟
با نرخ دلار فعلی حداکثر هزینه بدون خرید شخصی چقدر می شود؟
ضمنا من حتما شرکت میکنم.

7حداقل یک هفته.
بدون خرید بین 2.5 تا 3.5 میلیون تومن
دوستان با عرض سلام به همگي
بنده يك سوال دارم اينكه هدف شما از رفتن به اين مسافرت چي هست؟؟
تفريحي هست يا موضوع ديگري؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع