سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دعا برای یکی از اعضا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
شاید متوجه شده باشد که جناب اقای قهرمانی (پولکی) چند روزیست که در انجمن کم پیدا هستند، متاسفانه امروز به بنده خبر دادند که پسر کوچکشان در ICU بیمارستان چند روزیست که بستری هستند و اصلا حال خوشی ندارند، ایشان بسیار ناراحت بودند و بشدت درخواست داشتند تا اعضای خوبمان برای سلامتی پسر کوچولیشان دعا کنند تا بزودی به آغوش خانواده باز گردنند.
جناب اقای پولکی از اعضای خوب و قدیمی انجمن هستند و برادرانه همیشه در کنار شادی ها و غم های اعضا، شریک بوده اند امیدواریم این بیماری و مشکل سریعا از سر پسر کوچکشان رفع شود.

فقط برای تو می نویسم ای عزیز تر از جانم - دعا برای شفای بیمار عزیزمان
خيلي ناراحت شدممممممم
انشاله زودتر خوب مي شوند و به حق خانوم زهرا س سالم به آغوش خانواده بر مي گردند.
شفا را از امام رضا بخواهيد...
يا من اسمه دوا و ذكره شفا
برای شفای این عزیزمان 5 بار این دعا را بخوانید
از خدا میخوام که سلامتی کامل رو به این گل پسر برگردونه
و ایشالله که همه چیز درست میشه و پولکی هم برمیگرده.
يكي از اداب دعا كردن اين هست كه اول براي ظهور اقا امام زمان(عج) دعا كنيم بعد براي اكثر مردم تا بيشتر دعامون بازتاب داشته باشه وزودتر به نتيجه برسيم

خداوندا خودت آگاه ودانايي به گذشته وحال وآينده انسان ها....هرموقع كه صلاح ميداني ظهور را به پايان برسان

فه حق بي بي دوعالم فاطمه زهرا(س) كه بخاطر جهالت انسان ها حتي محل دفنش مشخص نشده تا بيشتر ازاين جهات انسان ها به اين دختر پدر آسيب نرساند همه بيماران را هرجور كه صلاح ميداني مورد بهبود وعنايت خود قرار ده

به حق مولايم علي(ع) كه سه هفته به ولادت اين گهر آسمان ولايت شكافنده كعبه...قسمت ميدم كه اين فرزند عزيزمان رو هرجور كه ميداني به صلاح خودش وخانواده گراميش هست رو مورد لطف بيشترخودت قرار ده تا اين خانواده بيشتر مشغول شكر گذاري وپرستش مخلقوشان بشوند........
انشالله هرچه زودتر سلامت و سرحال بشن.
الهی شفا دست توست.
خدا انشالاه شفا بده.خدایا هیچ بنده ای رو اسیر بیمارستان نکنه.ما هم براش دعا میکنیم.[/php]
وای خیلی ناراحت شدم بهم ریختم
خدایا یه بار دیگه هم بزرگیتو به ما نشون بده و این خانواده رو از نگرانی و ناراحتی نجات بده
خدایا تو بزرگترینی به حق آبروی زهرا دعای همه این جمع برای این بچه رو استجابت کن.
سلام جهت سلامتی فرزند دوستمان آقای قهرمانی دوستان با توجه به کرمتتان صلواتی را قرائت بفرمایید.
در پناه حق
خدایا خودت این عزیز کوچولو رو به آغوش خانواده اش برگردون
ما شفای او رو فقط از تو میخواهیم
آمین
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع