سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست راهکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان عزیز لطفا در موارد زیر راهکاریی را به بنده بدهید.
و صادقانه عکس العمل خود را بیان کنید.

1-حتما شما هم با افرادی مواجه شدین که توانایی های شما رو نادیده میگیرند و در موضوع مورد تخصص شما به راحتی اظهار نظر میکنند و با حالتی تمسخر آمیز میگویند که شما نمیدانید و یا نمیتوانید.
2-و افرادی که نظرشان برای شما مهم است ولی با الهام گرفتن از گفنه های دیگران در مورد شما اظهار نظر نادرست میکنند.

3-و افرادی که به طرق مختلف شما را تحقیر میکنند.

به نظر شما با این گونه افراد چگونه باید رفتار کرد؟ و چگونه مانع از این شویم که با این حرف ها اعتماد به نفس ما را پایین بیاورند؟
(05-15-2012 03:07 PM)reza_egbali نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز لطفا در موارد زیر راهکاریی را به بنده بدهید.

1-حتما شما هم با افرادی مواجه شدین که توانایی های شما رو نادیده میگیرند و در موضوع مورد تخصص شما به راحتی اظهار نظر میکنند و با حالتی تمسخر آمیز میگویند که شما نمیدانید و یا نمیتوانید.
2-و افرادی که نظرشان برای شما مهم است ولی با الهام گرفتن از گفنه های دیگران در مورد شما اظهار نظر نادرست میکنند.

به نظر شما با این گونه افراد چگونه باید رفتار کرد؟ و چگونه مانع از این شویم که با این حرف ها اعتماد به نفس ما را پایین بیاورند؟

اقا رضا يك سوال دارم
شما تا حالا عاشق شدي؟؟؟؟
سلام آقا رضا
همونطور که توی امضام نوشتم

دیگـران حق دارند هرچی که دوست دارن راجع به ما بگن و فکـر کنن
ولی من و تو حق نداریم چیزی بشیم که اونا راجع به ما فکر می کنن و میگن

خیلی از دوستان و افراد خانواده ، چه از روی منطق چه بدون منطق ، در مورد ما نظراتشون رو میگند
البته همیشه هم نباید ناراحت شد ، اگر واقعا ببینیم که نظرشون به سود ما هست با اینکه ناراحت هم بشیم ، باید سعی کنیم که اون مشکل رو برطرف کنیم.
ولی بعضیا از روی تمسخر حرف میزنند که شامل همین نکته ای هست که توی امضام نوشتم ، و باید بدون توجه به حرفهاشون به مسیرمون با جدیت ادامه بدیم
البته باید اول از همه خودمون به کاری که انجام میدیم و به مسیری که پیش میریم ایمان داشته باشیم
موفق باشی
سلام
آره عاشق شدم به قول آقای رضا صادقی "توی قانون ما هر کسی که عاشق نباشه آدم نیست"
منتظر نکته نظر شما هستم
با آقای شموسی موافقم
مردم ازادند که هرچی میخواهند راج به ما فکر کنند شما با خونسردی خود اونا رو دیوانه کنید
از قدیم گفتن جواب ابله هان خاموشی ایست
همیشه یه پله از اونا جلو تر باش اصلا تحویل نگیرشون که بخوان نادید بگیرنتون یا تحقیر کنن حتی هنگام صحبت کردن با اکراه جوابشونو بدید طوری که اصلا واستون مهم نیستن
تنها زمانی شما میتوانید پاسخ این تفکرات غلطشونو بدید که در راهی گام بردارید که بر خلاف تصور اونها و به معنای واقعی و درست باشه یعنی شما سعی کنید با رفتارت تفکرات اونها را به نفع خودت تغییر بدی حالا از هر نظر و تفکرات مثبت را در ذهن اونها شکوفا کنی و بهشون ثابت کنی که خواستن توانستن هست مهم این نیست در گذشته چی بودی و هستی مهم اینه که در زمان حال زندگی میکنی و در این زمان چه هستی و درآینده به کجا خواهی رسید باید با یک پشتکار و تلاش و اراده این امر را محقق کنی حالا در هر زمینه ای که انتظار موفقیتشو داری و دوست داری در اون زمینه برای خودت کسی باشی بس با اراده ای محکم برای رسیدن به اون هدفت گام بردار و به موانع اطرافت توجهی نداشته باش رضا جان شما و همه دوستان شایسته موفقیت هستی و خواهی بود به قول مهدی و کامیار عزیز ما محکوم به موفقیت هستیم.
به معنای سوال سجاد هم توجه داشته باش که حاوی نکات و مطالب خوبی هست منظورشون اگه اشتباه نکنم این بود که اگه شما عاشق چیزی هستی که دوسش داری حتما بهش میرسی و هیچ چیز سد راه تو نخواهد بود.
درست گفتم سجاد جان...؟
اره ناصر جان
اين نكته واقعيت هست.ادم كه عاشق هرچيزي ميشه حالا از جنس مخالف انسان گرفته تا مرغ جوجه ووو هزار چيز ديگر.عاشق كه شدي.كور ميشي كر ميشي.فقط فكر ذكرت ميشه عشقت.خانواده ميگه اين خوب نيست.پدر مادر دوست اشنا.همه باهات مخالفت ميكند همه شبانه روز رو ذهنت كار ميكند عيب هاشو نشونت ميدم.از اخر راه بهت ميگن.ولي به زبان ساده تر مرغ عاشق يك پا داره و همچنان مصمم و قرص محكم روي حرفش كه رسيدن به عشق و انجام كارش هست تاكيد داره.
بازم ميگم عاشق شدن فقط براي جنس مخالف ادمي نيست.
من خودم داداشم عاشق حيوانات هست.با اينكه كلي حرفش ميگيم ولي بازم ميره سمت اينها.هرچي هم بهش ميگيم.ميگه هركس به يك چيز علاقه داره منم به حيوان.كار بدي كه نيست نميرم خلاف كه نميكنم ابرتون بره.
خلاصه كارش رو ميكنه.
من عشقم كامپيوتره.شبانه روز پشتش هستم.مهماني نميرم.اگرم برم با هزار بار خواهش تمناي خانواده و جاهاي درجه يك.هرچي بهم ميگن.استراحت كن.چشمات خسته ميشه وووو.ولي باز من كار خودم رو انجام ميدم.
هزار حرف ديگر كه چيكار ميكني اون پشت سيستم.وقتت رو تلف ميكني.ولي من فكرم چيزي هست كه دوستش دارم.
شما ببين عاشق هستي يا نه.
مشكل از ديگران نيست.مشكل از من نوعي هست.حرف تيكه تنه و هزار مورد ديگر از همه طرف هميشه هست.براي همين هيمشه گفتند درب دروازه به اون بزرگي رو ميشه بست اما دهن مردم به اين كوچيكي رو نميشه.
بي تفاوت بودن عاملي هست كه ميتونه در بعضي جاها كمكت كنه.
من خودم وقتي در جايي كه تشخيص بدم بهتره ساكت باشم.ساكت ميشم.چون هرچقدر كه شما داراي تجربه باشي و وارد باشي.ولي طرف مقابلت نميونه.بي فايده هست كه باهاش وقتت رو بگذروني.چون اين افراد فقط براي حقارت كردن حرف ميزند.
اگر هم بخواي باهاشون كلنجار بريد موضوع از شرق كه قرار داره ميكشونن به غرب اصلا نميدوني چي به چي شد اخرش هم شما هستي كه كم مياري.
اگر به خودت اعتماد داري با كار فعاليت خودت رو به افراد ثابت كن نه با حرف.چون حرف چيزي هست كه ديده نميشه.براي هم همين هم هست كه ميگن كي شنيدن بود مانند ديدن(اگر برعكس نگفته باشم)اديسونش هم با ساختن برق به مردم فهماند اديسون هست و گرنه قبلش بهش توجه نميكردند.الي ديگر افراد.
موفق باشيد.
ممنون از توجه تک تک دوستان
من تا قبل از این لحظه گاهی اوقات که مورد تمسخر واقع میشدم به شدیدترین وجه به شخصیت طرف مقابل حمله میکردم که گاهی کار به دعوا هم می کشید که البته بعداٌ به شدت ناراحت میشدم. و به قول یارو گفتنی میرفتم منت کشی.
انشاءالله از این لحظه به بعد تلاش میکنم طبق راهنمایی شما عمل کنم . عاشقتونم
دوست عزیز مطمئن باش خونسرد و بی تفاوت بودن جواب میده
(05-15-2012 03:07 PM)reza_egbali نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز لطفا در موارد زیر راهکاریی را به بنده بدهید.

انيشتن ميگه مردم اصلا فكر نمي كنند بعد تونگران اين هست كه درمورد تو چه فكر ميكنند؟

بنظر خودت اين گفته دوستان واطرافيانت هست يا گفته خودت؟
چقدر اونا بهت ميگن چقدر خودت تو ذهنت بازتاب ميكني؟

توچي چقدر به توانايي ها ومهارات ها وهمون چيزهاي كه دارن تحقيرت ميكند ايمان داري؟

پيشنهاد من
هروقت كسي تحقير يا تمسخرت كرد بابت كاري تو بيشتر تلاش كن اون كار رو با موفقيت وبهترين نحو انجام بدي
بعد برو به اون شخص بگو اينم اون كاري كه تو فكر ميكردي نميتونم انجام بدم حالا اگر تو ميتوني برو انجام بدي

به خودت ايمان داشته باش نه به حرف ديگران
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع